Pomoc Nece Da Se Starta lemehost a imam Mysql mod pomoas

Započeo Andrejcoo, Januar 26, 2023, 21:23:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pomoc ako moze moze i u dm imam mysql mod ocu da testam na lemehostingu ali ne moze jer hocemo da isprobamo ja i drugi vlasnik ako moze pomoc: ja ubacujem mod u lemehosting sve sup promenim cfg .so promenim port startam srw nece pomoc ako moze ???

Citat: Andrejcoo poslato Januar 26, 2023, 21:23:41 POSLE PODNE
Pomoc ako moze moze i u dm imam mysql mod ocu da testam na lemehostingu ali ne moze jer hocemo da isprobamo ja i drugi vlasnik ako moze pomoc: ja ubacujem mod u lemehosting sve sup promenim cfg .so promenim port startam srw nece pomoc ako moze ???
Jebem ti uciteljicu.

Nadam se da znas da na hostingu ne mozes upload svoj server.cfg nego postojeci popunjavas ?

povezi bazu ako znas i port koji ti je hosting dao nmp kako ta di bolje objasnim moras da upises primer ako je 9899 sto je vecina na tom hostingu
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: realnaith poslato Januar 27, 2023, 08:32:48 PRE PODNE
Nadam se da znas da na hostingu ne mozes upload svoj server.cfg nego postojeci popunjavas ?
Nisi ti dobar sa glavom, mozes dodati server.cfg i sm korigujes sa hostingom   :D

Citat: #luyn poslato Januar 29, 2023, 12:37:31 POSLE PODNE
Nisi ti dobar sa glavom, mozes dodati server.cfg i sm korigujes sa hostingom   :D

Nemas blage veze sta pricas

Citat: #luyn poslato Januar 29, 2023, 12:37:31 POSLE PODNE

nije mislio na to sto ti mislis...
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento