Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: CH DM| MreR poslato Novembar 14, 2010, 09:51:46 PRE PODNE
meni nije do svadje...ali nemorate vjerovat...vrjeme ce pokazat...vrjeme ce rec istinu kakav sam ja uistinu covjek :P...ni isusu nitko nije vjerovao da je spasitelj...pa je vrijeme pokazalo...ne zelim bogohulit..ali vrijeme ce sve pokazati

Isus nije lagao kao ti, on je Å¡irio riječ Božju, tako da mi se nemoj usporeÄ'ivati sa njime. Vrijeme je već pokazalo Å¡ta se tiče tebe, ali to nas ionako ne zanima, naÄ'imo neku bolju temu za obraÄ'ivat umjesto tebe i tvojih servera. 8)

Bolju temu od mrera.... hmmm...  Ajmo Ishrana kornjaća na južnom dijelu Galapagosa ?

hh. Sve je bolje od mrerovih servera  :P
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

E raja koje vam je na GTA SA najdraze auto za sredit meni je Elegy i Sultan!
VAMA???

cheetah, bijela boja, spoiler :P

Moonbeam najjači. 

E corelli, ono kako je napravljeno surfanje na moru, bil' se tako moglo srediti i skejtanje ?  Skejtbord i ajmo  xD
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 14, 2010, 11:02:34 PRE PODNE
Moonbeam najjači. 

E corelli, ono kako je napravljeno surfanje na moru, bil' se tako moglo srediti i skejtanje ?  Skejtbord i ajmo  xD
AHAHAHAHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..luda fora.. ;D 
ev jos jedan prijedlog,napravite npr. kad gore mjenjas kalas puske pistolje i to da tu bude i skateboard i kad na njega dode,on ga spusti dole i skejta ;D kad samo cuva w onda ide sporije a kad stalno pritise wwww da ide brze isto kao na bike-u ;D

O.o  Pa nije caj  :r
..   

Correlli

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 14, 2010, 11:02:34 PRE PODNE

Za surfanje je lako jer je more ravno (Z = 0.0), ali za skejtanje ne jer tu ni Map Andreas plugin nebi koristio.

Correlli

Citat: Luka P. poslato Novembar 14, 2010, 11:58:48 PRE PODNE
Najveći je problem što ne možeš vidjet jel koja zgrada pored tebe ili neki drugi objekt.
Možeš koristeči Map Andreas plugin, ali zato sam rekao da ni on nebi pomogao u slučaju skejtanja.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=120013

Correlli

Citat: Luka P. poslato Novembar 14, 2010, 12:22:01 POSLE PODNE
Ma znam, al zamisli situaciju: ŽeliÅ¡ da možeÅ¡ skejtat svuda, da se možeÅ¡ spuÅ¡tat niz stepenice, pa onda ako je neka uzbrdica da se možeÅ¡ popet ako 'voziÅ¡' odreÄ'enom brzinom. Kak bi ti razlikovao neku zgradu od uzbrdice na primjer?

Zato sam i rekao da ni Map Andreas plugin ne može pomoći u tome slučaju.

Kako mogu zastiti neku ideju (poput corellia za drvosjece).....gdje se moram prijavit i kako ?? PLS HELP :D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Citat: >>R15KY<< poslato Novembar 14, 2010, 13:09:12 POSLE PODNE
Kako mogu zastiti neku ideju (poput corellia za drvosjece).....gdje se moram prijavit i kako ?? PLS HELP :D

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=14981.0
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Sta je ovo koda nikog na forumu nema :D