Mapper na usluzi

Započeo [ᴍᴜꜱᴛɪᴋ ᴍᴀᴘᴘɪɴɢ], Decembar 28, 2024, 10:46:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀 i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: 𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀 poslato Januar 09, 2025, 16:54:12 POSLE PODNEoke, radis na ogromnim "modding" projektima, a sto onda ne podrzis decka da nastavi?
osvetljenje je prvo zbog modpacka, prvo razmisli. Vi koji nemate pojma sta je samp nemojte dolaziti bolje na forum, jer ne znate koliko je samp ogranicena igrica. Takodje, ako si veliki baja, sto si dosao da gledas male ljude, zar ne treba da gledas te velike ljude i da se ucis od njih, ja bih ti to preporucio, mnogo je isplatljivija opcija...
ne podrzavam jer su mape lose, logicno

de nemoj mi pricati da nemam pojma sta je samp jer sam na sampu jos pre nego si se rodio
nije to zbog "modpacka" nego zbog ENBa koji koristi, budi precizniji, jer ne znas sta ima od modova osim ENBa koji se prikazuje u ovim slikama, tako da ne budi glup

Ne znam zašto si toliko ljut. Nisi dao nikakvu pravu kritiku, osim što govoriš da je loše. Koliko sam ja vidio, jako su mu dobre mape, usudio bih se reći i brutalno dobre. Umjesto da vrijeđaš tuđi rad, zašto ne bi dao neku bolju kritiku i savjet kako da dečko popravi mape, kad već imaš toliko iskustva u mapiranju, ako su ti mape već toliko "loše".

Cemu hejt ?
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Robijas poslato Januar 10, 2025, 19:13:59 POSLE PODNENe znam zašto si toliko ljut. Nisi dao nikakvu pravu kritiku, osim što govoriš da je loše. Koliko sam ja vidio, jako su mu dobre mape, usudio bih se reći i brutalno dobre. Umjesto da vrijeđaš tuđi rad, zašto ne bi dao neku bolju kritiku i savjet kako da dečko popravi mape, kad već imaš toliko iskustva u mapiranju, ako su ti mape već toliko "loše".
ne pomaze nikakav savjet kad na mapu postavis tekst "mustik mapper"

niko nije glup, nije bitno da li sam precizan vec je bitno da dam odgovor i nemoj da me vredjas jer nema smisla : D, trosis vreme na gluposti veruj mi i da ti nisi glup ne bi se zvao "asab" vec bi bio barem malo kreativan i smislio neko ime
Poslednja Izmena: juče u 18:05:48 POSLE PODNE od 𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀

Citat: 𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀 poslato juče u 18:02:53 POSLE PODNEniko nije glup, nije bitno da li sam precizan vec je bitno da dam odgovor i nemoj da me vredjas jer nema smisla : D, trosis vreme na gluposti veruj mi i da ti nisi glup ne bi se zvao "asab" vec bi bio barem malo kreativan i smislio neko ime
ne trošim vreme, trošenje vremena je biti na glupom forumu konstantno i smišljati "kreativno" ime.. LOL
ne znaš šta predstavlja ime "asab" u svakom slučaju, pa si ispao glup.

Citat: asab poslato danas u 13:38:57 POSLE PODNEne trošim vreme, trošenje vremena je biti na glupom forumu konstantno i smišljati "kreativno" ime.. LOL
ne znaš šta predstavlja ime "asab" u svakom slučaju, pa si ispao glup.

Koga vise boli kurac ?

Idi lepo pusi kurac negde drugde, ispusio si ga ovde i stalno dolazis da ga pusis u nedogled. Boli nas kurac znaci vise sto ti zaradjujes od modelinga, koliko zaradjujes, sta su tvoji standardi i slicno. A jebo ga vise znaci toliko si naporan da sam ja poceo psovati. Idi lepo tamo gde si toliko dobar i veliki i kurci se, kad ti stave pare i kurac na sto ti uzmi oboje lepo.

@Vasic znam da nije nacin ovakvo izrazavanje al vise znaci pun kurac debila.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: markosimic poslato danas u 14:08:36 POSLE PODNEKoga vise boli kurac ?

Idi lepo pusi kurac negde drugde, ispusio si ga ovde i stalno dolazis da ga pusis u nedogled. Boli nas kurac znaci vise sto ti zaradjujes od modelinga, koliko zaradjujes, sta su tvoji standardi i slicno. A jebo ga vise znaci toliko si naporan da sam ja poceo psovati. Idi lepo tamo gde si toliko dobar i veliki i kurci se, kad ti stave pare i kurac na sto ti uzmi oboje lepo.

@Vasic znam da nije nacin ovakvo izrazavanje al vise znaci pun kurac debila.
ja sam prvi rekao da je loša mapa, ostali su počeli plakati, drugi odgovaraju na moje komentare, poput tebe sad...
niko tebi ništa nije rekao, isto kao što tebe boli kurac, boli i ostale kurac za tebe, nisi niko bitan ovde

previše ti je taj kurac u ustima, izvadi ga malo iz usta
Poslednja Izmena: danas u 15:02:25 POSLE PODNE od asab Razlog: greška

Citat: asab poslato danas u 14:57:47 POSLE PODNEja sam prvi rekao da je loša mapa, ostali su počeli plakati, drugi odgovaraju na moje komentare, poput tebe sad...
niko tebi ništa nije rekao, isto kao što tebe boli kurac, boli i ostale kurac za tebe, nisi niko bitan ovde

previše ti je taj kurac u ustima, izvadi ga malo iz usta

Druze lik je globlano rekao, ti si se pronasao, poceo da se pravdas. Ono sto je tebi lose nekome je super. Totalno globalno irelevantno, jer je subjektivno. Dosta nam je slusanja tebe u svakoj temi kako ljude pokusavas ponizavati.

Idi drkaj kurac tamo gde tvoje price prolaze, batali se nas ovde.

Citat: markosimic poslato danas u 19:22:14 POSLE PODNEDruze lik je globlano rekao, ti si se pronasao, poceo da se pravdas. Ono sto je tebi lose nekome je super. Totalno globalno irelevantno, jer je subjektivno. Dosta nam je slusanja tebe u svakoj temi kako ljude pokusavas ponizavati.

Idi drkaj kurac tamo gde tvoje price prolaze, batali se nas ovde.
"u svakoj temi" kojoj osim ove?
ispao si glup momak, plus ne slušaš nego čitaš, nauči razliku

nisam se ja pronašao nego se komentar odnosi na mene, s tim da je lik retard pa se obraća "globalno" umesto meni
vidim da ste se zapeljili za mene i svaku mi poruku komentarišete, nemam ja šta vas bataliti

ugl. slazem se sa svim ljudima i ljubim ih u celo koji mrze @asab momka :D
takvi momci kao on, ne zaslusuju ni gram, ni trunku, ni zalogaj hleba, niti mililitar vode.
no, k'o ne zna da ceni sebe, nece ni druge.
Also, dzabe ti kes i sve kada si sranje covek.
 * forum je stvoren za ljude sa dobrim ponasanjem i zeljom za samp, a ne za ljude koje su vec "presli" samp, pa vise ne zele da ga igraju i idu seru po forumima za istu igricu. *
I am waiting response...
Poslednja Izmena: danas u 20:39:22 POSLE PODNE od 𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀

Citat: asab poslato danas u 19:51:36 POSLE PODNE"u svakoj temi" kojoj osim ove?
ispao si glup momak, plus ne slušaš nego čitaš, nauči razliku

nisam se ja pronašao nego se komentar odnosi na mene, s tim da je lik retard pa se obraća "globalno" umesto meni
vidim da ste se zapeljili za mene i svaku mi poruku komentarišete, nemam ja šta vas bataliti

Svakoj koja je obrisana ili su ti komentari obrisani. Pronasao si se, problem je do tebe.

Citat: 𐌃 𐌄 𐌍 𐌌 𐌋 𐌀 poslato danas u 20:28:12 POSLE PODNEugl. slazem se sa svim ljudima i ljubim ih u celo koji mrze @asab momka :D
takvi momci kao on, ne zaslusuju ni gram, ni trunku, ni zalogaj hleba, niti mililitar vode.
no, k'o ne zna da ceni sebe, nece ni druge.
Also, dzabe ti kes i sve kada si sranje covek.
 * forum je stvoren za ljude sa dobrim ponasanjem i zeljom za samp, a ne za ljude koje su vec "presli" samp, pa vise ne zele da ga igraju i idu seru po forumima za istu igricu. *
I am waiting response...

Ne mrzim nikoga samo su cinjenice takve. Ako mrzis nekoga zbog toga sta radi na internetu onda imas neki problem, druge prirode.

Citat: markosimic poslato danas u 21:49:53 POSLE PODNESvakoj koja je obrisana ili su ti komentari obrisani. Pronasao si se, problem je do tebe.

Ne mrzim nikoga samo su cinjenice takve. Ako mrzis nekoga zbog toga sta radi na internetu onda imas neki problem, druge prirode.
ladovina, nije da mrzim nego ga "malo" opisuje