Prva Mapa [BANKA] pa ocijenite

Započeo _notamchi_, Jun 04, 2022, 15:19:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio:Amchi (JA)

Vreme izrade: 2h (malo manje ali blizu 2h)

Opis vase mape (detaljnije): Krenuo sam da ucim da mapam iz dosade pa sam napravio ovu mapu, pa ocijenite da vidim misljenja drugih

Slike/Video: https://imgur.com/gallery/mKAwPPn

Kodovi: https://pastebin.com/5B2crhyj

Scan Link: PasteBin je pa ne treba

U narednih par dana ću da objavim još koju mapu pa ocjenite i njih.

Citat: Amchi poslato Jun 05, 2022, 20:51:17 POSLE PODNE
U narednih par dana ću da objavim još koju mapu pa ocjenite i njih.
Ne radi se to tako. Prvo savladaj mapping solidno, a onda objavljuj radove za tudje misljenje.

Citat: ryco poslato Jun 06, 2022, 00:36:24 PRE PODNE
Ne radi se to tako. Prvo savladaj mapping solidno, a onda objavljuj radove za tudje misljenje.
Ok brt  ;)

Kako se svi nesto prave pametni decko je objavio i lijepo izgleda komentiraj reci sta nevalja sta da promjeni a ne se pravit pametan.. @tema odlicno samo naprijed uskladuj malo bolje boje i bit ce top
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Jun 06, 2022, 09:47:45 PRE PODNE
Kako se svi nesto prave pametni decko je objavio i lijepo izgleda komentiraj reci sta nevalja sta da promjeni a ne se pravit pametan.. @tema odlicno samo naprijed uskladuj malo bolje boje i bit ce top
Hvala, potrudit cu se da sto bolje kombinujem Texture i Boje :)

Citat: Amchi poslato Jun 06, 2022, 11:00:26 PRE PODNE
Hvala, potrudit cu se da sto bolje kombinujem Texture i Boje :)

I pokusaj sto bolje i realnije da budu texsture
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Jun 06, 2022, 11:03:36 PRE PODNE
I pokusaj sto bolje i realnije da budu texsture
Hvala na savjetu, ubuduce cu malo vise gledati oko toga

Citat: yeet poslato Jun 06, 2022, 09:47:45 PRE PODNE
Ako sam rekao da ne objavljuje mape jer je pocetnik, sta je tu pametovanje?

Ako je tebi lepo, ne znaci da je svima isto. Svako ima svoj ukus.
On je objavio ovo radi tudjih misljenja, a ja sam dao svoje iskreno misljenje kao sto uvek radim. Naravno, to se ovde smatra pametovanjem i sranjem drugima.