Mapa se ne ucitava

Započeo cofilinko, Oktobar 30, 2023, 21:26:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Mapa je pravilno ubacena ali se ne prikazuje. Takodje isti problem imam i sa mapom banke i enterijerom posla.
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/bQBfLPj
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Ne postoji mogućnost da si ti pravilno sve uradio a da to ne radi,znači da nije pravilno i da si negdje pogriješio.  :-\

A gdje si točno pogriješio ti ne može nitko pomoći na osnovu slike koju si nam dao.  Pokaži nam gdje si i kako ubacio,poželjno i dio koda mape.

Citat: Paul Castellano poslato Oktobar 30, 2023, 23:51:10 POSLE PODNE
Ne postoji mogućnost da si ti pravilno sve uradio a da to ne radi,znači da nije pravilno i da si negdje pogriješio.  :-\

A gdje si točno pogriješio ti ne može nitko pomoći na osnovu slike koju si nam dao.  Pokaži nam gdje si i kako ubacio,poželjno i dio koda mape.
Kodovi mape su ubačeni unutar OnGameModeInit. Ucitavaju mi se mape organizacija ali banka, enterijer posla, ova mapa mehaničara ne.
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Pa ili imas mnogo CreateDynamicObject u streamu ili imas mnogo CreateObject-a, proveri pa ako imas mnogo CreateObject onda sve prebaci u dynamic, osim podloga na kojima se spawnaju auta