Intro

Započeo desibro, Februar 18, 2023, 13:46:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Radim na RolePlay modu i trenutno sam na LoginRegister sistemu.
Opširnije: Sta mislite o Introu za Server napravi se tipa 10 mogucih scenarija za intro i da bira random. Te kada igrac udje na server nije bitno dal se treba registruje ili loginuje da gleda kao sve te scene . Tutorial ne bi postojao na serveru a ovo bi vise nekako filmski izgledalo.
Dodatno: Trajalo bi neka 2/3 minuta i to je jedini problem sto bi sve nerviralo al je da kazem unikatno pa ono interesuje me vase misljenje.

Moje misljenje da 90% igraca sadasnjih uopste ne gleda tutorijal tako da pomeni se dzaba mucis ako ne radis za svoju volju

Citat: bepo poslato Februar 18, 2023, 14:00:40 POSLE PODNE
Moje misljenje da 90% igraca sadasnjih uopste ne gleda tutorijal tako da pomeni se dzaba mucis ako ne radis za svoju volju
Jer nijedan naš server nema tutorial, više prikazivanje mapa i sranja

Citat: i see death around the corner poslato Februar 18, 2023, 14:08:03 POSLE PODNE
Jer nijedan naš server nema tutorial, više prikazivanje mapa i sranja
Ovo je vise prikaz mesta e sad neke se koriste tipa PD , Int Banke a npr ima selo u LV gde vecina igraca nikad ni ne ide al ono cilj mi je da na svakom mestu ubacim po nesto tkd poslovi , imovina , vozila i ostalo imace i po selima . Jer mi nekako vise smor svi forsiraju LS dok su ostala dva grada zapustili.

Citat: bepo poslato Februar 18, 2023, 14:00:40 POSLE PODNE
Ma ovo svakako ne bi moglo da se preskoci svaki put kada bi usao morao bi da pricekas 2/3 minuta.

nema potrebe za forsiranjem igraca da gleda. svidja mi se ideja o 10tak scenarija da se kamera pomijera dok se registruje ili dok unosi lozinku ali da nije primoran da gleda to.

Stavio bih mozda neki intro za registraciju, cisto da otezam ovim citercinama koje banujes a on se vrati nakon 15 sekundi pod novim nikom. Ali da zivciram igraca nakon svakog relog-a, to je idiotizam, ja prvi ne bih igrao na takvom serveru nebitno kolliko dobar da je...

Napravite uvod kakav GTAC ima, nema promašaja

Citat: njoBe_ poslato Februar 18, 2023, 18:56:14 POSLE PODNE
nema potrebe za forsiranjem igraca da gleda. svidja mi se ideja o 10tak scenarija da se kamera pomijera dok se registruje ili dok unosi lozinku ali da nije primoran da gleda to.
Pa sa neke strane je dobra ideja a sa neke losa svakako kako god okrenes za bilo koju stvar ne mozes svima udovoljiti.

Citat: Deleted User poslato Februar 18, 2023, 20:32:28 POSLE PODNE
Stavio bih mozda neki intro za registraciju, cisto da otezam ovim citercinama koje banujes a on se vrati nakon 15 sekundi pod novim nikom. Ali da zivciram igraca nakon svakog relog-a, to je idiotizam, ja prvi ne bih igrao na takvom serveru nebitno kolliko dobar da je...
A razumem te brate koga ne bi nerviralo al dao si mi ideju da napravim kao da cuva podatak igraca npr napise Relog/Ubagovo ili automatski da sacuva ako ga crasha i fzn odma da ga prebaci na login cim udje na server da ne mora da gleda intro u tim slucajevima.