~| Pomoć u vezi SA:MP-a |~

Započeo surreal, Jun 28, 2025, 14:07:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na kojem uredjaju se desava problem: SA:MP
Slika/Video problema: //
Koliko je problem prisutan: //
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem: //
Obrazložite svoj problem: Prilikom prebacivanja YSI-a iz 4.0.1 u 5x+ pojavio mi se problem u skripti koji ne znam kako rijesiti adekvatno:

Problem: \pawno\include\YSI_Storage\y_ini\..\..\YSI_Core\y_core\y_scriptinit_impl.inc(434) : fatal error 111: user error: defined OnScriptInit

Zamolio bih iskreno bez glupih odgovora, znam engleski i vidim šta piše i sve to, ali ne znam tačno kako da riješim.

" Bit ćeš zaboravljen kao da nisi ni postojao "

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Jesi li probao includeati sscanf nakon YSI biblioteke?
Pokušaj pa nam javi info

Citat: daddyDOT poslato Jun 28, 2025, 14:58:32 POSLE PODNEJesi li probao includeati sscanf nakon YSI biblioteke?
Pokušaj pa nam javi info
Brate nema šta nisam pokušao.. Od mjenjanja compilera, pa do redosljeda includova, pa ne znam ni ja sam šta više. Probao sam sada opet to i evo opet izlazi taj error

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Postoji mogućnost da neka druga biblioteka pored YSI stvara problem. Pokušaj ubaciti v5.10.0006 verziju YSI i ažuriraj ostale biblioteke poput sscanf i streamera. Ne bi bilo loše i compiler da ažuriraš na posljednju verziju ako već nije pa javi

Probaj to sto daddy kaze probao sam i ja da potrazim nesto na internetu nijedan error kako tvoj nisam nasao

Team ide na lock, ubacio sam YSI 5.10 i evo ga radi ! Zahvaljujem DaddyDot :fire: