Pomoc

Započeo Lazar_babuska, April 11, 2022, 11:37:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Pozdrav , treba mi pomoc , kada igrac ide u autoskolu da kupi dozvolu i sada kada mu izadje dialog za pitanja , ja kliknem ESC ili ENTER i on oznaci kao da je pitanje tacno , pa me zanima kako da iskljucim to , da igrac mora samo preko misa da klicke za tacne odgovore

Deo skripte: https://pastebin.com/Gb9PhKek

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Pawno Code://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ///

Zar stvarno mora svaki dan po jedan thread za pomoc? Ne umes bas nista sam da uradis?

ZAsto se jednostavno nebi potrudio i sam napravio?

Sve sam skoro resio sam, ali potrebna mi je mala pomoc "naprednih" skriptera, ako znas pomogni ako ne zaobidji jednostavno?

Citat: Lazar_babuska poslato April 11, 2022, 15:25:38 POSLE PODNE
Sve sam skoro resio sam, ali potrebna mi je mala pomoc "naprednih" skriptera, ako znas pomogni ako ne zaobidji jednostavno?
Mislim da to vazi za tebe, zaobidji SAMP kada vec nista ne znas.

Ako druze ne mozes da pomognes nemoj da komentarises, sacekcu nekog iskusnijeg onda, dosao sam nesto da naucim a potrebna mi je pomoc od nekog iskusnijeg

Citat: Lazar_babuska poslato April 11, 2022, 16:12:54 POSLE PODNE
Ako druze ne mozes da pomognes nemoj da komentarises, sacekcu nekog iskusnijeg onda, dosao sam nesto da naucim a potrebna mi je pomoc od nekog iskusnijeg
Da, samo za tebe ce se stvoriti tu KYEMAN v2 da ti pomogne :(

Pa idi pod onkeychange ili tako nesto i samo obrisi taj gde si namestio da kad klikne ili return 0... svjdn