[TUTORIAL] | Kako napraviti komandu /ADUTY ?

Započeo .ysi, Februar 22, 2022, 23:09:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: neshallon poslato Februar 24, 2022, 19:38:30 POSLE PODNE
Da ga mozes iskoristiti po defaultu za pomoc oko komande, tj napravis opis komande koji ce biti poslat igracu...

I kako ga pošalje? /cmd help ili sta?
Msm nemam pojma, nisam nikad radio sa ycmd

Citat: 'xza poslato Februar 24, 2022, 23:51:20 POSLE PODNE
I kako ga pošalje? /cmd help ili sta?
Msm nemam pojma, nisam nikad radio sa ycmd

[pawn]

YCMD:command(playerid, params[], help)
{
    if(help)
    {
        SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Write a short help message here.");
    }
    else
    {
        // Code for command
    }
    return 1;
}
[/pawn]

Primer sa SAMP Wiki, mislim da ces skapirati koncept. Mislim ne znam koristi li to iko osim mene al hajd...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Februar 25, 2022, 00:09:33 PRE PODNE
[pawn]

YCMD:command(playerid, params[], help)
{
    if(help)
    {
        SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Write a short help message here.");
    }
    else
    {
        // Code for command
    }
    return 1;
}
[/pawn]

Primer sa SAMP Wiki, mislim da ces skapirati koncept. Mislim ne znam koristi li to iko osim mene al hajd...

Razumijem ja to, al u taj if ne mogu da udjem da posalje taj scm jer ne znam kako hahahahahaha bas negdje u januaru bilo mi dosadno slao nekom ysi git aj reko skinem vidim sta ima, poceo radit malo sa njim koristio preko 10 inca i to za cmd nisam mogao skontat tj taj parametar, napravio svasta nesta, zapadnem na y_groups, nece da radi sa cmd nikako, iznerviram se, obrisem

Citat: 'xza poslato Februar 25, 2022, 01:28:18 PRE PODNE
Razumijem ja to, al u taj if ne mogu da udjem da posalje taj scm jer ne znam kako hahahahahaha bas negdje u januaru bilo mi dosadno slao nekom ysi git aj reko skinem vidim sta ima, poceo radit malo sa njim koristio preko 10 inca i to za cmd nisam mogao skontat tj taj parametar, napravio svasta nesta, zapadnem na y_groups, nece da radi sa cmd nikako, iznerviram se, obrisem

https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/blob/346e075c3f0ca10732ca8d01e1d966c0211a72e9/YSI_Visual/y_commands/api.md#command_reprocess

Command_ReProcess(playerid, "command", true);