[POMOC¨]Komanda^^

Započeo BloOm3R!, Novembar 11, 2010, 17:37:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

^Moze li se sa /enter komande pretvorit ikako da se umjesto toga klikne samo enter ili neka druga tipka.
^Trebao bi pomoc kako da napravim za bizzove i kuce da sa enter tipkom ulazim...

!!!!!!Pažnja:Ako mi ovo pomognete napraviti napravit cu tut za virtual world kod kuca.

if (IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3,X,Y,Z))
  {
   GameTextForPlayer(playerid, "napisi sta zelis ", 5000, 1);
   SafeSetPlayerInterior(playerid, INTERIOR BIZA );
SafeSetPlayerPos(playerid,-X,Y,Z);
}

nadi tamo gdje ti je komanda /enter i dodaj ovo .. ako zelis da se na vise mjesta ulazi s /enter samo nadodas jos ovih
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2010, 17:44:04 POSLE PODNE od Kazzy10

znam ja to nego da se sa enter tipkom ulazi to trebam

ZicMortal

Citat: Bloomer poslato Novembar 11, 2010, 17:37:06 POSLE PODNE
!!!!!!Pažnja:Ako mi ovo pomognete napraviti napravit cu tut za virtual world kod kuca.

Neces vise dobit moju pomoc -.-', i ono ti nije virtual world nego samo malo znanja i iskustva.

CitatNeces vise dobit moju pomoc -.-', i ono ti nije virtual world nego samo malo znanja i iskustva.

ko je tebe sta pitao ionako mi nisi ti pomogao virtual world...:D nisi htio :D

Svatko tko ima malo znanja i iskustva, NECE koristiti VirutalWorld za /exithouse komandu ili /enterhouse nego ce napraviti da kuce imaju ID-eve i onda ce Exit kordinate vaditi iz ID te kuce ;)
Kristijan Stipić

ZicMortal

Citat: Bloomer poslato Novembar 11, 2010, 18:00:52 POSLE PODNE
CitatNeces vise dobit moju pomoc -.-', i ono ti nije virtual world nego samo malo znanja i iskustva.

ko je tebe sta pitao ionako mi nisi ti pomogao virtual world...:D nisi htio :D

Mozda treba malo osvjeziti pamcenje, al nema veze.

sta se sad svadjate oko neke gluposti, ovdje smo da pomognemo a ne da se svadjamo :P