[GAMEMODE] Injection Gaming

Započeo nemy, Jul 09, 2025, 01:09:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: Injection Gaming
IP SERVERA: Server je zatvoren, ali nije problem da se dogovorimo za test
Naziv skripte: Injection Gaming
Vrsta skripte: (Filterskripta) Edit Athlone moda
Slike: https://imgur.com/a/mYHgWOc
Video: https://www.youtube.com/watch?v=jqmSwsPA4Qc
Cijena: 40e
Ostalo: Za sve informacije se javite privatnom porukom na forumu
Vas mail:fakenexsus@gmail.com
Ostali kontakt info: discord: fakenexsus
Zasto prodajete skriptu: Posto se server zatvorio, a nemamo plan da ga vracamo, a i na njemu je ulozeno para, pa da nebi propadalo da pokusamo izvuci bar neke pare
Da li je skripta vasa: Da
Zz
fakenexsus

Neke slike koda ? Nesto  konkretnije da kazete o samoj skripti ja kako vidim ovdje na ovim slikama skoro sve je isto kao na svakom editu tog ATH moda.

Citat: .paradoxdetth poslato Jul 09, 2025, 21:33:18 POSLE PODNENeke slike koda ? Nesto  konkretnije da kazete o samoj skripti ja kako vidim ovdje na ovim slikama skoro sve je isto kao na svakom editu tog ATH moda.
Ako zelis kupiti gamemode, javis se privatnom porukom na forumu ili discordu za testanje moda, ako ne zelis, onda molim te nemoj komentarisati
Zz
fakenexsus

Citat: nemy poslato Jul 09, 2025, 23:14:21 POSLE PODNEAko zelis kupiti gamemode, javis se privatnom porukom na forumu ili discordu za testanje moda, ako ne zelis, onda molim te nemoj komentarisati
Ne zanimaju mene mape i takve gluposti mene zanima kod, napisi mi ovdje sve i posalji ono sto sam zatrazio pa cu razmisliti da kupim.

Citat: .paradoxdetth poslato Jul 10, 2025, 09:05:45 PRE PODNENe zanimaju mene mape i takve gluposti mene zanima kod, napisi mi ovdje sve i posalji ono sto sam zatrazio pa cu razmisliti da kupim.
Ja sam rekao, privatnom porukom sve cemo resiti, necu da se ovde raspravljam ili saljem slike, tebi ako je bitan samo kod, javis se pogledas i tjt, od sad lockam temu, sve oko kupovine mozete se na forumu ili discordu javiti
Zz
fakenexsus