Project Meanwhile v2.0

Započeo ivodev45, Decembar 11, 2023, 00:26:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Burdoz poslato Mart 01, 2024, 16:25:03 POSLE PODNE
Moze vlasnik da mi kaze kad ukucam jednu komandu pise mi Za ovo treba specijalna provera koju zna samo i tu pise necije ime od vlasnika? Kakvu specijalnu proveru molim vas :-X
Specijalna provjera za specijalce poput tebe.

Jaooo hvala ti ljubavi moja duso moja  :P

Citat: Burdoz poslato Mart 02, 2024, 12:14:55 POSLE PODNE
Jaooo hvala ti ljubavi moja duso moja  :P

ti si specijalan u ne pozitivnom smislu

Moze li neko da mi kaze npr portam se na neku odredjenu lokaciju npr kladionica i kad se portam nema nigde ulaz eksterijer i to kao da me porta negde drugde?Jel to znaci da ne postoje te lokacije ili da samo trebam promeniti lokaciju gde treba da se porta

Takodje svaki put kad udjes moras sebi setati vlasnika :D

Citat: Burdoz poslato Mart 09, 2024, 17:38:19 POSLE PODNE
Takodje svaki put kad udjes moras sebi setati vlasnika :D
Kada ne znas sredis to ;) Uzmi drugi mod

Zna li neko koja je komanda kao help za kamp kucicu kako da je zakacim na auto i to ako je neko korstio? :P

Posto ima one komande za kreiranje jel moze da se preko te komande kreiraju markeri za pd duznost opremu i to?

Citat: Burdoz poslato Mart 15, 2024, 20:31:16 POSLE PODNE
Posto ima one komande za kreiranje jel moze da se preko te komande kreiraju markeri za pd duznost opremu i to?
Pa proveris i vidis ala si glupav ako ne znas da radis na modu nemoj ni da spamujes s glupostima.

Citat: Gospodar poslato Mart 16, 2024, 17:27:35 POSLE PODNE
Pa proveris i vidis ala si glupav ako ne znas da radis na modu nemoj ni da spamujes s glupostima.
Pa gledao sam ja nema al odakle znam mozda neko zna ko je koristio posto mozda ima neka tajna komanda primer.Isto i za one kamp kucice ako znas mozda posto si koristo mod da mi kazes koja je komanda da mi otvori menu za te kamp kucice da se zakaci na vozlio i to ako znas posto nikako da nadjem.

Citat: Burdoz poslato Mart 16, 2024, 17:45:36 POSLE PODNE
Pa gledao sam ja nema al odakle znam mozda neko zna ko je koristio posto mozda ima neka tajna komanda primer.Isto i za one kamp kucice ako znas mozda posto si koristo mod da mi kazes koja je komanda da mi otvori menu za te kamp kucice da se zakaci na vozlio i to ako znas posto nikako da nadjem.
Na /server ti je kreiranje, brisanje i izmjena