Pomoc molim vas braco

Započeo alien.pwn, Januar 28, 2023, 19:59:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: i see death around the corner poslato Januar 30, 2023, 00:35:38 PRE PODNE
Kako te nije sramota reći nekome da je glup, a da ne znaš šta znači "naučiti"?
Jel su tebi profesori u školi rešavali zadatke, pa si tako naučio rešavati ih?
Edukuj se, ne možeš komprarirati mom psu svojom pameću, moronu mali.
HA HA HA
Stvarno komentarises gluposti, ali evo da ti objasnim naprostije sto mogu, u skoli su te ucili da je 2+2=4 i ne moze biti drugacije, i to je to nema sta tu da se objasnjava takvo je resenje i tjt, kao i u programiranju imas neke funkcije koje se prave samo na jedan nacin i nikako drugacije i ti kad mi pokazes kako se to radi, ja to sam naucim jer si mi ti pokazao i ja sad to znam, kapiras?

Citat: #luyn poslato Januar 30, 2023, 11:25:39 PRE PODNE
HA HA HA
Stvarno komentarises gluposti, ali evo da ti objasnim naprostije sto mogu, u skoli su te ucili da je 2+2=4 i ne moze biti drugacije, i to je to nema sta tu da se objasnjava takvo je resenje i tjt, kao i u programiranju imas neke funkcije koje se prave samo na jedan nacin i nikako drugacije i ti kad mi pokazes kako se to radi, ja to sam naucim jer si mi ti pokazao i ja sad to znam, kapiras?
Shvatas li ti sta je uopste funckija u programiranju?

Citat: Fr0z3n poslato Januar 31, 2023, 00:31:04 PRE PODNE
Dopisujte se u pm!
Isto tako ti mozes napisati u privatnoj poruci da je nekome zakljucana tema, a ne na svakoj ugrabiti post  :)

Citat: Galardo poslato Januar 31, 2023, 07:31:15 PRE PODNE
Isto tako ti mozes napisati u privatnoj poruci da je nekome zakljucana tema, a ne na svakoj ugrabiti post  :)
++
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: #luyn poslato Januar 29, 2023, 23:55:57 POSLE PODNE
Zasto si toliko glupa osoba? Kako nauciti nekog osim toga da mu resis problem? Time sto si mu resio problem odma si ga i naucio kako se resava jer sledeci put kad mu tako nesto bude on ce to uraditi, a zasto? Zato sto mu je neko pokazao kako se fixa taj problem.... Retardiran si previse

alo ti samp skripteru nauci koliko zagrada gdje treba da ide pa se tek onda javi...
sto se tice moje objave samo sam liku naglasio da pokusa shvatiti sta su parametri i gdje nalazi argumente, nigdje mu nisam dao gotov kod koji ce da koristi, nego sam mu dao primjer koristenja neke funkcije i iskoristavanje argumenata po propisu..
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Vecina ljudi ne razume da 99% ovih sto postavlja u istom ovom podforumu nece da nauci, nego samo da resi problem. Odavno sam prestao pomagati neke ovakve gluposti koje se mogu naci na internetu za pet minuta i probleme koji se mogu resiti tako sto se samo ukljuci mozak. Ne moze tako da se nauci. A u slucaju da resi ovaj problem, i da mu se pojavi opet u buducnosti za neku drugu funkciju, mislite da ce znati da resi taj isti problem? Fun fact, NECE ;)

Citat: V01D poslato Februar 01, 2023, 17:34:44 POSLE PODNE
Vecina ljudi ne razume da 99% ovih sto postavlja u istom ovom podforumu nece da nauci, nego samo da resi problem. Odavno sam prestao pomagati neke ovakve gluposti koje se mogu naci na internetu za pet minuta i probleme koji se mogu resiti tako sto se samo ukljuci mozak. Ne moze tako da se nauci. A u slucaju da resi ovaj problem, i da mu se pojavi opet u buducnosti za neku drugu funkciju, mislite da ce znati da resi taj isti problem? Fun fact, NECE ;)
Upravo to pokušavam dokazati dotičnom. Ne možeš mu rešiti problem, jer će i sledeći put isto pitati i neće pokušati da reši sam svoj problem. Šta više, video je da mu je prošli put rešen problem, pa misli će i ovaj. To pokušavam reći ljudima, da moraju na neki način, mentalno podstaći ljude da logično razmišljaju i uključe mozak jer od ovoga nema ništa, ne samo ovde, već i u samom životu ako tako nastave.