City Of Dreams

Započeo xLanmi, Jun 10, 2023, 15:04:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv:City of Dreams

Izvorni (Gamemode): //

Slike: https://www.youtube.com/watch?v=lAKhXLmqvOo https://www.youtube.com/watch?v=Br7nlWM56kI

Skripter: Slade

Download: https://www.mediafire.com/file/w3m2ib45akchiss/CityOfDreams.rar/file

Scan: https://www.virustotal.com/gui/file/5757b8f4ebdb12d07effa63d4c417c6d8eecf3b4da12b340301f265fe68f1c6b/detection

Dodatno: Mod je kupljen , prvi sam kupio jos prosle godine kad je ovaj mod bio na prodaju . Mod je kostao 100e. Onda je skripter Slade prodao mod vise puta drugim zajednicima. Ovaj mod sam kupio sa dogovorom sa Slade-om da nikom ne daje jer je steta za ovakav mod. Ko zna , i ume ima potencijala da ovaj mod bude nesto sto sam ja planirao.
Razlog objavljivanja: Ima ih vise ,a glavni razlog je sto se ovaj mod vise preprodaje. A drugi zato sto zajednica Xeptic je kupila ovaj mod, preti Northern Lights zajednici kako su kupili v5.0 mod, i sada ga prodaju, onda da vam kazem da ne vredi v5.0, trenutna verzija moda na kojem server radi je v6.0.3 gde su kljucne stvari uradjene, fixano dosta, izmenjene sve mape itd tako da , ne vredi vam da kupujete taj mod . Zbog nepostovanja , vredjanja, pretnje : mod City of Dreams je objavljen.
Ako se pitate sto City of Dreams ako je Xeptic, zato sto je City of Dreams mod od Xeptica, i oni su samo nove tdove uradili, tako da .
Uzivajte ;)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

idemo u propast iako vec jesmo
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Sta da ti kazem, idemo u Saharu da se pecemo sa ovime ::)

Prva SAMP Server drama u 2k23 :D

Mod je pola na mysql, a pola na file system. Nije problem koristiti oboje, ali ne na ovakav nacin gde su pola vozila u mysql, druga polovina u ini i ne znas sta se odakle load...

Spageti kod dialozi, sve defines, nije cak ni enumerator (nije preveliko zlo, ali je debeli minus). Faction system ocajno odradjen, isti djavo ko i vecina modova sa clan30 (ovaj ide od 0 do 14).
Druge promenive isto tako, umesto dvodimenzionalnih nizova ili sclino, samo gledas redne brojeve.

U sustini mod ko i vecina balkanskih, sve izmesano, pola stvari nema logike, SCM, SPD i ostale redefinicije uz pomoc macro.

Ima neki custom AC ako se ne varam (nisam gledao samo sam video includove u main fajlu), tako da je jos i to upitno sta je.

Mogao si pomenuti Xeptic još 10 puta ako nije problem  :) - Ako hoćeš možemo ti dati trenutnu verziju pošto očigledno da si zavidan.

Citat: Zekeriah Champers poslato Jun 10, 2023, 15:48:06 POSLE PODNE
Ako hoćeš možemo ti dati trenutnu verziju pošto očigledno da si zavidan.
e kad se vec nudite , to se ne odbija

Citat: Zekeriah Champers poslato Jun 10, 2023, 15:48:06 POSLE PODNE
Mogao si pomenuti Xeptic još 10 puta ako nije problem  :) - Ako hoćeš možemo ti dati trenutnu verziju pošto očigledno da si zavidan.
Useless shit code mi ne treba. Hvala

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: Sniffie White poslato Jun 10, 2023, 15:34:55 POSLE PODNE
Mod je pola na mysql, a pola na file system. Nije problem koristiti oboje, ali ne na ovakav nacin gde su pola vozila u mysql, druga polovina u ini i ne znas sta se odakle load...

Spageti kod dialozi, sve defines, nije cak ni enumerator (nije preveliko zlo, ali je debeli minus). Faction system ocajno odradjen, isti djavo ko i vecina modova sa clan30 (ovaj ide od 0 do 14).
Druge promenive isto tako, umesto dvodimenzionalnih nizova ili sclino, samo gledas redne brojeve.

U sustini mod ko i vecina balkanskih, sve izmesano, pola stvari nema logike, SCM, SPD i ostale redefinicije uz pomoc macro.

Ima neki custom AC ako se ne varam (nisam gledao samo sam video includove u main fajlu), tako da je jos i to upitno sta je.

Ko ima volje i znanja kao sto sam napomenuo moze od moda napraviti bombu :)

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: Sniffie White poslato Jun 10, 2023, 15:34:55 POSLE PODNE

Morao sam da skinem da bih vidio dokle smo napredovali.

new query[165];
format(query, sizeof(query), "UPDATE `igraci` set");
format(query, sizeof(query), "%s `imeigraca` = '%s'", query, tmp);
format(query, sizeof(query), "%s WHERE `imeigraca` = '%s'", query, giveplayer);
mysql_format(Database, DB_Query, sizeof(DB_Query), "%s", query);
mysql_pquery(Database, DB_Query);

Divno.

Kad ces ti sine prestati da se blamiras, pa pola Balkana te je izjebalo u guzicu glupane, nauci nesto pa onda prozivaj...

Citat: // xunder poslato Jun 10, 2023, 16:51:42 POSLE PODNE

new query[165];

Divno.
Hahahahahahahahahahahaha

Citat: // xunder poslato Jun 10, 2023, 16:51:42 POSLE PODNE

new query[165];

Divno.
Bitno da je koristio mysql_format...  :-[