◄ Glavni razgovor #1 ►

Započeo CADILAB, Maj 07, 2024, 18:49:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zasto ne biste kreirali posebnu stranicu u okviru foruma gde bi bili izlistani balkanski serveri? Nesto slicno ovome https://www.sa-mp.mp/servers/
Da nema nekih posebnih uslova za servere koji bi bili izlistani osim recimo da su online poslednih 15 dana. Podigla bi se mozda malo aktivnost forumu a i pomogli serverima da dodju igraci  :-\

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Dobra ideja napravicu neki game monitor za balkan samp

Citat: m1lfman poslato Maj 26, 2025, 13:15:07 POSLE PODNEZasto ne biste kreirali posebnu stranicu u okviru foruma gde bi bili izlistani balkanski serveri? Nesto slicno ovome https://www.sa-mp.mp/servers/
Da nema nekih posebnih uslova za servere koji bi bili izlistani osim recimo da su online poslednih 15 dana. Podigla bi se mozda malo aktivnost forumu a i pomogli serverima da dodju igraci  :-\

Ima problem u celoj prici, a to je da se vecina zatvore posle par dana.. Postoji sluzbena lista servera na forumu vec dug period, i uslovi za to su bas okej, samo sto nema servera koji traju duze od mesec dana :P

A ta lista prazna... Ovo bi bio fokus i na te manje servere

Citat: m1lfman poslato Maj 27, 2025, 03:14:57 PRE PODNEA ta lista prazna... Ovo bi bio fokus i na te manje servere

Prazna je sa razlogom koji sam naveo gore, niko ne ispuni uslov da server radi 3 meseca. Sto bi se moderator mucio da kaci ako i pravi podforum za server ako ce vlasnik istog da ga zatvori nakon par dana.

Svi uslovi za sluzbenu listu treba da ostanu, u suprotnom bi svaka budala kacila svoj server na sluzbenu listu i zatvorila posle par dana.

Jedino pravilo koje bi mozda trebalo ukloniti ili smanjiti je prosek od 30 igraca dnevno, racunajuci da je samp sa igracima poprilicno opao..
Poslednja Izmena: Maj 27, 2025, 19:18:56 POSLE PODNE od V01D

Citat: V01D poslato Maj 27, 2025, 19:15:21 POSLE PODNEPrazna je sa razlogom koji sam naveo gore, niko ne ispuni uslov da server radi 3 meseca. Sto bi se moderator mucio da kaci ako i pravi podforum za server ako ce vlasnik istog da ga zatvori nakon par dana.

Svi uslovi za sluzbenu listu treba da ostanu, u suprotnom bi svaka budala kacila svoj server na sluzbenu listu i zatvorila posle par dana.

Nema to nikakve veze sa modernizacijom foruma niti bilo cime. Ljudi su uvijek nezadovoljni i samo seru, dok je Zmaj bio sralo se kako je tema ista zadnjih 10 godina kako je smor sve, sada kad su ljudi nesto promjenili po meni je ova tema 10x bolja opet ne valja, ali mislim da nedostatak ljudi na forumu nije zbog teme nego jer je prvenstveno samp umro odavno drugo jer je forum umro zajedno sa sampom. Prije su serveri zahtjevali forume za neke ig pozicije i svasta nesto ljudi su vise koristili forume generalno sto se sad ne radi, dosta novijih klinaca vise gotivi discord nego forum recimo GTA V je vec star uveliko i priprema se 6ica nema sta puno pricati o sampu a kamoli forumima ovog tipa. Dok traje ovako traje i po meni nema tu vise prostora za napredak

Ljudi su navikli na onu staru temu, valjda puca nostalgija, ali što ti kazes brate da tebi radi ekipa iz Google na ovom sajtu nju ne podize nista, SAMP je ispjevao svoje, 2025 godina i ovo je špic koliko igača ima.
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Druze, ko ocekuje da neka promena podigne posete na ko zna kakav nivo...
Dosla mi je ta ideja kada sam pre neki dan hteo da udjem na neki domaci server a ne znam ni jedan koji je aktivan.

S obzirom kao sto kazete da je samp mrtav, makar ono malo servera bude na jednom mestu za laksi pronalazak istih.

Ako treba, nudim se ja da radim ovaj dodatak.

Citat: m1lfman poslato Maj 28, 2025, 21:50:03 POSLE PODNEDruze, ko ocekuje da neka promena podigne posete na ko zna kakav nivo...
Dosla mi je ta ideja kada sam pre neki dan hteo da udjem na neki domaci server a ne znam ni jedan koji je aktivan.

S obzirom kao sto kazete da je samp mrtav, makar ono malo servera bude na jednom mestu za laksi pronalazak istih.

Ako treba, nudim se ja da radim ovaj dodatak.

Ne znam da li si meni odgovorio ali poruka nije bila upucena tebi neko je prije napisao da je tema bila bolja stara pa sam u tom kontekstu komentarisao. Sto se tice tvog prijedloga konkretno ne kazem da se ne treba raditi da ovo malo ljudi sto je ostalo bude to sto bolje, vecina ljudi kao i ja ne prihvata rado tu cinjenicu da je igrica uz koju si odrastao i koja je manje vise pratila djetinjstvo svakog od nas manje ili vise da je sad dosla na ovaj nivo al tako je kako je sve prolazi, sve ima svoj pocetak i kraj tako i ovo. Jedino sto znam jeste sigurno da ce se tesko ikad napraviti community kao samp ahhahaha dosta debila dosta sranja ali i previse dobrih dana na ovome i toliko ljudi da se upozna dosta ljudi se upoznalo preko sampa i godinama se kasnije druze ne vjerujem da ce i jedna igrica izjedrit takav community