GTA VI - Trailer 2

Započeo daddyDOT, Maj 06, 2025, 16:34:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

minut šutnje za one koji nisu doživili ovo
🇨🇴🇳🇹🇦🇨🇹 🇮🇳🇫🇴 - https://www.facebook.com/mustikampeer/

iskreno sam ocekivao vise od trailer-a

Realno gledajući i ja sam očekivao više, ali detalji koje sam uočio poput fizike (2:01), automobila (2:06), grafike ali i sveukupnog izgleda mape koja je dosta živa, mogu reći da mi se i dalje dopada. Zanima me kako će izgledati kada napokon izađe, nažalost prvobitno samo za konzole

Citat: daddyDOT poslato Maj 07, 2025, 12:30:45 POSLE PODNERealno gledajući i ja sam očekivao više, ali detalji koje sam uočio poput fizike (2:01), automobila (2:06), grafike ali i sveukupnog izgleda mape koja je dosta živa, mogu reći da mi se i dalje dopada. Zanima me kako će izgledati kada napokon izađe, nažalost prvobitno samo za konzole

da nema se sta reci oko grafike i ostalog ocekivalo se da ce bit super, ali mislim da ce ovu igru unistit upotreba AI koja se toliko forsira u novim igrama

Citat: Fqris poslato Maj 08, 2025, 06:15:22 PRE PODNEda nema se sta reci oko grafike i ostalog ocekivalo se da ce bit super, ali mislim da ce ovu igru unistit upotreba AI koja se toliko forsira u novim igrama
Sumnjam da će je uništiti, GTA kao GTA vjerujem da se i dalje zasniva na nekim klasičnim stvarima koje čine suštinu tih igara - a te stvari su upravo ono što igrači vole. Slažem se da ne bi bilo dobro da pretjeraju s upotrebom vještačke inteligencije, ali za neke detalje može biti itekako korisno i jako lijepo za vidjeti (mogu postići puno bolje rezultate nego na RDR2, a složiti ćemo se da su detalji na njoj odrađeni vrhunski)

nema se sta rec, rockstar je uvijek standarde postavljao, tako je i ovaj put, sta drugo reci osim jedva cekam da najbolja igrica svih vremena izadje :D