Exodus RolePlay‚ v1.0~By Tony Zero~

Započeo Tony Zero, Novembar 15, 2010, 22:29:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ja kada ga pokrenem nece da mi dodje ono do registracije stalno ponavlja trying to conect ip.....

Jedno pitanje > cemu org OBALNA STRAZA?? I koji je njihov poso?

Uspeo sma hvala..:SS kada kupis kcuu stalno te stvara kod jedne :SS neke u las colinasu

Citat: matematicar poslato Februar 17, 2011, 12:50:49 POSLE PODNE
Uspeo sma hvala..:SS kada kupis kcuu stalno te stvara kod jedne :SS neke u las colinasu
probaj /izaberispawn Editujem ovaj mod na mom je serveru  ;) uskoro otvaranje  :D

[/quote]
http://hr.wikipedia.org/wiki/Obalna_stra%C5%BEa_SAD-a
[/quote]
aha.....ali kog ce oni spašavat?? :DD......ok skuzio sam ovo ostalo ;D

ma.....skripta je dobra :) isprobao sam je,ali ima dosta bugova ;D.Ali ja sam ih ispravio,nea veze uglavnom ja ti preporucujem da ostavis mod za sege dobar je.

oce mi ko reci kako da vidim komande od gamemaster i kad kupim auto nez dje mi je pls odgovor

auto ti je ja misilm u SF Docksima a za komande pogledaj u .pwn file nije ti bar to tesko  ::)

nema ga kuco sam /stats veh id pise 288 ja spawn izbaci combine i tako a find car nece pise da je negdje tamo blueberry i nema ga moze vlasnik da mi kae ako moze posto ocu server napraviti pa imam 2 moda ovaj i jos pa ovaj mi se vise svidja ali samo to nez dje mi je

Izvinite pise mi:C:\Documents and Settings\xx\Desktop\Exodus\gamemodes\exodus.pwn(13) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Kako to da resim?

jao Mike,zato tvoje sam samo okom proletio ali mislim da neas sscanf
uzmi ga kao plugin ja mislim i stavi u include (mislim da tak nest ide)
#include <sscanf2> ugl.

A za aute probaj /getcar

mozeli mi samo ko reci kako da bug uklonim onaj sto pise ti si afk i nez dje auto kupio sam i nece /egtcar id od auta stvori neko auto 10
pls odgovor za par dana trebam otvoriti pa nez koji cu ovaj ili united mod ovaj mi je bolj samo ima 1 bug i svidja mi se dobar i oanj ali ovaj se vise svidja pa mozeli ko staviti novo bez buga ili da kaze kako i dje da ga uklonim i za auto kad kupim       nez kako nece nista da skinem bug nez kako ako ko zna nek kaze sta treba sve da uradim pls
Poslednja Izmena: Februar 19, 2011, 15:48:03 POSLE PODNE od neso97