Kupujem (Zajednicu & Mod)

Započeo savkela, Maj 25, 2025, 22:33:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Vasilije Savic
Odakle ste: Leskovac
Godine: 19
Šta kupujete: trazim neku zajednicu sa fbom, i modom ili samo mod.
Koliko para nudite: 100-120e
Zamena (Da/Ne): ne
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..):  disc : saviic fb : https://www.facebook.com/savic.brat/ , ili ovde direktno preko PP.
Dodajem: //

Bratara moj, dati 100 eura za mod ili komplet zajednicu u 2025, znaš da neces imat usjpeh, najveci su pali, bolje razmisli da te pare pojedes i popijes ili ulozi negdje, svejedno taj mod sto ces uzet nije nikakav unikat, sve što treba mozes naci ovdje na ovom sajtu.

Govorim ti kao prijatelju, igram samp od 2014 to jest igrao sam ne igram ga, i koliko god novih igrica izaslo SAMP je u srcu, odraslo se uz njeg, puca nostalgija, zelja za igrom i ekipom, ali je suludo bacit tolike pare, razmisli jos koji put.

Ako je do toga došlo, ja cu ti dati besplatno mod Arcane / Black School, licno sam na njemu radio 3 godine ali cisto iz zelje nikad nisam nista otvarao ni pokusavao, samo sam za svoju dusu skriptao i mapao sve licno, to je neka posebna ljubav prema ovoj igrici, ne kazem nije ništa vau kao ni jedan mod koji ces platit 100e, ali je optimizovan, sredjeni svi bagovi koje sam za 3 godine nasao, za mene je bombonica ( valjda sto je moj :P )..
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Maj 28, 2025, 20:58:16 POSLE PODNEBratara moj, dati 100 eura za mod ili komplet zajednicu u 2025, znaš da neces imat usjpeh, najveci su pali, bolje razmisli da te pare pojedes i popijes ili ulozi negdje, svejedno taj mod sto ces uzet nije nikakav unikat, sve što treba mozes naci ovdje na ovom sajtu.

Govorim ti kao prijatelju, igram samp od 2014 to jest igrao sam ne igram ga, i koliko god novih igrica izaslo SAMP je u srcu, odraslo se uz njeg, puca nostalgija, zelja za igrom i ekipom, ali je suludo bacit tolike pare, razmisli jos koji put.

Ako je do toga došlo, ja cu ti dati besplatno mod Arcane / Black School, licno sam na njemu radio 3 godine ali cisto iz zelje nikad nisam nista otvarao ni pokusavao, samo sam za svoju dusu skriptao i mapao sve licno, to je neka posebna ljubav prema ovoj igrici, ne kazem nije ništa vau kao ni jedan mod koji ces platit 100e, ali je optimizovan, sredjeni svi bagovi koje sam za 3 godine nasao, za mene je bombonica ( valjda sto je moj :P )..

nije vise fora u tome ocel propast ili uspjet samo eto hocemo da ubijamo dosadu posto nam je samp draga igrica i ne zelimo je bataliti. Hocemo da imamo nesto svoje ako treba i 1000e dati nije belaj

Citat: sparrowww.aMx poslato Maj 28, 2025, 20:58:16 POSLE PODNEBratara moj, dati 100 eura za mod ili komplet zajednicu u 2025, znaš da neces imat usjpeh, najveci su pali, bolje razmisli da te pare pojedes i popijes ili ulozi negdje, svejedno taj mod sto ces uzet nije nikakav unikat, sve što treba mozes naci ovdje na ovom sajtu.

Prestanite više kvariti volju svim drugim skripterima koji hoće ili skriptaju iz ljubavi prema ovoj igrici. Pustite malo romantike u ovu igru, ne mora sve biti tako crno. Siguran sam da uz prave ljude sve je moguće. Brojke nisu uvijek mjerilo stanja i kvaliteta.Siguran sam da se još mogu okupiti ljudi kojima je stalo, koji ne gledaju samo profit, nego žele napraviti nešto dobro, zbog zajednice, uspomena i onog osjećaja kad ti server stvarno zaživi jer si stvorio nešto s dušom. Ne kažem da treba biti slijep za realnost, jasno je da scena nije kao prije, ali to ne znači da je mrtva. Samo traži više truda, strpljenja i iskrene motivacije. A ako neko već ima volju,znanje,zašto ne probati? Nećeš znati dok ne pokušaš, a ako već u startu sve ubijemo negativom, onda stvarno nikad ništa neće ni zaživjeti. Zato ja biram vjerovati da još ima nade, ne za milijune igrača, nego za zdravu, pozitivnu zajednicu. A to vrijedi više od ikakvih brojki.

" Početna tačka svakog uspeha je želja "

Citat: surreal poslato Maj 30, 2025, 22:32:16 POSLE PODNEPrestanite više kvariti volju svim drugim skripterima koji hoće ili skriptaju iz ljubavi prema ovoj igrici. Pustite malo romantike u ovu igru, ne mora sve biti tako crno. Siguran sam da uz prave ljude sve je moguće. Brojke nisu uvijek mjerilo stanja i kvaliteta.Siguran sam da se još mogu okupiti ljudi kojima je stalo, koji ne gledaju samo profit, nego žele napraviti nešto dobro, zbog zajednice, uspomena i onog osjećaja kad ti server stvarno zaživi jer si stvorio nešto s dušom. Ne kažem da treba biti slijep za realnost, jasno je da scena nije kao prije, ali to ne znači da je mrtva. Samo traži više truda, strpljenja i iskrene motivacije. A ako neko već ima volju,znanje,zašto ne probati? Nećeš znati dok ne pokušaš, a ako već u startu sve ubijemo negativom, onda stvarno nikad ništa neće ni zaživjeti. Zato ja biram vjerovati da još ima nade, ne za milijune igrača, nego za zdravu, pozitivnu zajednicu. A to vrijedi više od ikakvih brojki.
^