Pawno Include

Započeo Damjan., Februar 04, 2023, 00:07:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ne mogu compile jedan mod jer mi baca error "Aplcrasher" a nemam taj include za pawno pa ako netko ima da mi ga posalje.
Deo skripte: [pawn]Odmah na pocetku baci da mi fali include aplcrasher znat ce ljudi vec o cemu se radi.[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]-[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !

Citat: Damjan. poslato Februar 04, 2023, 00:07:32 PRE PODNE
Problem(error/warning): Ne mogu compile jedan mod jer mi baca error "Aplcrasher" a nemam taj include za pawno pa ako netko ima da mi ga posalje.
Deo skripte: [pawn]Odmah na pocetku baci da mi fali include aplcrasher znat ce ljudi vec o cemu se radi.[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]-[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):
Javi mi se privatnom porukom odmah da to rijesim

Citat: Ivo Dev poslato Februar 04, 2023, 00:15:54 PRE PODNE
Javi mi se privatnom porukom odmah da to rijesim

Evo link FBa
https://web.facebook.com/samp.nole

Jel zna ko di nac taj include za pawno ?

Vec je pitao, i vec mu je odgovoreno. Izbaci include, vidi sta daje, ako ima funkcija da se oslanja na nih neka posalje pa cemo dalje videti jel da se izbacuju funkcije ili sta treba da rade.

Kako da vidim dal ima funkcija koja da se oslanja na taj aplcrasher ? Msm ja sam mako taj include i normalno compila mod sad , a sad dal treba ili ne treba neam pojma haha

Citat: Damjan. poslato Februar 06, 2023, 22:45:06 POSLE PODNE
Kako da vidim dal ima funkcija koja da se oslanja na taj aplcrasher ? Msm ja sam mako taj include i normalno compila mod sad , a sad dal treba ili ne treba neam pojma haha
Ako se compilel i ne daje greske da nesto nije definisano onda se ne oslanja ni na kakve funkcije (bice taj incllude bio neki hook da sanira kakav crasher)

Citat: Deleted User poslato Februar 06, 2023, 22:57:04 POSLE PODNE
Ako se compilel i ne daje greske da nesto nije definisano onda se ne oslanja ni na kakve funkcije (bice taj incllude bio neki hook da sanira kakav crasher)

moze biti custom pisan include za tako nesto, vrlo verovatno :)

Evo ako maknem one dvije crte pored njega znat cete vec za sta kao da ga maknem i kad compile mod onda mi baci ovu gresku.

[center]C:\User\Desktop\Mod\Modv1.1\gamemodes\mod1.1.pwn(31) : fatal error 100: cannot read from file: "aplcrasher"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.[/center]

Ali ako ga maknem ca iz pawna normalno compila mod tko da nez valjda nije potreban tolko onda haha.

Citat: Damjan. poslato Februar 07, 2023, 01:47:48 PRE PODNE
Evo ako maknem one dvije crte pored njega znat cete vec za sta kao da ga maknem i kad compile mod onda mi baci ovu gresku.

[center]C:\User\Desktop\Mod\Modv1.1\gamemodes\mod1.1.pwn(31) : fatal error 100: cannot read from file: "aplcrasher"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.[/center]

Ali ako ga maknem ca iz pawna normalno compila mod tko da nez valjda nije potreban tolko onda haha.

Jel si glup bas toliko ? Znas li engleski barem malo ? De ostavi se ti i slicni tebi ovoga, uzeli ste da radite nesto bez da ste naucili osnove, eo bio sam fin na max i objasnio uz frostya sta je on napisao. Sve ti je receno jebeno, tako da idi nauci osnove ili batali ovo jer ocigledno nemas pameti/logike/razumavanja da bi radio nesto ovako

Citat: Damjan. poslato Februar 07, 2023, 01:47:48 PRE PODNE

1 Error.[/center]

Jooj pa stavi ovako
[pawn]
//#include <aplcrasher>
[/pawn]
Poslednja Izmena: Februar 07, 2023, 09:51:00 PRE PODNE od Ivo Dev