Pomoc oko kresanja sampa

Započeo MaRe[X], Februar 21, 2023, 19:38:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime i verzija operativnog sistema kog koristite: win 10 pro
Na kojem uredjaju se dešava greška:laptop
Obrazložite svoj problem (slike, video materijal..): Skinuo sam neki mod pack sa neta proveren 100%. Kada hocu da udjem u samp izbaci mi ovo https://imgur.com/a/YfbOmGX  . I onda se samo zatvori i nece na udje.
Koliko dugo je problem prisutan:nekih 10/15min
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem:Rekli su mi da samo iz Gta San Andreas User Files izbrisem gta_sa.set. ali ne pomaze. Pokusao sam da skinem neki drugi modpack, ali isto. Ima li neko neku ideju
Slika / video dokaz problema:/

Citat: MaReX] link=topic=143548.msg1042137#msg1042137 date=1677004683]
Ime i verzija operativnog sistema kog koristite: win 10 pro
Na kojem uredjaju se dešava greška:laptop
Obrazložite svoj problem (slike, video materijal..): Skinuo sam neki mod pack sa neta proveren 100%. Kada hocu da udjem u samp izbaci mi ovo https://imgur.com/a/YfbOmGX  . I onda se samo zatvori i nece na udje.
Koliko dugo je problem prisutan:nekih 10/15min
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem:Rekli su mi da samo iz Gta San Andreas User Files izbrisem gta_sa.set. ali ne pomaze. Pokusao sam da skinem neki drugi modpack, ali isto. Ima li neko neku ideju
Slika / video dokaz problema:/
Pošalji specifikacije uređaja,ne mogu znati ovako šta je,ali vrv ti je laptop slab za neke modpackove

Processor:AMD Athlon Silver 3050U with Radeon Graphics 2.30GHz
RAM:4,00GB
System type:64-bit Operating System, x64-based processor
A modpack je capital v2 high editions(ima na yt), a posle sam skinuo za low pc, ali opet nista, citao sam komentare na yt kazu ljdui i njima se to desi kao meni na slici, ali samo izbrisu gta_sa.set i sve radi, ali meni nece

Citat: MaReX] link=topic=143548.msg1042139#msg1042139 date=1677005405]
Processor:AMD Athlon Silver 3050U with Radeon Graphics 2.30GHz
RAM:4,00GB
System type:64-bit Operating System, x64-based processor
A modpack je capital v2 high editions(ima na yt), a posle sam skinuo za low pc, ali opet nista, citao sam komentare na yt kazu ljdui i njima se to desi kao meni na slici, ali samo izbrisu gta_sa.set i sve radi, ali meni nece
Ne znam sto skidati ultra high dx 3.0 na te spec kad ste i sami svesni sta ce se desiti

Citat: Paradox West poslato Februar 21, 2023, 20:38:28 POSLE PODNE
Ne znam sto skidati ultra high dx 3.0 na te spec kad ste i sami svesni sta ce se desiti
brt nije to problem, skinuo sam posle low verziju, ono bas low windows xp bi mogao to da podnese, ali opet isto, ne radi sta god da skinem, zna li neko u cemu je problem

Moze biti milion stvari, od razlicitih konfliktova medju modovima i razlicitim verzijama, do hardvera ili kompatabilnosti verzija drajvera. Recimo pre jedno pola meseca prijatelj skinuo neki modpack i hteo da i ja probam zato sto je imao low FPS a imamo slican config. Uglavnom nakon instalacije gta sa i sampa, meni je taj modpack crash (znaci na clean gta i samp, tek instaliranom). Ja sam na Ryzen 5600x, 32gb ram i GTX 1060 6GB, tako da po ideji trebao bi da pokrenem pa makar na low FPS ako je sjeban enb ili nesto slicno.

Moj licni savet, skupljaj sam modove koji ti se svidjaju. I nemoj da skines 10 komada pa instaliras i to je to, nego kako instaliras tako i test da znas da radi. Kad ti crash a testirao si svaki pre toga znas koji te mod jebe.