Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: cristiane poslato Decembar 01, 2010, 20:25:18 POSLE PODNE
Citat: eXtreme poslato Decembar 01, 2010, 20:22:54 POSLE PODNE
u poslednje vreme forum nece da stavlja slike odnosno nevide se
Gle ovog idola kopira extremov nick  8)

Šta je to osoba koja nosi ime ExtremePower izmislila riječ extreme?

Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 18:50:57 POSLE PODNE

Corelli jer si mi ti brisao teme u Tutovima za boje u sampu 0.3c koji sam postaovio

Correlli

Citat: eXtreme poslato Decembar 02, 2010, 18:52:45 POSLE PODNE
Corelli jer si mi ti brisao teme u Tutovima za boje u sampu 0.3c koji sam postaovio

Ne znam, izbrisao sam dosta tema u zadnje vrijeme, ali vidio sam tvoj tutorial. To se može naći i na sa-mp forumu/wiki, ne znam da li se je to vrijedno zvati tutorialom i nalaziti u posebnom pod-forumu za to.

Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 18:58:23 POSLE PODNE
Citat: eXtreme poslato Decembar 02, 2010, 18:52:45 POSLE PODNE

Ne znam, izbrisao sam dosta tema u zadnje vrijeme, ali vidio sam tvoj tutorial. To se može naći i na sa-mp forumu/wiki, ne znam da li se je to vrijedno zvati tutorialom i nalaziti u posebnom pod-forumu za to.

Onda ok to sam stavio posto nema na wiki kako se stavljaju te boje inace ok...

cristiane

Ne kontam te al ustvari ja sam pogresio jer vise nepostoji na ovim forumu nick ExtremePower
eXtreme izvini  8)

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:09:18 POSLE PODNE

Ne kontam te al ustvari ja sam pogresio jer vise nepostoji na ovim forumu nick ExtremePower
eXtreme izvini  8)

Uredu prihvatam izvinjenje!

Correlli

Citat: eXtreme poslato Decembar 02, 2010, 18:59:28 POSLE PODNE
Onda ok to sam stavio posto nema na wiki kako se stavljaju te boje inace ok...
Zato sam i napisao na sa-mp foumu/wiki - eto na wiki nema još, ali ima na forumu (službenom). Ima i posebna sekcija za 0.3c RC skriptanje.

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:09:18 POSLE PODNE
Ne kontam te
Rekao si da kopira ExtremePower-a, a ja sam te pitao da li je ExtremePower izmislio riječ extreme. Nije, i mnogo ljudi koristi tu rečenicu u svojim imenima.

cristiane

CitatRekao si da kopira ExtremePower-a, a ja sam te pitao da li je ExtremePower izmislio riječ extreme. Nije, i mnogo ljudi koristi tu rečenicu u svojim imenima.
Pa dobro al na nekim forumima sam vidjeo da je zabranjeno kopiranje nickova na bilo koji nacin,sad sam bas i ovdje procitao osnovna pravila to nepise nigdje.A kako bi ti postupio da neko dodje sa nickom Correlli kad smo vec kod toga
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 19:19:14 POSLE PODNE od cristiane

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:17:44 POSLE PODNE
CitatRekao si da kopira ExtremePower-a, a ja sam te pitao da li je ExtremePower izmislio riječ extreme. Nije, i mnogo ljudi koristi tu rečenicu u svojim imenima.
Pa dobro al na nekim forumima sam vidjeo da je zabranjeno kopiranje nickova na bilo koji nacin,sad sam bas i ovdje procitao osnovna pravila to nepise nigdje.A kako bi ti postupio da neko dodje sa nickom Corelli kad smo vec kod toga
pa jbmga isto sad gons koristi gonss .pwn i niko nesmije stavit .pwn  ;D

Ako je on ExtremePower, nea razloga zašto ovaj nebi smio biti Extreme.

TakoÄ'er, Don Correlli je, a mnogo Don-ova ima...
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Correlli

A kako bi ti postupio da neko dodje sa nickom Corelli kad smo vec kod toga

Kopirali su i još i dalje to rade. Neki dan su se neki igrači sa ST zajednice predstavljali za mene i ExtremePowera na nekom novom sa:mp serveru.. budale teške. Nick kao "Correlli" nitko ne koristi osim mene, mislim da sam ga ja i prvi počeo koristiti ako gledamo na SA:MP zajednice, a riječ "extreme" je nešto osnovno za razliku od riječi "Correlli" i naći ćeš je barem u svakom stotom korisničkom imenu na službenom SA:MP forumu.
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 19:23:11 POSLE PODNE od Dux Correlli

Jos cu ja na kraju ispasti kriv sto ste ispamali pola chata  :D

PS. Corelli pogledaj pm i odgovori ako ti nije mrsko...

cristiane

Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 19:22:03 POSLE PODNE

Kopirali su i još i dalje to rade. Neki dan su se neki igrači sa ST zajednice predstavljali za mene i ExtremePowera na nekom novom sa:mp serveru.. budale teške. Nick kao "Correlli" nitko ne koristi osim mene, mislim da sam ga ja i prvi počeo koristiti ako gledamo na SA:MP zajednice, a riječ "extreme" je nešto osnovno za razliku od riječi "Correlli" i naći ćeš je barem u svakom stotom korisničkom imenu na službenom SA:MP forumu.
Pa kopirat ce uvijek jer uvijek se nadje izuzetak teski botova al ja sam mislio na ovu zajednicu kad bi neko dosao sa nickom Correlli.. Za nick extreme sam pogresio,..
Ma nebitno,previse sam zaspamao idem malo se ohladit =D

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:28:27 POSLE PODNE
Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 19:22:03 POSLE PODNE

Pa kopirat ce uvijek jer uvijek se nadje izuzetak teski botova al ja sam mislio na ovu zajednicu kad bi neko dosao sa nickom Correlli.. Za nick extreme sam pogresio,..
Ma nebitno,previse sam zaspamao idem malo se ohladit =D

kako sam ja dosao do svog nicka Mafica,a Mario_Kunicky nick na sampu,njega sam dobio od pravog Kunickog fino ga pitao i on je rekao da mogu,al vidiim sada ima jos puno Kunickya to mi je bas krivo ;D ...Stavite nesto novo izmislite neku blentavu rijec,ja sam stavio mafica jer me tako zove dosta ljudi

hahahahahahaha sta sam sad dozivio xDDDD

Otvorio ja kucni server da isprobam sta sam dobro napravio, ali zaboravim zatvorit portove, i udje neki i kaze "Os da te sad banam" xDD
a nije skuzio da mi je ime BloodMaster i da pise scripter: BloodMaster xDDDDD