[Savjet] Kako da napravim tuniraonu

Započeo Ante_Street, Novembar 15, 2010, 02:05:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eto pitanje je kao i naslov teme...normalno radi se o tuniraoni za vozila "sva",ne odreÄ'ena
I to za ravens mod mi treba...
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 09:23:29 PRE PODNE od [Saw]BloodMaster
Trazim "Profesionalnog Skriptera" da mi napravi jednu stvar,cijena nebitna nek mi se javi na pm....trazim lika koji zna raditi ne nekog pocetnika

Nemislim na to vec ti sam ingame ubacujes..komandom /tuniraj il /tune(spojlere,mjenjanje boje,nitro,kotaci i ostalo ...)
Trazim "Profesionalnog Skriptera" da mi napravi jednu stvar,cijena nebitna nek mi se javi na pm....trazim lika koji zna raditi ne nekog pocetnika

Pa netreba mi fs,trazio bi da mi treba -.-   

Ante ja mislim da ti ni neznas sta je Filter Skripta.... btw. evo ti link od jedne tuning  :-\  http://solidfiles.com/d/o8wi/
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

Lolllll a tko mi se javio -.-
Skriptas najvjerojatnije 2 mjeseca i onda mislis da si "bog"
Znm sto je fs nisam kretenikus....imam na gf modu tuniraonu/samo ona ima dosta dijelova a ja nezz sto da uzmem iz skripte u tom je problem.......pa sam mislio ako ima neko gotovu ili tut da mi da ruke
Aj budem proucio ovu tvoju fs ako zaskripi zovnit cu
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 01:23:17 PRE PODNE od Ante_Street