Mapa Organizacije na T2

Započeo Laki10, Jul 11, 2023, 12:07:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: choppa100 poslato Novembar 11, 2023, 12:33:16 POSLE PODNE
Misliš na svakom balkanskom pokušaju RP ili RPG servera.
Bato i dan danas se u sampu koristi rec T2 kao ime zone,naprimer cesto se koristi na skill areni i ostalim serverima verovatno i dan danas tako da :D

Citat: // xunder poslato Novembar 11, 2023, 18:22:33 POSLE PODNE
Ne znaju ljudi koja je OG teritorija, moras im naziv sela iz GTA SA reci.
Citat: Mataaa poslato Novembar 16, 2023, 19:33:38 POSLE PODNE
Bato i dan danas se u sampu koristi rec T2 kao ime zone,naprimer cesto se koristi na skill areni i ostalim serverima verovatno i dan danas tako da :D
Pa pazi nisam nikad imao potrebu igrati na Skill areni a i bolje sto nisam, da me neka toksicna djeca gaze i ubijaju.

Citat: Detth poslato Novembar 16, 2023, 23:14:33 POSLE PODNE
Pa pazi nisam nikad imao potrebu igrati na Skill areni a i bolje sto nisam, da me neka toksicna djeca gaze i ubijaju.
Ne kenjaj mnogo

Citat: Mataaa poslato Novembar 16, 2023, 19:33:38 POSLE PODNE
Mislim da bi muslimani morali da slave Božić, npr. svake godine se slavi u mojoj kući i ostalim verovatno.

Nece, ja cu te cuvati od toksicne djece.

Druze samo sam izneo cinjenicu za rec T2 koje je vama "old" samperima nepoznata. Kao wtf?

mnogo svirate kurcu. ne znate sta je t2 bajagi a svi zapravo znate... isto kao sto kenjate o skracenicama kao sto su SCM, SCMTA itd.
Sometimes it is a relief to be invisible.

Ajde koga vise boli racku za ovu temu..

Citat: mqtko poslato Novembar 20, 2023, 20:21:10 POSLE PODNE
mnogo svirate kurcu. ne znate sta je t2 bajagi a svi zapravo znate... isto kao sto kenjate o skracenicama kao sto su SCM, SCMTA itd.
Nah, problem je što vi mislite da VAŠE skraćenice, koje ne znače ništa, svi trebaju znati. Isto kao što mislite da su to standardi.
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2023, 21:09:45 POSLE PODNE od choppa100

Citat: choppa100 poslato Novembar 20, 2023, 21:07:51 POSLE PODNE
Nah, problem je što vi mislite da VAŠE skraćenice, koje ne znače ništa, svi trebaju znati. Isto kao što mislite da su to standardi.

@choppa100 znace mi, brze napisem SCM nego SendClientMessage, volim price ovih opasnih "kod" sudija
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

I ti kao zajeban u corsokaku
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: Vincent Casio poslato Decembar 04, 2023, 15:58:11 POSLE PODNE
@choppa100 znace mi, brze napisem SCM nego SendClientMessage, volim price ovih opasnih "kod" sudija
Nisam rekao da tebi ne znače, nego da nemaju nikakvo značenje. Nemam nikakvih priča.
U svakom slučaju, ova direktiva ima svoju upotrebu, koja naravno nije da bi tebi olakšala kucanje imena funkcije.
Poslednja Izmena: Decembar 04, 2023, 20:40:14 POSLE PODNE od choppa100

Citat: Vincent Casio poslato Decembar 04, 2023, 15:58:11 POSLE PODNE
A nu vidji ove madjije. Ali pazi, ovo sme da koristi samo Warlock, obicnim smrticima kao tebi je zabranjeno.

Poslednja Izmena: Decembar 04, 2023, 20:43:20 POSLE PODNE od LLotr.Pawno