[PRODAJEM] Balkan Possibility GameMode

Započeo k0c1c., Avgust 31, 2022, 11:35:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Svaki server isto sranje samo drugo pakovanje, gdje god da udjem na balkanski "roleplay" server vidim kancerogene tdove koji prekrivaju 40% ekrana i na kojem je stvar za pohvaliti se dinamicno pravljenje sverca hahaha ja ne mogu vjerovati
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: remixations poslato Septembar 03, 2022, 12:55:34 POSLE PODNE
Svaki server isto sranje samo drugo pakovanje, gdje god da udjem na balkanski "roleplay" server vidim kancerogene tdove koji prekrivaju 40% ekrana i na kojem je stvar za pohvaliti se dinamicno pravljenje sverca hahaha ja ne mogu vjerovati
nekome se i svidjaju ti kancerogeni tdovi stav ukusa tebi se mozda vise svidja primer da pise samo ime servera jedan td za sat i tjt
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: _audi poslato Septembar 03, 2022, 15:43:23 POSLE PODNE
nekome se i svidjaju ti kancerogeni tdovi stav ukusa tebi se mozda vise svidja primer da pise samo ime servera jedan td za sat i tjt
Brate moj ja kazem na isti tip tdova, svaki td je jebeno glup i sa besmislenim informacijama i svaki isto izgleda, logo gore desno dole box, vrijeme, broj igraca, ime prezime wtf? Ne znaju napraviti nista drugcije sve je postalo isto
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: remixations poslato Septembar 03, 2022, 15:48:52 POSLE PODNE
Brate moj ja kazem na isti tip tdova, svaki td je jebeno glup i sa besmislenim informacijama i svaki isto izgleda, logo gore desno dole box, vrijeme, broj igraca, ime prezime wtf? Ne znaju napraviti nista drugcije sve je postalo isto
sve je to do ukusa

Citat: remixations poslato Septembar 03, 2022, 15:48:52 POSLE PODNE

Zasto nisi napravio nesto drugacije? Vecini na Balkanu se tako svidja, uradi nesto bolje, mozda nam se bas tvoj stil vise svidi :)

Citat: V01D poslato Septembar 04, 2022, 04:21:29 PRE PODNE
Zasto nisi napravio nesto drugacije? Vecini na Balkanu se tako svidja, uradi nesto bolje, mozda nam se bas tvoj stil vise svidi :)
Moj stil, svi ste vidjeli moj stil od kada ga objavljujem na ovaj forum sa svojim haverima, dnevno se radi na projektu koji smo imali na samim pfpovima caps i ja. Meni je fascinantno to sto je svaki server isti a nista zanimljivo na njemu nije, udjes radis kosaca trave uzmes deagle ides na zone sa organizacijom i to je to? xD malo se zapitaj da li je velika razlika izmedju 2011 na Balkanu i ove godine na Balkanu, sve je isto, kod kurcu ne lici skoro nijedan koji je objavljen na ovom forumu, naravno ima nekih koji stvarno mogu necemu posluziti, ali eto... Sve je to do "skriptera" i "vlasnika" koji zele da takav server bude, ali ne kontate sta je zapravo, Skill Arena, Balkan School koji imaju isti princip kao i vi koji radite ali oni imaju igraca vi nemate to je fcked up, jest da su igraci malo bolesni ali opet, ljudi imaju proslost i rade ljudi koji imaju imalo pameti oko skriptanja i zadrzavaju igrace, nikada vam nece uspijeti isti tip kao BS, Skill Arena, ZG ili nesto tako. Zato vam kazem, P O K U S A J T E  N E S T O  D R U G C I J E :D
BIGDOG ENTERTAINMENT

Lock

CitatDužni ste da nakon deset neaktivnih dana osvežite vaš oglas tako što ćete dati bilo kakav odgovor u istom, u suprotnom ce tema biti zakljucana.