[24.01.2025] Venezuela RPG - REOPEN Servera

Započeo kaizer, Januar 15, 2025, 17:06:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sretna Nova godina želi vam Venezuela RPG staff team uz jako važan novogodišnji poklon a to je povratak svima vama poznatog servera. Želimo da se zahvalimo na ogromnoj podršci koju ste nam uvijek pružali i ostali uz nas.

Ovom prilikom pozivamo sve igrače SAMP-a da nam se pridruže i da prate sve informacije vezane za naš server, pridružite se našem discord serveru koji trenutno broji preko 6.000 članova i postanite jedan od njih!

Kroz naredni period bićete obavješteni u svim novim stvarima koje su se radile na našem gamemodu proteklu godinu, također na nažem discord serveru pratite ankete na kojima baš vi birate kakav server želite.

DISCORD:  https://vz-rp.com/discord

Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

Srecno.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Srecno. Nisam fan tvog servera, jednostavno mi se ne svidja gamemode. Ako ne bude mnogo budzenja, uci cu da vidim sta ima. Savet, ako nesto planirate ozbiljno, to se nikad ne zatvara...

Bez obzira na to moje misljenje, pruzam podrsku svemu tome i cenim tvoj rad kao i rad na YT, da ne dodje do zabune. :D

Svaka čast na trudu što se tiče servera, ali ovo je Balkan i igrače ne zanimaju svi ti nabudženi sistemi i stvari koje se tu nalaze. Videćeš i sam kad se otvori. Igračima je bitno da imaju gun, drogu i pancir, i da idu na zonu. Rijetko koga interesuje bilo šta ostalo.

Vidimo se na openu  8)

Naše je da im pružimo te stvari i da osiguramo da igra bude zanimljiva i stabilna, a sami igrači biraju šta žele koristiti od toga.
Nisu prinuđeni na launcher i sve stvari koje dolaze sa tim, mogu igrati preko samp klijenta i androida također.

Također sam gameplay je odrađen da igrači mogu birati da li žele RP ili RPG realm (Više informacija ovdje). Tako da nisu ograničeni na bilo šta.

Prijedlozi su uvijek dobrodošli, možete postaviti na forumu bilo kakvu ideju / kritiku pa ćemo to razmotriti.

Dobrodošli! :)

Citat: kaizer poslato Januar 16, 2025, 17:50:58 POSLE PODNENaše je da im pružimo te stvari i da osiguramo da igra bude zanimljiva i stabilna, a sami igrači biraju šta žele koristiti od toga.
Nisu prinuđeni na launcher i sve stvari koje dolaze sa tim, mogu igrati preko samp klijenta i androida također.

Također sam gameplay je odrađen da igrači mogu birati da li žele RP ili RPG realm (Više informacija ovdje). Tako da nisu ograničeni na bilo šta.

Prijedlozi su uvijek dobrodošli, možete postaviti na forumu bilo kakvu ideju / kritiku pa ćemo to razmotriti.

Dobrodošli! :)

Bolje te nasli. Razumem te, niko nikog ne primorava na nešto, ali eto rekao sam svoje lično mišljenje, bez da uvredim bilo koga. Nadam se da razumeš moje zborenje.

A zar niste imali launčer? Po meni je mnogo bolje sa laučerom, samo zbog antičit sistema, nikakvi modeli i to. Kako starim, sve me više vuče na vanila servere.  ;D

Ma opušteno  ;)

Još uvijek imamo launcher, on omogućava igračima bolji user interface u igri, kino sistem, TV u kućama, te razne druge modove i sisteme. Međutim, njegova upotreba nije obavezna – igrači ga mogu preuzeti ako žele, ali nisu ograničeni na igranje isključivo preko njega.