Los Santos Customs (Skate Park)

Započeo choppa100, Februar 15, 2022, 22:31:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio: Kad je ubacis na server reci da si ti izradio i nabaci sebi zasluge!

Vreme izrade: Koga zanima?

Opis vase mape (detaljnije): Nasao u kompu svoju prvu mapu, pa rek'o da je podelim mapperima samperima, koji ce mi ku*ac? ;) Inace postoji mali problem, mapa ima ~80 objekata, puno ali jebiga, tad Doktor Dre nije bio profesionalni modelmaker.

Slike/Video: A to vec nemam, nalazi se pored Skate Parka, idite pa pogledajte sami.

Kodovi: https://pastebin.com/g1FHemAF

Scan Link: Skeniram............ Nema virusa!

okaci slike, jel ti je toliko tesko??
ne razumem cemu ovo debilisanje u formularu?

Citat: Luka Nikolic poslato Februar 28, 2022, 23:58:51 POSLE PODNE
okaci slike, jel ti je toliko tesko??
ne razumem cemu ovo debilisanje u formularu?
Ne zelim objavljivati slike bas zbog takvih malih kancera poput tebe.
Ubaci ovu mapu u svoj server pa se slikaj kol'ko hoces usta te jebem.

Uz duzno postovanje.

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 00:20:37 PRE PODNE

Uz duzno postovanje.
Sta reci a ne zaplakati..... Nadam se da ce uskoro treci svetski rat da se bar malo smanji broj ovakvih debila koji nemaju ni zivot ni mozak koji su utripovali nesto....
Trazicu da te kazne za ovakav recnik, lepo sam ti reko jel tesko okaciti slike ti me vredjas, nemam sta pricati sa tobom kad si 09 kid...

Ja govna ne ubacujem u moju skriptu, iskljucivo neke dobre mape...
Poslednja Izmena: Mart 01, 2022, 00:38:08 PRE PODNE od Luka Nikolic

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 00:20:37 PRE PODNE

Uz duzno postovanje.

Ti si decko debil, okaci slike koga boli kurac da ubacuje tvoj jebeni kod samo da bi video kako izgleda.... Mozak...

Uz duzno postovanje

"Ubacujem iskljucivo neke dobre mape a ne ova sranja" Kao prvo, nisi ni otvorio mapu pa da pogledas znas?
Ako vec zelis iskljucivo "dobre" mape onda uzmi i fino izmapaj sam a ne da ides po forumu i samo trazis koju ces mapu skinuti.
Toliko preseravanja oko mape, pogledaj prosle mape od ovog lika i shvatit ces da uopste nisu lose.
big dog

Citat: b-low poslato Mart 01, 2022, 08:16:57 PRE PODNE
"Ubacujem iskljucivo neke dobre mape a ne ova sranja" Kao prvo, nisi ni otvorio mapu pa da pogledas znas?
Ako vec zelis iskljucivo "dobre" mape onda uzmi i fino izmapaj sam a ne da ides po forumu i samo trazis koju ces mapu skinuti.
Toliko preseravanja oko mape, pogledaj prosle mape od ovog lika i shvatit ces da uopste nisu lose.

Ne moram ni da otvaram mapu kada covek ne zeli da slika, niti zelim. Samim tim sto on ne zeli da slika znaci ili da je sranje mapa ili da je retard. Ne znam da li si znao ali sam JA maper i nemam potrebe ubacivati mape sa ovog sajta. Idem po forumu iz razloga sto trazim neke ideje, eventualno neku mapicu pohvalim ili dam predlog nekom maperu koji je pocetnik. Ne proseravam se ja nista a ne znam zasto se mesas kad se tebi nisam ni obratio. Ne zanimaju mene prosle mape, to je kao da ja okacim topic "NAJBOLJA MAPA NA SVETU"
i kazem nemam ni pastebin ni slike, "puca mi ***** da kacim, ja sam najjaci, moja mapa je najjaca, ima 4095340 objekata ali jbg ja tad nisam bio luka nikolic doktor." I onda mi dodje neki lik i kaze okaci slike wtf? I ja da dodjem i kazem
"jebale te slike i sve usta te jebem"
"Uz duzno postovanje"
Ili je decko retard ili ga je sramota da okaci slike mape... Treceg nema

Citat: Luka Nikolic poslato Mart 01, 2022, 00:36:47 PRE PODNE
Sta reci a ne zaplakati..... Nadam se da ce uskoro treci svetski rat da se bar malo smanji broj ovakvih debila koji nemaju ni zivot ni mozak koji su utripovali nesto....
Trazicu da te kazne za ovakav recnik, lepo sam ti reko jel tesko okaciti slike ti me vredjas, nemam sta pricati sa tobom kad si 09 kid...

Ja govna ne ubacujem u moju skriptu, iskljucivo neke dobre mape...
> da se bar malo smanji broj ovakvih debila koji nemaju ni zivot ni mozak koji su utripovali nesto....
Ne tripujem nista, imam mozak, imam zivot, nisam debil, nista mi ne fali.

> lepo sam ti reko jel tesko okaciti slike ti me vredjas
Je l' sam ja rekao ili ti da je ovo debilizam?

> nemam sta pricati sa tobom kad si 09 kid...
Dodaj me na discordu da pricamo kurcoglavi kanceru, choppa100#1795.

Citat: Fr0z3n poslato Mart 01, 2022, 02:00:21 PRE PODNE
Ti si decko debil, okaci slike koga boli kurac da ubacuje tvoj jebeni kod samo da bi video kako izgleda.... Mozak...

Uz duzno postovanje
Ne treba niko da ubacuje da bi video kako izgleda, nego da koristi. Svakako se ne treba ni koristiti, izmapas sebi i koristis.
Ovo je objavljeno za one koji ne zele kurcom mrdnuti za svoje dobro kao cista sprdnja i zajebancija.

Citat: Luka Nikolic poslato Mart 01, 2022, 13:06:02 POSLE PODNE
Ne moram ni da otvaram mapu kada covek ne zeli da slika, niti zelim. Samim tim sto on ne zeli da slika znaci ili da je sranje mapa ili da je retard. Ne znam da li si znao ali sam JA maper i nemam potrebe ubacivati mape sa ovog sajta. Idem po forumu iz razloga sto trazim neke ideje, eventualno neku mapicu pohvalim ili dam predlog nekom maperu koji je pocetnik. Ne proseravam se ja nista a ne znam zasto se mesas kad se tebi nisam ni obratio. Ne zanimaju mene prosle mape, to je kao da ja okacim topic "NAJBOLJA MAPA NA SVETU"
i kazem nemam ni pastebin ni slike, "puca mi ***** da kacim, ja sam najjaci, moja mapa je najjaca, ima 4095340 objekata ali jbg ja tad nisam bio luka nikolic doktor." I onda mi dodje neki lik i kaze okaci slike wtf? I ja da dodjem i kazem
"jebale te slike i sve usta te jebem"
"Uz duzno postovanje"
Ili je decko retard ili ga je sramota da okaci slike mape... Treceg nema
> Ne znam da li si znao ali sam JA maper i nemam potrebe ubacivati mape sa ovog sajta.
Joj maperu pa sta onda trazis u ovom threadu? Logicno da ubacis mapu u neki svoj kancerogeni gamemode.

> puca mi ***** da kacim, ja sam najjaci, moja mapa je najjaca, ima 4095340 objekata ali jbg ja tad nisam bio luka nikolic doktor.
Nisi shvatio niti poentu te poruke, niti je tako napisana, niti nisam rekao za sebe da sam doktor.

> Ili je decko retard ili ga je sramota da okaci slike mape... Treceg nema
Pogledaj moje ostale radove na ovom forumu ili na GTA:CA pa vidi kako me je sramota da okacim slike :D
Svakako mapping nije moj, ne delim svoje radove besplatno malim debilima poput tebe.

Uglavnom prvi si uvredio mene radi "debilizma u formularu", iako vecina ljudi nije shvatila da sam ovo objavio kao meme za one koji prepisuju zasluge sebi za tudje radove, one koje boli kurac za svoj server.
Ne zelim se pravdati, ali svakako dodji da popricas sa mnom, 09 kidom.

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 14:10:18 POSLE PODNE
> da se bar malo smanji broj ovakvih debila koji nemaju ni zivot ni mozak koji su utripovali nesto....
Ne tripujem nista, imam mozak, imam zivot, nisam debil, nista mi ne fali.

> lepo sam ti reko jel tesko okaciti slike ti me vredjas
Je l' sam ja rekao ili ti da je ovo debilizam?

> nemam sta pricati sa tobom kad si 09 kid...
Dodaj me na discordu da pricamo kurcoglavi kanceru, choppa100#1795.
Ne treba niko da ubacuje da bi video kako izgleda, nego da koristi. Svakako se ne treba ni koristiti, izmapas sebi i koristis.
Ovo je objavljeno za one koji ne zele kurcom mrdnuti za svoje dobro kao cista sprdnja i zajebancija.
> Ne znam da li si znao ali sam JA maper i nemam potrebe ubacivati mape sa ovog sajta.
Joj maperu pa sta onda trazis u ovom threadu? Logicno da ubacis mapu u neki svoj kancerogeni gamemode.

> puca mi ***** da kacim, ja sam najjaci, moja mapa je najjaca, ima 4095340 objekata ali jbg ja tad nisam bio luka nikolic doktor.
Nisi shvatio niti poentu te poruke, niti je tako napisana, niti nisam rekao za sebe da sam doktor.

> Ili je decko retard ili ga je sramota da okaci slike mape... Treceg nema
Pogledaj moje ostale radove na ovom forumu ili na GTA:CA pa vidi kako me je sramota da okacim slike :D
Svakako mapping nije moj, ne delim svoje radove besplatno malim debilima poput tebe.

Uglavnom prvi si uvredio mene radi "debilizma u formularu", iako vecina ljudi nije shvatila da sam ovo objavio kao meme za one koji prepisuju zasluge sebi za tudje radove, one koje boli kurac za svoj server.
Ne zelim se pravdati, ali svakako dodji da popricas sa mnom, 09 kidom.
Nemam ja sta pricati sa tobom kad si debil.
Zasto bih ja koristio mapu ako je ne vidim???? Ukljuci mozak degenu mrtvi.
Lepo sam napisao sta trazim na ovom sajtu... To sto ne citas nije moj problem...
Jok, napisao si da si fin deckic  :'( . Ponekad mi je zao ovakvih debila poput tebe..
Takodje me boli uvo da ja gledam tvoje prosle radove niti moram, nemas sliku ovde nikakvu tako da ti je mapa sranje....
Nemas sta ti da kacis tudju mapu ovde. Ja samo zelim da nadjem neku osobu kojoj si ti prodao mapu da se malo nasmejem.... Ovakvim ponasanjem i razmisljanjem ne bi mogao jednu concretu da stavis kamoli prodas neku mapu....

Ti ocigledno ne razumes da nisi zasluzio ni minut mojeg vremena a u stvari si ga dobio... Stoga budi srecan i zadovoljan sto sam ti pruzio malo vremena da se "kurcis ovde" prekidam svaki moguci deo komunikacije sa tobom jer si ocito idiot.
lp

kaze brat ne bi mogao jednu "concretu" postaviti, haha
uradimo modele koji su dosta tezi za uraditi od vecine mapa na ovom forumu, znas?
big dog

Citat: b-low poslato Mart 01, 2022, 14:47:06 POSLE PODNE
kaze brat ne bi mogao jednu "concretu" postaviti, haha
uradimo modele koji su dosta tezi za uraditi od vecine mapa na ovom forumu, znas?
ne zelim pricati sa tobom, odjebi od mene...

ajde kralju odjebi i prestani plakati
big dog

Citat: Luka Nikolic poslato Mart 01, 2022, 14:28:09 POSLE PODNE
Nemam ja sta pricati sa tobom kad si debil.
Zasto bih ja koristio mapu ako je ne vidim???? Ukljuci mozak degenu mrtvi.
Lepo sam napisao sta trazim na ovom sajtu... To sto ne citas nije moj problem...
Jok, napisao si da si fin deckic  :'( . Ponekad mi je zao ovakvih debila poput tebe..
Takodje me boli uvo da ja gledam tvoje prosle radove niti moram, nemas sliku ovde nikakvu tako da ti je mapa sranje....
Nemas sta ti da kacis tudju mapu ovde. Ja samo zelim da nadjem neku osobu kojoj si ti prodao mapu da se malo nasmejem.... Ovakvim ponasanjem i razmisljanjem ne bi mogao jednu concretu da stavis kamoli prodas neku mapu....

Ti ocigledno ne razumes da nisi zasluzio ni minut mojeg vremena a u stvari si ga dobio... Stoga budi srecan i zadovoljan sto sam ti pruzio malo vremena da se "kurcis ovde" prekidam svaki moguci deo komunikacije sa tobom jer si ocito idiot.
lp
> Zasto bih ja koristio mapu ako je ne vidim???? Ukljuci mozak degenu mrtvi.
Nisam ti rekao da je koristis maloumni kanceru. Ovo je releasovano kao meme za takve mongole poput tebe.

> Takodje me boli uvo da ja gledam tvoje prosle radove niti moram, nemas sliku ovde nikakvu tako da ti je mapa sranje....
Eh pa onda ne seri jer ti takve mape u zivotu neces moci uraditi, ne hvalim se, samo kazem. Za vecinu mojih mappinga ide credits citavom nasem environment timu, tako da ne hvalim sebe, vec i njih.

> Ja samo zelim da nadjem neku osobu kojoj si ti prodao mapu da se malo nasmejem.... Ovakvim ponasanjem i razmisljanjem ne bi mogao jednu concretu da stavis kamoli prodas neku mapu....
Na tvoju zalost prodao sam 95% svojih ikada uradjenih projekata. Radio sam za dosta vece osobe i njihove zajednice, radove koji ukljucuju mapping, kreiranje modela, etc.
Takodje rec "concretu" ne postoji. Necu se sigurno truditi da se normlano ponasam i imati postovanja prema takvom mangupu kao sto si ti, dok prema normalnim osobama imam postovanja, necu ih nabrajati, sami ce se prepoznati.

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 14:57:14 POSLE PODNE
> Zasto bih ja koristio mapu ako je ne vidim???? Ukljuci mozak degenu mrtvi.
Nisam ti rekao da je koristis maloumni kanceru. Ovo je releasovano kao meme za takve mongole poput tebe.

> Takodje me boli uvo da ja gledam tvoje prosle radove niti moram, nemas sliku ovde nikakvu tako da ti je mapa sranje....
Eh pa onda ne seri jer ti takve mape u zivotu neces moci uraditi, ne hvalim se, samo kazem. Za vecinu mojih mappinga ide credits citavom nasem environment timu, tako da ne hvalim sebe, vec i njih.

> Ja samo zelim da nadjem neku osobu kojoj si ti prodao mapu da se malo nasmejem.... Ovakvim ponasanjem i razmisljanjem ne bi mogao jednu concretu da stavis kamoli prodas neku mapu....
Na tvoju zalost prodao sam 95% svojih ikada uradjenih projekata. Radio sam za dosta vece osobe i njihove zajednice, radove koji ukljucuju mapping, kreiranje modela, etc.
Takodje rec "concretu" ne postoji. Necu se sigurno truditi da se normlano ponasam i imati postovanja prema takvom mangupu kao sto si ti, dok prema normalnim osobama imam postovanja, necu ih nabrajati, sami ce se prepoznati.

> Ne treba niko da ubacuje da bi video kako izgleda, nego da koristi.

mhm.....

> Na tvoju zalost prodao sam 95% svojih ikada uradjenih projekata.

da li si prodao mozda i mozak pri toj prodaji?

Ajde odjebi od mene, ako si ti glup, retardiran, dokolan i kid ja nisam...

Citat: Luka Nikolic poslato Mart 01, 2022, 15:10:17 POSLE PODNE
> Ne treba niko da ubacuje da bi video kako izgleda, nego da koristi.

mhm.....

> Na tvoju zalost prodao sam 95% svojih ikada uradjenih projekata.

da li si prodao mozda i mozak pri toj prodaji?

Ajde odjebi od mene, ako si ti glup, retardiran, dokolan i kid ja nisam...
Molim te dodji da pricamo na discord, vidim da nemas argumenata pa lupas svakojake gluposti.
Posalji mi Friend Request i dodam te u grupu sa mojim niggerima da pricamo kao ljudi, ovo vec postaje tragicno.