[PAWN] Balkan School PRO Ticket Sistem

Započeo Dragi, Januar 20, 2025, 23:59:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

**(Obrada autorskog rada)**
Tip (Filterskripta/Include): FS
Opis: Radio sam po njihovom sistemu. Kao sto ste procitali u naslovu, ovo je obrada autorskog koda, nemam pojma cijega. Radjeno na Fusion Gaming, a ima ga svugde. Ovaj kod sam radio ima sigurno godinu dana iz dosade samo. Naravno, testiran je full. Da moze da se sredi, moze, ali nije mi to bio cilj. Ovo je samo iskodirano po FG njihovom principu, testirano i ostavljeno.

Neke stvari sam izmenio, ali vise ima sto sam dodao novih oko 400 linija, bas sam se namucio radeci. Zasto PRO, pa jer ima automatske odgovore sto nema na BS! Mnogo olaksan rad staff timu!

Nadam se da ce vam se svideti sistem i da cete se okoristiti. Džabe da mi stoji na HDDu. Setih se i rekoh da podelim s vama. Napisite vase misljenje slobodno, postujuci bonton.

Slike/Video:
Link: https://pastebin.com/Wwgy63s7
Credits:

Fotografije sistema

Korisno
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: markosimic poslato juče u 00:10:17 PRE PODNEKorisno

Jasta.  8)  Dugo razmisljah sta da uradim, rekoh, hajde da pomognem staf timu i napravih to. Secam se da sam imao mnogo problema s svojerucnim odogovorom, najgori error kad ti compiler ne izbaci.  ;D Vidi se, dodao sam i zakljucavanje, jer se mnogi helperi zalili na to. Kucaju odgovor dugacak, razmisljaju i na kraju neko vec odgovorio. Lepe porukice i sve to. Valjda ce nekome biti korisno, valjda ce uspeti implementirati, samo da mi pm ne bude pun, hehe. Imam u dokumentaciji jos planova za taj sistem, ali otom potom, ne znam koliko cu moci biti aktivan u skorijoj buducnosti.

Citat: Dragi poslato juče u 00:14:51 PRE PODNEJasta.  8)  Dugo razmisljah sta da uradim, rekoh, hajde da pomognem staf timu i napravih to. Secam se da sam imao mnogo problema s svojerucnim odogovorom, najgori error kad ti compiler ne izbaci.  ;D Vidi se, dodao sam i zakljucavanje, jer se mnogi helperi zalili na to. Kucaju odgovor dugacak, razmisljaju i na kraju neko vec odgovorio. Lepe porukice i sve to. Valjda ce nekome biti korisno, valjda ce uspeti implementirati, samo da mi pm ne bude pun, hehe. Imam u dokumentaciji jos planova za taj sistem, ali otom potom, ne znam koliko cu moci biti aktivan u skorijoj buducnosti.

Mogu da ti posaljem FG v1.2b ukoliko zelis, ima jedno deset hiljada linija code vise i optimizacije, nekih fix koji su dodatno odradjeni i slicno. Ukoliko pricamo o Vasicevoj/Nejtanovoj verziji koje je nejtan na github release.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: markosimic poslato juče u 00:26:16 PRE PODNEMogu da ti posaljem FG v1.2b ukoliko zelis, ima jedno deset hiljada linija code vise i optimizacije, nekih fix koji su dodatno odradjeni i slicno. Ukoliko pricamo o Vasicevoj/Nejtanovoj verziji koje je nejtan na github release.

Jeste, pricamo bas o toj s Githuba 1.1b, ne znadoh da je on release, hehe. Mozes, ako ti nije mrsko, voleo bih baciti pogled malo.  ;D

Citat: Dragi poslato juče u 00:29:48 PRE PODNEJeste, pricamo bas o toj s Githuba 1.1b, ne znadoh da je on release, hehe. Mozes, ako ti nije mrsko, voleo bih baciti pogled malo.  ;D

Bicu u petak za racunarom i proslediti. Keep it just private.