Bandera Sreće Fort Carson

Započeo Bakir, Decembar 08, 2022, 16:00:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Mrvica poslato Decembar 08, 2022, 19:05:50 POSLE PODNE
Opet na svakom balkanskom serveru ima
Ovaj momak je rekao na svim većim serverima, a to nije tačno. Zašto si onda napao neshallon-a kada je bio u pravu?

Opet, Balkan je kurčina i tu ne postoje "veći" serveri, možda maksimalno 1 samo po igračima koji su 18- i ne znaju šta je uopšte SAMP.
A ni to što si rekao svakako nije tačno, kao sto Neithan kaže.
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2022, 19:16:32 POSLE PODNE od YG$_BISHOP

Citat: neshallon poslato Decembar 08, 2022, 19:13:32 POSLE PODNE
Navedi mi te servere, posto sam igrao na dosta servera na balkanu koji to nisu imali  ;)
Navedi mi 10servera :)
Black jack,nova kuca,luda kuca,Balkan Elite,Old School,Bextazy,Elitez,Zara,nzm sad koji jos serveri imaju nisam siguran za sa i bs

Citat: neshallon poslato Decembar 08, 2022, 19:13:32 POSLE PODNE
Navedi mi te servere, posto sam igrao na dosta servera na balkanu koji to nisu imali  ;)
Navedi mi 10servera :)

Das svima onda komandu /setmoney  :D
Ja tebe ne razumem,zasto ti na svakoj objavi seres nekom a ne objavljujes uopste svoje mape :D

Citat: Mrvica poslato Decembar 08, 2022, 19:20:03 POSLE PODNE
Black jack,nova kuca,luda kuca,Balkan Elite,Old School,Bextazy,Elitez,Zara,nzm sad koji jos serveri imaju nisam siguran za sa i bs

To su "poznatiji" serveri ? Imas par poznatih servera na Balkanu, za koje vecina zna, ovi ostali coppy/paste "serveri" ne spadaju medju te...

Citat: Mrvica poslato Decembar 08, 2022, 19:20:33 POSLE PODNE
Ja tebe ne razumem,zasto ti na svakoj objavi seres nekom a ne objavljujes uopste svoje mape :D

Iznosim misljenje, posto imam pravo na to. Nisam Mapper, niti Skripter, niti Textdraw-maker. Samo obican lik koji iznosi misljenje, tvoj problem je sto mislis da si jako jako bitan pa svako drugi ne treba imati misljenje.

Usput, naucit koristiti "quote" opciju, forum generalno  :)
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Iznosim misljenje, posto imam pravo na to. Nisam Mapper, niti Skripter, niti Textdraw-maker. Samo obican lik koji iznosi misljenje, tvoj problem je sto mislis da si jako jako bitan pa svako drugi ne treba imati misljenje.
[/quote]Pa nemas ti pravo da kritikujes kad nebi znao ni objekat verovatno da kreiras da sad krenes da mapas

Citat: Mrvica poslato Decembar 08, 2022, 19:45:10 POSLE PODNE
Pa nemas ti pravo da kritikujes kad nebi znao ni objekat verovatno da kreiras da sad krenes da mapas

Vidis li ti broj poruka/zahvalnica i opis profila mozda ? (ako nisi skontao sarkazam)

Dovoljno je to da kazem, posto me zanima kako si ti relevantan da komentarises ovu temu, tj da govoris o radu necijem ?
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: neshallon poslato Decembar 08, 2022, 19:57:56 POSLE PODNE
Vidis li ti broj poruka/zahvalnica i opis profila mozda ? (ako nisi skontao sarkazam)

Dovoljno je to da kazem, posto me zanima kako si ti relevantan da komentarises ovu temu, tj da govoris o radu necijem ?
naduvas mi se ti kurca smaracu idi nadji zivot visis ovde po ceo dan

Citat: YG$_BISHOP poslato Decembar 08, 2022, 19:05:13 POSLE PODNE
Rekao je na svim VEĆIM serverima, nije spomenuo Balkansko jebeno poluostrvo, shvataš?
Ideja je smeće, kakva crna bandera sreće? Dobijaš novac nezasluženo, koja je poenta igre u tom slučaju?
Nemoj tako, cim igraci dobijaju pare i ostale potrebstine free tu su i igraci(botovi/budale/"teski rperi")
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: Mrvica poslato Decembar 08, 2022, 20:04:06 POSLE PODNE
naduvas mi se ti kurca smaracu idi nadji zivot visis ovde po ceo dan

Sto si besan brt, opusti se

Zasto se svi hvatate za to sto pise da sam online stalno ?  :D

:-X
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2022, 20:48:54 POSLE PODNE od Somiika

Jedino sto je dobro u vezi mape jeste sto nije standardna lokacija, jer iskreno i ja volim kao maper da mapam klasicne mape poput banke opstine itd na unikatnije lokacije. 2/10 za mapu kao mapu.
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

q3z

*

Citat: YG$_BISHOP poslato Decembar 08, 2022, 19:05:13 POSLE PODNE
Rekao je na svim VEĆIM serverima, nije spomenuo Balkansko jebeno poluostrvo, shvataš?
Ideja je smeće, kakva crna bandera sreće? Dobijaš novac nezasluženo, koja je poenta igre u tom slučaju?
Koja je poenta? Inflacija prijatelju...Inflacija...Kakav je to server ako infernus ili bullet ne kostaju par miliardi $$$? Sta bi ti, realne cene na RP serveru? Ne ide to tako prijatelju...

Citat: Deleted User poslato Decembar 24, 2022, 13:05:09 POSLE PODNE
Koja je poenta? Inflacija prijatelju...Inflacija...Kakav je to server ako infernus ili bullet ne kostaju par miliardi $$$? Sta bi ti, realne cene na RP serveru? Ne ide to tako prijatelju...
Nemoj tako, na pravim RP serverima moras donirati za infernus!
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama