Pomoc oko davanja sebi vlasnika

Započeo Zeka5, Novembar 21, 2022, 12:38:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje: Vaš odgovor : Imam problem sa davanje vlasnika sebi na serveru
Opširnije: Vaš odgovor server je hostovan i radi sve igrao sam s drugovima ali nmg sebi nikako dati vlasnika kad odem u skriptu i dam sebi vlasnika posle udjem ingame pise mi AntiCheat vas je provalio kao da pokusavam citovati server , posle sam uradeo sa rcon pass i kao je pisalo uspesno ste se ulogovali na vas RCON , posle sam kucao /makeadmin i pisalo mi je niste ovlasceni za tu komandu , ne znam na koji nacin da uspem to da resim
Dodatno: Vaš odgovor : Koristim Revolucija RolePlay skriptu

Ideal gaming mod,  otvori  script files->korisnici-> nadji svoje ime-> otvori u notepadu  i nadji stavku žvakaće i umjesto 0  stavi 1  sačuvaj i udji na server.

nije brate , nemoj zebavati , lepo sam pitao a ne da me neko zebava ... Ko zna nek pomogne

Ako ne znaš onda nemoj pisati da te netko zajebava, jer očigledno da nemaš pojma jer ni osnovne stvari ne znaš.

Pa onda pomogni a ne da me zezas kao zvakace a to zvake , mislim nema smisla , lepo mi pomozi ako znas , ako ne znas ne znam zasto se ubacujes , znam kako da setam vlasnika ali server ima AntiCheat i zato mi pravi problem... A ja te molim da se vise ne ubacujes sa glupim komentarima. Da li ima neko ko zna da resi problem ?

Eto "DEVELOPERU" Stavi na žvakaće 1  umjesto 0  pa ćeš vidjeti šta će se desiti,   a koliko vidim ni osnove ne znaš, niti sam malo da se potrudiš pa da pogledaš u skripti, da si se malo potrudio i pogledao kroz kod  mogao si da već nađeš tu provjeru i da sam skontaš...

Evo slika da vidis da li je to to , ja sam stavio Zvakace na 1 umesto 0 i nista se nije desilo... https://ibb.co/NLmsxjh

BRATE HVALA TI , izvini malo sam glup , ne razumem se toliko u ovo ali radi , ali evo sad mi izbacuje netacan vlasnik code , admin code je tacan a vlasnik code nez koji je? znate li?

Citat: Zeka5 poslato Novembar 21, 2022, 17:04:48 POSLE PODNE
BRATE HVALA TI , izvini malo sam glup , ne razumem se toliko u ovo ali radi , ali evo sad mi izbacuje netacan vlasnik code , admin code je tacan a vlasnik code nez koji je? znate li?
Linija 914 u skripti ti je vlasnik code, ako nisi nesto doradjivao mada cisto sumnjam.
Ako nije na toj liniji idi CTRL + F i search ovo #define T_V_IG_CODE
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper