Pomoc

Započeo Andreus, Avgust 28, 2023, 15:26:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Moze li mi neko pomoci oko ovoga?
Kad sam ugradio ovu promoter komandu samo sam dobio warning i neznam kako da ga se odstranim
na ovu komandu se warning desava
[pawn]CMD:promoteri(playerid, params[])
{
   new string[8129], str[256], onl[64]; //{AAD222}p {DE1111}np
   for(new i = 0; i < MAX_PROMOTERS; i++)
   {
       if(GetPlayerID(PlayerInfo[promName]) == -1)
       {
           format(onl, sizeof(onl), "{DE1111}Nije Povezan");
       }
       else
       {
           format(onl, sizeof(onl), "{AAD222}Povezan");
       }
       format(str, sizeof(str), "{5FFFAA}[{FFFFFF}%d{5FFFAA}] - {FFFFFF}Ime: {5FFFAA}%s {FFFFFF}| {DAA550}%s {FFFFFF}| Neaktivnost: {5FFFAA}%d{FFFFFF}min\n", i, PromoterInfo[promName], onl, PromoterInfo[promNeaktivnost]);
      strcat(string, str);
   }
   SPD(playerid, DIALOG_PROMLIST, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFCE47}Promoter Lista", string, "{FFCE47}Potvrdi", "");
   return 1;
}[/pawn]
ladno neznam sta da uradim da bi popravio to..
evo na ovaj https://ibb.co/1RF0DTS link bukvalno vidite sta se desava sa skripte i koji efekat mi uzima taj warn.
cak i ako je sva i  sve iz skripte tu jednostavno server nemoze da procesuje vecinu skripte i ne radi vecina.

Citat: Andreus poslato Avgust 28, 2023, 15:26:50 POSLE PODNE
Kad sam ugradio ovu promoter komandu samo sam dobio warning i neznam kako da ga se odstranim
{
   {
       {
       }
       else
       {
       }
       format(str, sizeof(str), "{5FFFAA}[{FFFFFF}%d{5FFFAA}] - {FFFFFF}Ime: {5FFFAA}%s {FFFFFF}| {DAA550}%s {FFFFFF}| Neaktivnost: {5FFFAA}%d{FFFFFF}min\n", i, PromoterInfo[promName], onl, PromoterInfo[promNeaktivnost]);
      strcat(string, str);
   }
   SPD(playerid, DIALOG_PROMLIST, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFCE47}Promoter Lista", string, "{FFCE47}Potvrdi", "");
   return 1;
}[/pawn]
evo na ovaj https://ibb.co/1RF0DTS link bukvalno vidite sta se desava sa skripte i koji efekat mi uzima taj warn.
cak i ako je sva i  sve iz skripte tu jednostavno server nemoze da procesuje vecinu skripte i ne radi vecina.
ovo
[pawn]  if(GetPlayerID(PlayerInfo[promName]) == -1) [/pawn] zamijeni sa ovime
[pawn]  if(GetPlayerID(PromoterInfo[promName]) == -1) [/pawn]

e brt nestao je warning ali i dalje mi pola skripte nece da radi..

Citat: Andreus poslato Avgust 28, 2023, 15:26:50 POSLE PODNE
{
   {
       {
       }
       else
       {
       }
      strcat(string, str);
   }
   return 1;
}[/pawn]
Ja licno tvoje pitanje apsolutno nisam razumeo..
1. Zameni ovo
[pawn]
[/pawn]
Sa ovim
[pawn]
if(GetPlayerID(PromoterInfo[promName]) == -1)
[/pawn]
2. Ne razumem zasto proveru konektovanog igraca vrsis preko promName i GetPlayerID.
Zar ti nije lakse da koristis if(IsPlayerConnected(i))
Formulisi pitanje bolje pa ce mozda i moci da se pomogne.
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

A.. jbg tutorijal radio tu.. a da li si siguran da ce sa IsPlayerConnected resiti to?

Citat: Andreus poslato Avgust 28, 2023, 19:02:44 POSLE PODNE
A.. jbg tutorijal radio tu.. a da li si siguran da ce sa IsPlayerConnected resiti to?
Pa ako funkcija IsPlayerConnected proverava da li je igrac konektovan na serveru. Sta ti mislis?
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

ok.. reseno je to sto se tice warninga itd.
Ali jos nisam uspeo i neznam kako da popravim skriptu jer mi pola skripte nece da ucita cak i ako je cela skripta tu.

mani me se brt ili mi pomozi da popravim skriptu ili prestani srati sa formulator jbt...

Postuj pravila foruma ako ga vec koristis. Nisi ti ovde tata i mama pa da ce ti neko titrati po jajima da bi tebi bilo ugodno. Kad postavis po formulari, javi se :)

Ja ne kužim vas što ne postavite po formularu.Kad mogu svi što ne biste i vi mogli

Citat: Andreus poslato Avgust 29, 2023, 13:01:53 POSLE PODNE
ok.. reseno je to sto se tice warninga itd.
Ali jos nisam uspeo i neznam kako da popravim skriptu jer mi pola skripte nece da ucita cak i ako je cela skripta tu.

Zato što je svima vama novopečenim skripterima teško da pročitate kako početi sa učenjem pawn-a a.k.a topic koji se nalazi u OVOM podforumu.
Ne možeš da naučiš da skriptaš tako što ćeš da prepisuješ od drugih.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Avgust 29, 2023, 13:50:18 POSLE PODNE
Zato što je svima vama novopečenim skripterima teško da pročitate kako početi sa učenjem pawn-a a.k.a topic koji se nalazi u OVOM podforumu.
Ne možeš da naučiš da skriptaš tako što ćeš da prepisuješ od drugih.

Razumem to ali brt vecinu sam ja radio sto sam naucio. Ovde samo pitam da mi neko razuman pomogne da resi problem sa skriptom koji ja ocigledno ne mogu resiti