Pomoc Hitman Hitnije

Započeo Bakiisha, Februar 13, 2024, 23:58:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hitno mi je potrebna komanda za hitmane, oprema da imaju kao /hitmanoprema i onda kad ukuca to da dobije free oruzje, sniper tazer onaj pistol kao i sniper!?

[pawn]
CMD:hitmanoprema( playerid, params[] ) {
   if( !IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 0.0,0.0,0.0 ) ) return SendErrorMessage( playerid, "Nisi na pickupu za Hitmana"); // Stavi samo kordinate labela
        if( GetFactionType( playerid ) != ORG_TIP_HITMAN ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate ovlascenje da koristite ovu komandu" );
   if( IsPlayerConnected( playerid ) ) {
   GivePlayerWeapon(playerid, 26, 64); // 26 je id oruzja, 64 koliko zelis metaka da ima
   }
        else return SendErrorMessage( playerid, "Pogresan ID igraca." );
   return 1;
}
[/pawn]
Izvoli komandu u chatu, ako hoces u dialogu da ti bude, samo ga prebaci ali funkcija ti je tu
Poslednja Izmena: Februar 14, 2024, 00:13:22 PRE PODNE od Risticc

Citat: Risticc poslato Februar 14, 2024, 00:11:11 PRE PODNE
[pawn]
CMD:hitmanoprema( playerid, params[] ) {
   if( !IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 0.0,0.0,0.0 ) ) return SendErrorMessage( playerid, "Nisi na pickupu za Hitmana"); // Stavi samo kordinate labela
        if( GetFactionType( playerid ) != ORG_TIP_HITMAN ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate ovlascenje da koristite ovu komandu" );
   if( IsPlayerConnected( playerid ) ) {
   GivePlayerWeapon(playerid, 26, 64); // 26 je id oruzja, 64 koliko zelis metaka da ima
   }
        else return SendErrorMessage( playerid, "Pogresan ID igraca." );
   return 1;
}
[/pawn]
Izvoli komandu u chatu, ako hoces u dialogu da ti bude, samo ga prebaci ali funkcija ti je tu
hvala brat moj ;D sad cu probati

Slucajno sam dodao proveru za ID igraca , samo je skloni greska je