ig td

Započeo krizmanikdev, Maj 28, 2022, 20:06:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo se naziva tdovima? Dva boksa napisano discord dole gore ime servera i eto nista

Citat: Paradox.pwn poslato Maj 28, 2022, 20:20:50 POSLE PODNE
Ovo se naziva tdovima? Dva boksa napisano discord dole gore ime servera i eto nista
lol jesi ti glupan ili? Neko preferira da je sto manje tdova na ekranu, tako i treba po meni, a ne da zauzimate citav ekran pa da igrac ima manju vidljivost na serveru, ali eto jos ste u toj fazi da niste skontali da ne trebate uzeti pola ekrana igracu za neke bezvezne informacije, npr nick igraca, zasto? kada mozes samo pritisnuti tab i izadjes sam sebi prvi. Ovo pricam za neke koji ovo ne smatraju td-om...
td nije los svidja mi se :D
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almiirr1 poslato Maj 28, 2022, 20:45:49 POSLE PODNE
lol jesi ti glupan ili? Neko preferira da je sto manje tdova na ekranu, tako i treba po meni, a ne da zauzimate citav ekran pa da igrac ima manju vidljivost na serveru, ali eto jos ste u toj fazi da niste skontali da ne trebate uzeti pola ekrana igracu za neke bezvezne informacije, npr nick igraca, zasto? kada mozes samo pritisnuti tab i izadjes sam sebi prvi. Ovo pricam za neke koji ovo ne smatraju td-om...
Zasto ce bekome smetati jedino ako igra na 800 600 a tdove volim uraditi malo vece da igrac ima i pristup statsu kako bi mu sto vise olaksao za neke stvari nije da ja ne volim ovakve tdove nego nije uredio nista rekao sam vec par boksova tekst neki i et

Citat: almiirr1 poslato Maj 28, 2022, 20:45:49 POSLE PODNE
nije ovo taj fazon tdova, ima dosta boljih tdova koji manje zauzimaju
big dog

Citat: Paradox.pwn poslato Maj 28, 2022, 21:15:42 POSLE PODNE
Zasto ce bekome smetati jedino ako igra na 800 600 a tdove volim uraditi malo vece da igrac ima i pristup statsu kako bi mu sto vise olaksao za neke stvari nije da ja ne volim ovakve tdove nego nije uredio nista rekao sam vec par boksova tekst neki i et
Kakav stats u user interface-u? Za sta vam postoji /stats na serverima onda? Ime igraca? Sta, kao ti ne znas koje ime koristis ili ne umes kliknuti TAB?
Kao "kucajte /askq za pomoc admina", kao da to ne znaju ili nemaju /help. Sta jos stavljate tu?

Nako, moze to modernije
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.