◄ Glavni razgovor #1 ►

Započeo CADILAB, Maj 07, 2024, 18:49:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

ogil i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

A niste culi nikad za waybackmachine ? 😂 , mogli ste realno caseyu napisat da je konkurencija a ne imena boardova kiss. Moze i mene ban kad ste sve aktivne ljude s ovog foruma protjerali

Hvala lp ❤️
[RESPECT] to : Crazyn3ss
[RESPECT] to : Blaeks
[RESPECT] to : [EM] Casey
[RESPECT] to : David (Sabljak) A.k.A SABO(T

Citat: [EM] Leon poslato Novembar 23, 2024, 23:46:33 POSLE PODNEA niste culi nikad za waybackmachine ? 😂 , mogli ste realno caseyu napisat da je konkurencija a ne imena boardova kiss. Moze i mene ban kad ste sve aktivne ljude s ovog foruma protjerali

Hvala lp ❤️

Kako moze neko da bude konkurencija ako je blank kopija ? Osim toga od clanova imate samo ekipu koja ima poziciju, nista vise. Vreme ce pokazati.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: markosimic poslato juče u 00:39:00 PRE PODNEKako moze neko da bude konkurencija ako je blank kopija ? Osim toga od clanova imate samo ekipu koja ima poziciju, nista vise. Vreme ce pokazati.

Nece ti on odgovoriti na ovo, zavrsite konverzaciju oko ove teme nema smisla trositi rijeci.

Kakvi ste mi

koja logika ove verifikacije, cime su prekrivene pustinje... ima nas i koji za pesak kazemo da je pjesak, nigdje veze

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: rane poslato juče u 11:14:36 PRE PODNEkoja logika ove verifikacije, cime su prekrivene pustinje... ima nas i koji za pesak kazemo da je pjesak, nigdje veze
Odavno je to tu, još za vrijeme Vodke, kako bi spriječilo napade botova koji su tad bili mnogo učestaliji nego danas. Mislim da postoji još jedno pitanje vezano za naziv foruma :)

Dodao sam i Hrvatski prevod na forum, pa ga mozete u profilu staviti, nisam pronasao bosanski.
Pa ko koristi ijekavicu neka odabere hrvatski, ako se takva pitanja pojave opet..

Citat: CADILAB poslato juče u 14:12:09 POSLE PODNEDodao sam i Hrvatski prevod na forum, pa ga mozete u profilu staviti, nisam pronasao bosanski.
Pa ko koristi ijekavicu neka odabere hrvatski, ako se takva pitanja pojave opet..

Eee sta ti je demokratija

Citat: xKristijan poslato juče u 18:26:20 POSLE PODNEEee sta ti je demokratija
Ja mislim da je to teži oblik diskriminacije, posebno u kontekstu prava manjina i pristupa informacijama. Smatram da se ne pruža ravnopravan tretman svim jezicima koji su prisutni u ovoj zajednici u kojoj smo dugo. Možemo reći opravdanje - nedostatak resursa ili nesvesnost o važnosti pružanja prevoda na sve relevantne jezike.

Šalu na stranu, kao i u većini, prisutna je istina. Možda bi stvarno bilo lepo da se razmisli o tom pitanju. Meni lično ne bi pravilo problem da sam u drugoj situaciji. Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi.

Moj neki lični stav je, ako je na primer zajednica u Srbiji, službeni jezik i glavni mora biti srpski bez dodataka prevoda bs-hr-cg i slično. Mislim da je malo čudnovato dodavati takve prevode bez obzira koji je glavni jezik od ta četiri. Makedonski da, to poštujem ako postoji razlog kao i engleski, nemački...

Ne želim da se iko pronađe uvređen zbog mog izlaganja.  Ukoliko postoji takav neko, neka mi napiši PM pa ćemo kompropisno rešiti deo teksta. :)
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«