Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

Jel  ko gledao  Saw horror? Evo ja imam jos saw 7 pregledati pa me zanima jel ima  jos djelova il je saw 7 zadnji ako neko zna nek odgovori  ;)  film je malo dosadan a i nije toliko strasan

Mikic95

Citat: cristiane poslato Novembar 25, 2010, 23:05:08 POSLE PODNE
Jel  ko gledao  Saw horror? Evo ja imam jos saw 7 pregledati pa me zanima jel ima  jos djelova il je saw 7 zadnji ako neko zna nek odgovori  ;)  film je malo dosadan a i nije toliko strasan

Nezz ja sam gledao do 6 dijela i film nije toliko straÅ¡an koliko ga je ružno gledati  :D

Znaci izisao je i SAW VII,to moram da pogledam  :D

cristiane

Citat: ..::ArSeNaL::.. poslato Novembar 26, 2010, 00:09:59 PRE PODNE
Citat: cristiane poslato Novembar 25, 2010, 23:05:08 POSLE PODNE
Jel  ko gledao  Saw horror? Evo ja imam jos saw 7 pregledati pa me zanima jel ima  jos djelova il je saw 7 zadnji ako neko zna nek odgovori  ;)  film je malo dosadan a i nije toliko strasan

Nezz ja sam gledao do 6 dijela i film nije toliko straÅ¡an koliko ga je ružno gledati  :D
Ma da bio je zanimljiv ispocetka a sad u svakom djelu isto samo drugi glumci to je malo dosadno
Citat: Classico poslato Novembar 26, 2010, 03:27:52 PRE PODNE
Znaci izisao je i SAW VII,to moram da pogledam  :D
Mislim da je izasao

Poslednja Izmena: Novembar 26, 2010, 08:54:27 PRE PODNE od cristiane

Je*li vas horrori, ja sam dobio Å¡arafcigerom u rame.... Glumio Jackie Chan-a   :@
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 26, 2010, 11:00:13 PRE PODNE
Je*li vas horrori, ja sam dobio Å¡arafcigerom u rame.... Glumio Jackie Chan-a   :@

:D Pa sta si radio  ? xD
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: Daffy poslato Novembar 26, 2010, 11:04:03 PRE PODNE
Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 26, 2010, 11:00:13 PRE PODNE

:D Pa sta si radio  ? xD
Gadjali se safcigerima, sta ce deca xD

haha ja sam prije 2 godine mislio da trebam ici na X-Games,i otisao malo da radim neke trikove na biciklu...i pogodite,nisam otisao na X-Games neko sam isao u bolnicu da mi siju nogu  :D

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 26, 2010, 11:04:43 PRE PODNE

Kurac se gadjali  :@  Ja nisam imo sarafciger, al zato tae-kwon-do treniram.  I belaj bio, i ja lika opalim nogom... i on Å¡arafciger od 30 centi jbt izvadi... Ja ga iz okreta nogom opalio u prsa, i on kako je pado, zamahne i okrzne me Å¡arafcigerom po ramenu...  sreća pa mi ga nije ravno zabio samo  :x
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 26, 2010, 12:24:50 POSLE PODNE

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 26, 2010, 11:04:43 PRE PODNE

[cenzura] se gadjali  :@  Ja nisam imo sarafciger, al zato tae-kwon-do treniram.  I belaj bio, i ja lika opalim nogom... i on Å¡arafciger od 30 centi jbt izvadi... Ja ga iz okreta nogom opalio u prsa, i on kako je pado, zamahne i okrzne me Å¡arafcigerom po ramenu...  sreća pa mi ga nije ravno zabio samo  :x
A da je bio zardjao, ajoj.. xD

ima neki server da trazi skriptera?meni dosadno  :P

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 26, 2010, 12:26:05 POSLE PODNE
[cenzura] se gadjali  :@  Ja nisam imo sarafciger, al zato tae-kwon-do treniram.  I belaj bio, i ja lika opalim nogom... i on Å¡arafciger od 30 centi jbt izvadi... Ja ga iz okreta nogom opalio u prsa, i on kako je pado, zamahne i okrzne me Å¡arafcigerom po ramenu...  sreća pa mi ga nije ravno zabio samo  :x

Nezz je bio zahrdjao, nisam stigo vidjet haha.   Sa strane me opalio, tako da je sastrugao i na kraju dublje uÅ¡ao.

*ebat ih, pi*ke, čuj Å¡arafcigerom, a ja bez ičega  :r
..   

nisam znao da imamo i opasnih ljudi na forumu....  :) nemoj ko da se zamjeri sa Alenom  :P

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Novembar 26, 2010, 12:37:43 POSLE PODNE
Citat: gonss.pwn poslato Novembar 26, 2010, 12:26:05 POSLE PODNE

Nezz je bio zahrdjao, nisam stigo vidjet haha.   Sa strane me opalio, tako da je sastrugao i na kraju dublje uÅ¡ao.

*ebat ih, pi*ke, čuj Å¡arafcigerom, a ja bez ičega  :r
Sutra ih sacegas sa ciglom, pa u glavu
Citat: Tony Zero poslato Novembar 26, 2010, 12:39:31 POSLE PODNE
nisam znao da imamo i opasnih ljudi na forumu....  :) nemoj ko da se zamjeri sa Alenom  :P
Pa vidis da se sad zove "momak" nema zajebancije xD