Pomoc - Cuff igraca

Započeo Robijas, Januar 10, 2025, 03:01:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: Dali netko zna kako napraviti sistem za vucu igraca
Opis*: Treba mi samo neko da mi objasni kako ne treba kod, imam sistem kada policajac stavi lisice igracu moze da ga vuce, ali ta vuca je uglavnom onako bezveze igrac se samo teleportira iza njega i ako npr policajac trci u drugom smjeru osumljiceni ce se portati ispred njega, e sad mene zanima jel zna netko kako da napravim nesto kao sto ima balkan school kada policajac vuce zavezenog igraca da igrac hoda iza policajca i ne moze se kretati nego prati putanju policajca i hoda ne lebdi
Dodatne informacije: ///
Poslednja Izmena: Januar 10, 2025, 16:30:23 POSLE PODNE od Dragi Razlog: Formatiranje

Pomoću vektora i inerpolacije za poziciju
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: №Grella poslato Januar 10, 2025, 11:14:59 PRE PODNEPomoću vektora i inerpolacije za poziciju
Nikada nisam ni čuo za tu varijablu, ali evo, uspio sam napraviti. Hvala ti, legendo!

Citat: Robijas poslato Januar 10, 2025, 19:20:28 POSLE PODNENikada nisam ni čuo za tu varijablu, ali evo, uspio sam napraviti. Hvala ti, legendo!

Ko je rekao da je to varijabla, cim ti ne znas ni sta je to nisi ni uspeo napraviti.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Citat: roman42O poslato Januar 11, 2025, 12:32:07 POSLE PODNEKo je rekao da je to varijabla, cim ti ne znas ni sta je to nisi ni uspeo napraviti.
Je li stvarno bitno kako ja to nazivam? Ne skriptam toliko puno i iskreno, boli me briga kako nazivam algoritam, funkciju, callback, meni je to sve "variabla", i znam kako šta radi i kako funkcionira.
Sve što sam napravio na gamemodu, cimao sam se i napravio sam sam jer se ovdje ni ne isplati tražiti pomoć. Više nema normalnih ljudi koji bi stvarno nešto pomogli, već su ostali samo "skripteri" koji misle da su popili svu pamet svijeta, a otvore server s 5 igrača. Kao da vi, kad ste tek počeli skriptati, niste bili na istoj razini nego ste cijlu "dokumentaciju" znali na pamet. Ja samo pitam ono što se tiče nečega što želim dodati u svoju skriptu, i ako sam više puta pokušao, ali mi ne ide, pa zato i pitam.
Nisam tražio da mi netko napiše cijeli kod koji bih copy-pasteao u svoju skriptu, već sam tražio samo savjet kako bi to bilo moguće napraviti. I na kraju sam taj savjet i pronašao i nije zahvaljujući tebi. Ako već nećeš pomoći, nemoj odmagati.
Sportski pozdrav! 🫡
Poslednja Izmena: Januar 11, 2025, 19:51:23 POSLE PODNE od Dragi Razlog: Uvredljiv i potencijalno uvredljiv tekst uklonjen/korigovan

Otišlo je predaleko. Ovde nije mesto raspravama. Robijas, zamoliću te da koriguješ svoj rečnik. Niko ti nije rekao pogrdnu rec prvi. Sledeće opaske ovakvog ili sličnog tipa biće prijavljene administratoru, a to će rezultovati ozbiljnim kaznama.

Tema se zaključava zbog vantematske rasprave i potencijalne ekskalacije problema. Držimo ovaj forum mestom za zabavu i širenje znanja, ovakvim pristupom to uništavamo.
Poslednja Izmena: Januar 11, 2025, 20:01:31 POSLE PODNE od Dragi