Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Nisam ja opasan  :S

Citat: Tony Zero poslato Novembar 26, 2010, 12:39:31 POSLE PODNE
nemoj ko da se zamjeri sa Alenom  :P

Nidje veze, zaÅ¡to sam ja opasan Å¡to su mene napali  xD

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 26, 2010, 12:41:18 POSLE PODNE

Sutra ih sacegas sa ciglom, pa u glavu
Citat: Tony Zero poslato Novembar 26, 2010, 12:39:31 POSLE PODNE
nisam znao da imamo i opasnih ljudi na forumu....  :) nemoj ko da se zamjeri sa Alenom  :P
Pa vidis da se sad zove "momak" nema zajebancije xD

-.-"  Nisam dbl da ih gadjam ciglom, nek' idu svojim putem  xD 

A dosadilo mi ono Aleen, pa malo promjenio  :$
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

a sto su te napali??zanima me  :P

brw. prejak avatar

Ma duga priča, a imam kontrolni iz fizike  haha   :D  Imam joÅ¡ pola sata da naučim bar malo, tako da odoh  :D

Citat: Tony Zero poslato Novembar 26, 2010, 12:44:27 POSLE PODNE
brw. prejak avatar

Hvala, inače ovo ti je Dj.Bl3nd ...
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

imam i ja danas kontrolni iz fizike..ali smao zadaci,nema teorije..ja naucio 4 formule i dosta  :P borim se za 2

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Novembar 26, 2010, 13:02:41 POSLE PODNE
Citat: Tony Zero poslato Novembar 26, 2010, 12:44:27 POSLE PODNE
brw. prejak avatar

Hvala, inače ovo ti je Dj.Bl3nd ...
Slusas ga, ja sam njegov fannn XD
Sve pesme sam oslusao, i stalno ih slusam xD

Da ne otvaram novu temu... ;)

Ljudi sta vi mislite jeli mi pokvarena graficka?
Evo sta mi se desava u zadnje vrijeme:

- Dok igram graficka se zagrije i to dobro i najcesce dok igram CoD Black Ops ili GTA4, Koristim GeForce 8600 512 MB
- Na njoj ima ventilator /mali cooler/ On se vrti razlicitom brzinom ako igram radi brze itd. Sad on nista ne hladi graficku. Izgleda da djaba radi i vrti se jako velikom brzinom, a nista ne hladi graficku ? Jeli to kvar na grafickoj neki ili je to tako prirodno ?
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Edin poslato Novembar 26, 2010, 16:54:55 POSLE PODNE

- Dok igram graficka se zagrije i to dobro i najcesce dok igram CoD Black Ops ili GTA4, Koristim GeForce 8600 512 MB
- Na njoj ima ventilator /mali cooler/ On se vrti razlicitom brzinom ako igram radi brze itd. Sad on nista ne hladi graficku. Izgleda da djaba radi i vrti se jako velikom brzinom, a nista ne hladi graficku ? Jeli to kvar na grafickoj neki ili je to tako prirodno ?

priroda cini cuda :) Vjerujem da igras dosta zahtjevnije igre pa komp mora derat grafu do kraja... Smanji detalje i pogledaj onda :)

Citat: Edin poslato Novembar 26, 2010, 16:54:55 POSLE PODNE

evo ti savjet,otvori racunar(kuciste racunara) i skroz ga ocisti,i onda ga opet sastavi i bice dobro..prasina smeta ventilatoru...

Treba da napisem sastav iz Engleskog o buducnosti(kako zamisljam buducnost)

Jer nisam bas tako dobar Englez :D Napisacu na Google Translate, pa ako je neko dobar u Engleskom da mu posaljem sastav kad uradim da vidi jer sve tacno napisano i da ispravi greske, jer sam cuo da google translate bas i ne prevodi dobro :/

Hoce li neko ???  :)
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: Daffy poslato Novembar 26, 2010, 20:11:25 POSLE PODNE
Treba da napisem sastav iz Engleskog o buducnosti(kako zamisljam buducnost)

Jer nisam bas tako dobar Englez :D Napisacu na Google Translate, pa ako je neko dobar u Engleskom da mu posaljem sastav kad uradim da vidi jer sve tacno napisano i da ispravi greske, jer sam cuo da google translate bas i ne prevodi dobro :/

Hoce li neko ???  :)
Ae posalji mi!

Iako nisi dobar iz engleskog,mislim da bi mogao napisati isto kao i google translator.. Posto  ti "on" skoro nikad nece prevesti u dobro vreme...

Google translate nikad ne prevodi kako treba.

PoÅ¡alji meni ako želiÅ¡, ja sam bio 2. na Å¡kolskom takmičenju  haha.   Prva bila naka' Å¡treberka.

Al ugl, znam sve Å¡to je potrebno da se napiÅ¡e i ispravi taj esej  ^^

EDIT : Opa, vidim sad i correlli promjenio ime.  Sad je Dux  ^^   Correlli, ajde nam objasni imal to kakvo značenje ili ti je bezveze palo na pamet ?  (:   Mene asocira na duksericu  : /
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2010, 20:50:04 POSLE PODNE od мσмαк. ^ [5]
..   

Aj videcu veceras ili sutra napisem pa posaljem nekom od vas dvoje ....

Hvala vam :D
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545