Modularne Stvari pitanie

Započeo Jovan Spasic, Mart 14, 2022, 18:33:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje: Pitanje oko modularnih skinova auta
Opširnije: Zelim da pitam da li je izaslo nesto novo tipa da se moze ubaciti modovani skinovi,oruzija,auta u obicnom samp serveru da moze da se uradi preko pawna znam postoji kao nesto nmg se setiti kako se zove nesto DL samp nmg se setiti al ja zelim da ovo radi na serveru svim igracima bez onih lagunchera ako je ikako moguce tako nesto ako moze mi neko objasniti nekih od nacina hvala
Dodatno: Nista
Poslednja Izmena: Mart 19, 2022, 22:01:10 POSLE PODNE od _?

0.3dl  (0.3.7-DL)

Sve kao na 0.3.7 koliko godina, samo sto imas custom skinove i objekte koje mozes da ubacis. Ostalo sve isto godinama vec...

Citat: Deleted User poslato Mart 14, 2022, 18:49:16 POSLE PODNE
0.3dl  (0.3.7-DL)

Sve kao na 0.3.7 koliko godina, samo sto imas custom skinove i objekte koje mozes da ubacis. Ostalo sve isto godinama vec...
Aha a jel trebaju igraci ubacivati nesto ili da imaju nesto posebno uvsvoj GTA kako bi videli te modularne stvari?

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 14, 2022, 19:02:45 POSLE PODNE
Aha a jel trebaju igraci ubacivati nesto ili da imaju nesto posebno uvsvoj GTA kako bi videli te modularne stvari?
Ne, njima ce se skinuti ti modeli prilikom povezivanja na server.

Citat: Galardo poslato Mart 14, 2022, 19:11:57 POSLE PODNE
E fala ti pokusacu sada to da napravim :)

Citat: Galardo poslato Mart 14, 2022, 19:11:57 POSLE PODNE
A jel postoji nesto za samp 0.3.7 verziju ipak ovo ce trebati igracu da skidaju 0.3.DL verziju aj da svi koriste ovu verziju pa ajde al ovo niko ne koristi

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 14, 2022, 19:31:35 POSLE PODNE
A jel postoji nesto za samp 0.3.7 verziju ipak ovo ce trebati igracu da skidaju 0.3.DL verziju aj da svi koriste ovu verziju pa ajde al ovo niko ne koristi
Ne, eventualno da napravis launcher koji ce fakticki raditi isto sto i 0.3DL verzija, ali takodjer, cisto sumnjam da ce iko i skidati launcher, a vec ne zele oficijalnu verziju.

Nemoj se truditi oko toga uopšte, jer realno nekog boli kurac da skida 0.3DL verziju + model dodatke, bitno je samo otići do gunshopa i uzet deagle za sav novac   :D

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 14, 2022, 19:31:35 POSLE PODNE
ima ljudi paša moj koji koriste 0.3dl, samo trebas imati pravi community a ne nase rpg seronje
big dog