Admin Poruke

Započeo Jovan Spasic, Oktobar 01, 2022, 22:50:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: Nmp recimo da je FS
Slike ili Video: Nema potrebe
Opis i dodatne informacije: Ne znam da li ovo spada bas u FS ali nisam znao gde okaciti pa eto ovde sam odlucio. Uglavnom sam i naslov kaze admin poruke samo na neki moj nacin bez formata.
Download link: https://pastebin.com/hvKWdEiB
Scan link: Nema potrebe
Credits: Spasic(Jovan Spasic),Y-Less

Moja greska fali include za iteratore
#include    <YSI_Data\y_iterate>

kao prvo, ovo je jako nepotrebno i mogu reci glupo za releasovati, jer smatram da je svaki game-mode developer sposoban napisati nekoliko linija za ovakvu stvar
drugo, zasto dodajes igracev ID u iterator kada se stvori?

Citat: sleek poslato Oktobar 01, 2022, 23:24:19 POSLE PODNE
kao prvo, ovo je jako nepotrebno i mogu reci glupo za releasovati, jer smatram da je svaki game-mode developer sposoban napisati nekoliko linija za ovakvu stvar
drugo, zasto dodajes igracev ID u iterator kada se stvori?
Ja sam samo pokazao nacin da se moze ovo odradit i bez formatiranja namenjeno je pocetnicima a i onima koji ne znaju a koriste formatiranje. A za ovo drugo te i bas ne razumem brate

Dodas igraca u administrators iterator prilikom spawnanja, svakog. Valjda si mislio na connect/login dialog?

Citat: Jovan Spasic poslato Oktobar 01, 2022, 23:38:01 POSLE PODNE
Ja sam samo pokazao nacin da se moze ovo odradit i bez formatiranja namenjeno je pocetnicima a i onima koji ne znaju a koriste formatiranje. A za ovo drugo te i bas ne razumem brate
Namenjeno pocetnicima, a i sam si pocetnik? Treba da se uvede pravilo da sve sto se objavljuje prvo ide na pregled kod nadleznih za to, pa tek onda ako prodje, da nadlezni dozvoli, ovako svaki krelac objavljuje sta hoce i kako hoce, i prave pocetnike uci pogresno...

Citat: PazzOnee poslato Oktobar 02, 2022, 11:14:09 PRE PODNE
Namenjeno pocetnicima, a i sam si pocetnik? Treba da se uvede pravilo da sve sto se objavljuje prvo ide na pregled kod nadleznih za to, pa tek onda ako prodje, da nadlezni dozvoli, ovako svaki krelac objavljuje sta hoce i kako hoce, i prave pocetnike uci pogresno...