Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Novembar 24, 2010, 20:09:18 POSLE PODNE
Nedavno (davno), prije jedno 2-3 mjeseca ne'ko je otvrio temu o Babi Vangi te je lockana.
Ja sam to čit'o jos davno, ali evo da malo podjetim vas...
Inace nevjerujem vake [cenzura]osti, no ta Stara [cenzura]a Jebena Babetina je predvidila Rat 11/2010.
Ona je predvidila(točno) Stalinov i Hitlerov pad, Svoj datum smrti, Muža od Lepe Brene, pad WTC i jos nesto sto se nemogu sjetit...
A taj rat bi trebao poceti svadjom Sj. Koreje sa J. Korejom te ce se prosiriti na cijeli svijet  ???

I evo 'nako otiso gledat dnevnik na Novoj TV, kad ono: "Rat izmeÄ'u dvaju koreja"

We're all gonna dieeeeeeeeeeee  :D  Buhahahah.

Možemo se mi smijat', al Sjeverna Koreja ima nuklearku, a Amerikanci su se ukljucili na stranu Južne Koreje. A i oni imaju haha.  Ako jedna se baci, malo vjetra prema nama i puf, eto nam radijacije  :D 

Dosta na ovu temu, samo sam morao komentar da ostavim  :$ 
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

jbt sad se cjeli forum zarazio time
Mario_Balukcic

hehh pa da ne budu opet posljedice kao sto su ostale od cernobila ;) .... Aj nadaj mo se najboljem ;)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Odakle da skinem najnoviji MTA?

black_dota

black_dota

avg mi detekto to kao virus koji se zove sperm ili zperm nezz tacno xDDD

hahaha moze biti svakakav virus .. da nije slucajno "sperma" xD ;D
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Onda odi ovdje www.mtasa.com i klični u sredini download jer sam od tam kopiro lajnk ^^

black_dota

smiri se sa spamom u mapama ovim - edinzulic

Danas mi alen rekao da smeju da komentarisu radove, tako da dzabe pises  :-*

Citat: black_dota poslato Novembar 24, 2010, 22:57:25 POSLE PODNE
smiri se sa spamom u mapama ovim - edinzulic

pa zar ti nije bilo dovoljno da na jednu temu to napises nego si morao i ovdje i tamo /znas vec gdje/

2. Imam pravo komentirati tudje radove
3. Ako ti toliko smeta onda nemoj gledati ;)
4. Pozz

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 24, 2010, 22:58:20 POSLE PODNE
Danas mi alen rekao da smeju da komentarisu radove, tako da dzabe pises  :-*

Rekao sam da mu niko ne brani da komentariše radove, sve dok ne piše gluposti, i dok ne ocjenjuje jedan rad više puta.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

black_dota

Ma uzeo lik 10 radova za redom ocenio tako njih 2