Hitno pomoc

Započeo MaRe[X], Avgust 07, 2023, 21:36:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam problem sa sam serverom. Nece da mi cuva korisnice racune u scriptfiles "Korisnici". NIje problem do skripte skripta je u redu 100%. Do juce je sve radilo a danas nece. Ulazim na srw normalno kucam pw, ne radi pw. Ja uzmem da napravim novi acc, napravi se, ja da se ulogujem ne radi pw, da udjem u scriptfiles da vidim sta je problem. Kad otvorim file npr Xavi_King, i unutra prazan file nema podatka o korisniku, ja probam i treci acc, kad ono padne server sam se ugasi. Nije problem do skripte 100% je skripta u redu da cuva korisnicke racune.

Ja onda skinem neki drugi mod sa neta, isti problem. Ja skinem treci mod, isti problem. Nije problem do modova, kontam da je do mog kompa, da li neko zna u cemu je problem, do pre neki dan sve normalno radilo.

probaj da reinstaliras gta i samp, imao sam slican problem to je jedino pomoglo

i izbrisi gta folder iz Documents na C disku ili gdje ti je vec
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: PsychoScript poslato Avgust 08, 2023, 21:03:24 POSLE PODNE
probaj da reinstaliras gta i samp, imao sam slican problem to je jedino pomoglo

i izbrisi gta folder iz Documents na C disku ili gdje ti je vec
jesam, ali nista opet isto, nadam se da kontas u cemu je problem
Kad registrujem novi acc, i kad se posle hocu login, nece mi prihvati lozinku, jer je scriptfiles "Korisnici" na Ime_Prezime prazan, evo slike https://imgur.com/a/Zu9MeCT bukvalno nema podataka o korisniku, a evo kako bi trebalo da stoje podaci o korisniku https://imgur.com/a/WbvNFfu
nije problem do moda, tako za svaki mod bukvalno isto, nece da sacuva podatke za korisnika, ako imas jos neku ideju pisi

Ako neko znas u cemu je problem nek napise

probaj da kopiras podatke od nekoga i izmeni samo da tebi odgovara, ili nek neko napravi acc za tebe pa probaj da se loginujes
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: MaReX] link=topic=144394.msg1052409#msg1052409 date=1691527478]
jesam, ali nista opet isto, nadam se da kontas u cemu je problem
Kad registrujem novi acc, i kad se posle hocu login, nece mi prihvati lozinku, jer je scriptfiles "Korisnici" na Ime_Prezime prazan, evo slike https://imgur.com/a/Zu9MeCT bukvalno nema podataka o korisniku, a evo kako bi trebalo da stoje podaci o korisniku https://imgur.com/a/WbvNFfu
nije problem do moda, tako za svaki mod bukvalno isto, nece da sacuva podatke za korisnika, ako imas jos neku ideju pisi

Ako neko znas u cemu je problem nek napise
NE moguce da tebi stoji prazno a ostalom stoji puno sigurno nisi sacekao kraj tutorijala u Registraciji pa zato ti nema ga.
Najlakse ti ako testiras mod stavis sifru "123456" ti sigurno stavis neku tesku sifru i posle zaboravis koja je Kada udjes na srw lepo popuni sve za registraciju i sacekaj kraj registracije onda idi /rcon login "sifra" i kucaj /makeadmin ID svoj 6/7 zavisi koji je admin najveci level
Ovaj tvoj problem je bas cudnovat

Citat: PsychoScript poslato Avgust 09, 2023, 14:00:04 POSLE PODNE
probaj da kopiras podatke od nekoga i izmeni samo da tebi odgovara, ili nek neko napravi acc za tebe pa probaj da se loginujes
brate nije mod ubacen na hosting, kucni je srw, smao ga ja imam na kompu i ulazim na njega kad ga upalim. Mod je skinut sa neta i ovaj file Eky_Karera stoji tu, a kad ja napravim moj acc nece da ga sacuva u scriptfiles fajlu. Do pre neki dan je mod savrseno radio. Sad ce ti kazes sigurno je greska u kodu, nije skripta je u redu 10000000 %. Do pre neki dan sam ulazio normalno ali sad nece. Probao sam skinem drugi mod, opet isto. Na svakom modu koji probam isti problem, nece da mi sacuva acc u scriptfiles. Nije moguce da svaki mod ima isti bag, problem je do mog kompa, ali ne znam sta

Citat: MaReX] link=topic=144394.msg1052451#msg1052451 date=1691616341]
brate nije mod ubacen na hosting, kucni je srw, smao ga ja imam na kompu i ulazim na njega kad ga upalim. Mod je skinut sa neta i ovaj file Eky_Karera stoji tu, a kad ja napravim moj acc nece da ga sacuva u scriptfiles fajlu. Do pre neki dan je mod savrseno radio. Sad ce ti kazes sigurno je greska u kodu, nije skripta je u redu 10000000 %. Do pre neki dan sam ulazio normalno ali sad nece. Probao sam skinem drugi mod, opet isto. Na svakom modu koji probam isti problem, nece da mi sacuva acc u scriptfiles. Nije moguce da svaki mod ima isti bag, problem je do mog kompa, ali ne znam sta
Najbolje obrisi ceo gta folder i gta_sa.set iz My Documents i opet installiraj sve iz pocetka SAMP GTA SA(od 4gb full)

Citat: Gospodar poslato Avgust 09, 2023, 23:29:19 POSLE PODNE
Najbolje obrisi ceo gta folder i gta_sa.set iz My Documents i opet installiraj sve iz pocetka SAMP GTA SA(od 4gb full)
Vec sam to odradio, izbrisao ceo gta folder i ceo gta i samp i sve sto ima veze sa gta. I instaliram i opet isto sve

Citat: Gospodar poslato Avgust 09, 2023, 22:41:26 POSLE PODNE
NE moguce da tebi stoji prazno a ostalom stoji puno sigurno nisi sacekao kraj tutorijala u Registraciji pa zato ti nema ga.
Najlakse ti ako testiras mod stavis sifru "123456" ti sigurno stavis neku tesku sifru i posle zaboravis koja je Kada udjes na srw lepo popuni sve za registraciju i sacekaj kraj registracije onda idi /rcon login "sifra" i kucaj /makeadmin ID svoj 6/7 zavisi koji je admin najveci level
Ovaj tvoj problem je bas cudnovat
Brate, nema srw tutorijal, sve lepo popunim za registraciju, ali pazi ovo, imao sam ja acc Marex na tom mom kucnom srw, i jedan dan ulazim i kucam pw koji sam stavio, nece. Ja kontam zaboravio sam pw daj napravim drugi acc niej problem, ja napravim drugi acc setam sebi admina i sve, odem relog, sifru sam bio stavio samp123, ne radi pw. Ja gledam nisam lud da zaboravim sifru u sekundi, ja napravim i treci acc, opet isto. Ja onda udjem u scriptfiles pa folder 'Korisnici", vidi stoji tu ime Marex_King, akaunt je ucitan u bazu podataka, ja ujedm u taj notepade fajl Marex_King, on treba da sadrzi sve podatke o korisniku, imas gore sliku kako treba da izgleda, a on prazan. Zato mi ne radi sifra, jer nema sifre u tom notepad fajlu, prazan skroz. Rekao sam vec nije problem do moda nema ni jedna bug 100000000000000% je u redu, ja skinem neki drugi mod sa neta, isti problem. Skinem jos jedan mod sa neta isti problem. Nije problem do modova, do mog kompa je ali ne kontam sta. Sve je bilo ok, sta se desilo ne znam. Kako da resim ovaj problem.

Ko mi pomogne da ovo resim dobije 20e na paypal

Citat: MaReX] link=topic=144394.msg1052455#msg1052455 date=1691617008]
Ko mi pomogne da ovo resim dobije 20e na paypal
Probaj na neki random server da se registrujes, ako tamo hoce i radi ti sve onda ti moja preporuka da uzmes lepo FREE HOST SAMP SERVER.
https://lemehost.com/ preko maila da ubacis mod tamo i da tako testiras mozes preko GMAIL jednog da uzmes 30dana besplatno da testiras sta oces.
Posle kada ti istekne napravis drugi mail i onda opet uzmes i nastavis to