Samp.ban

Započeo Rooy, Septembar 17, 2023, 15:39:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Samp.ban
Deo skripte:Naime kada banujem igracu ip, moram restart server da bi mu banalo ip, ili suprotno un ban. E sada kako da to namestim da automatski da ne moram da rr srw ?
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /
Sancy!

Citat: michaelstar poslato Septembar 17, 2023, 16:11:51 POSLE PODNE
https://sampwiki.blast.hk/wiki/Controlling_Your_Server#reloadbans

A sto se bana tice, daj kod
[pawn]
CMD:bandjubre(playerid, params[])
{

if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""SPLAVA".:: "BELA"Universal Gaming "SPLAVA"::.  | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 4) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA".:: "BELA"Universal Gaming "SPLAVA"::.  "SIVA"Samo Admini (Admin Level 4+)!");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""SPLAVA".:: "BELA"Universal Gaming "SPLAVA"::.  "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
   new ip[50],string[128];
    if(sscanf(params, "s[50]",ip)) return SCM(playerid,-1, ""SIVA""SPLAVA".:: "BELA"Universal Gaming "SPLAVA"::.  | "SPLAVA"/banip [Igracev IP]");
   format(string,sizeof(string),"banip %s",ip);
   SendRconCommand(string);
   SendRconCommand("reloadbans");
   format(string,sizeof(string),""SPLAVA"Admin %s je banovao djubre sa  IP: "BELA"%s",GetName(playerid),ip);
   AdminGameMaster(-1,string);
   return 1;
}
[/pawn] Ma znam ja to, ali nece da ucita dok ne restartam srw.
Sancy!

Jesi li sad dodao reloadbans ili si imao? I daj output iz ban fajla
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2023, 17:10:29 POSLE PODNE od michaelstar

reload je bio a na kakav output mislis ?
Sancy!

Daj samp.ban fajl sta ima u njemu

Rešio sam problem je bio u tome nije se očitava samp.ban a kako da napravim da proverava banip i šalje poruku banovani ste
Sancy!

Citat: Rooy poslato Septembar 17, 2023, 20:08:31 POSLE PODNE
Rešio sam problem je bio u tome nije se očitava samp.ban a kako da napravim da proverava banip i šalje poruku banovani ste

Ne razumem šta tačno podrazumevaš pod ''proverava banip'', a što se tiče drugog pitanja - napravi tajmer od 100ms gde kikuješ igrača i pozovi ga nakon što u komandi napišeš poruku koja će biti poslata banovanom igraču.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Septembar 22, 2023, 02:21:08 PRE PODNE
Ne razumem šta tačno podrazumevaš pod ''proverava banip'', a što se tiče drugog pitanja - napravi tajmer od 100ms gde kikuješ igrača i pozovi ga nakon što u komandi napišeš poruku koja će biti poslata banovanom igraču.
Reseno, problem ucitavanje samp.ban te kada igras s banovanim ip ulazi ocita mu srw
Sancy!