Havanna Project 1.3.2 by Apolo

Započeo Apolo, Februar 12, 2022, 17:04:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Realno i smorilo je vise, gledam oko deset godina UP gamemode edite, zadnjh oko sest godina ATH gamemode edite, vrte se iste stvari. Zanemaren je Ghetto gamemode od Nestora koji je isto jako dobra osnova, baza za rad ali opet i on je prestar. U IT svetu se promene znaju desavati toliko brzo da se ne stignes ni adaptirati potpuno na vec stable verzije, zato iznova ucis i ides napred, sto i jeste poenta baviti se sa code. Vreme je doslo da nesto novo zameni UP/ATH gamemode, barem da pruzi ljudima mogucnos da vide da nam Limit nije ostao unazad nekih sest do osam godina.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Belkenski Kye poslato Februar 20, 2022, 01:55:08 PRE PODNE
Ne pricam o cifri igraca. Volim kada imam lep code u svom gamemodu, i kada ga releasujem negde da mogu time da se pohvalim, umesto sto ce me svi blatiti nakon sto vide neko sranje.

Zasto da ne budemo bolji? Mozemo biti bolji. Mozemo napisati bolji code nego bilo ko ako to zelimo i volimo, nebitno je sto je ovo Balkan. Mozemo biti iznad proseka, imamo ljude koji mogu preneti svoje znanje i ideje na ostale, tako da se generacije unapredjuju u sve bolje i bolje. Zasto ne bismo to uradili umesto sto cemo idalje koristiti gamemodove iz 2015-te godine, pljuvati po sebi i misliti da je to limit nasih mogucnosti?
Pls pročitaj opet šta si napisao hahahahahah, molim te koga boli k za kod, ako nije poenta broj igrača šta jeste? Daj ne laprdaj majke ti... Bukv si rekao "poenta mi je da imam bolji kod, nije mi poenta imati igrače"

Iskreno mislim da kod treba da bude optimizovan , jer ako JEVTO Skripteru KAZES:
MOD TREBA DA RADI NIJE BITAN CODE?
Vazi radice na 20 igraca, ajde 500 igraca pa da vidim taj CODE Kako ce da radi, kad lepo bude CRASHALO na svaki 5 sec. :)
CODE mora biti optimizovan i testiran na sve mogucnosti.
SA:MP SERVER moze biti dobar sa SHIT codom, ali nikad nece imati 1000 igraca, jer pojavice se mnostvo problema sa neoptimizovanim kodom i pogresnom logikom.
#PEACE
@tema
Dobar Apolo ali moze to jos bolje :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Februar 20, 2022, 02:32:12 PRE PODNE
Iskreno mislim da kod treba da bude optimizovan , jer ako JEVTO Skripteru KAZES:
MOD TREBA DA RADI NIJE BITAN CODE?
Vazi radice na 20 igraca, ajde 500 igraca pa da vidim taj CODE Kako ce da radi, kad lepo bude CRASHALO na svaki 5 sec. :)
CODE mora biti optimizovan i testiran na sve mogucnosti.
SA:MP SERVER moze biti dobar sa SHIT codom, ali nikad nece imati 1000 igraca, jer pojavice se mnostvo problema sa neoptimizovanim kodom i pogresnom logikom.
#PEACE
@tema
Dobar Apolo ali moze to jos bolje :)
HAAHAAHAHA AJDE OPET PROCITAJ MOLIM TE STA SAM NAPISAO PA PROCITAJ SVOJ POST.
Svi serete o nekom kodu o nekim sranjima, trenutno je 2022 godina, Gta Sa je izasao 2004 godine, POKAZUJETE SVOJE ZNANJE U "PROGRAMIRANJU" NA IGRI KOJA JE STARA 18 I KUSUR GODINA. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AL' DOBRO ZNATE KAKO KAZU: "GOLOGUZIJA NIJE ZA BOLJE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat: BTL | jevta poslato Februar 20, 2022, 03:18:08 PRE PODNE
Svi serete o nekom kodu o nekim sranjima, trenutno je 2022 godina, Gta Sa je izasao 2004 godine, POKAZUJETE SVOJE ZNANJE U "PROGRAMIRANJU" NA IGRI KOJA JE STARA 18 I KUSUR GODINA. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nemam vremena da trosim svoje reci na debile poput tebe.
Molim moderatore i administratore da smire ovu debilcinu i udalje ga sa teme i da obrisu postove ove teme jer ovo je GAMEMODE Skripte a ne tema : Jevta je glup posto bi tu imalo mnogo postova .
POZ

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Februar 20, 2022, 03:20:26 PRE PODNE
Nemam vremena da trosim svoje reci na debile poput tebe.
Molim moderatore i administratore da smire ovu debilcinu i udalje ga sa teme i da obrisu postove ove teme jer ovo je GAMEMODE Skripte a ne tema : Jevta je glup posto bi tu imalo mnogo postova .
POZ
HAHAHAHAHAHAHAAAAAA, EVO GAAAAA NE MOZES DA ME ARGUMENTUJES I DA KAZES DA NISAM UPRAVU I ODMA KRECES DA PROZIVAS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Citat: BTL | jevta poslato Februar 20, 2022, 03:18:08 PRE PODNE

PROGRAMIRANJU HAHHAHAHAHAHAHAHAHAA
Pls nemoj se prosipati. Prvo Pawn nije programski negi script jezik. Drugo odes i pogledas moj kod koji je savremen potpuno i uporedis code iz 2k12/2k15, mozda skontas o cemu se prica. Godine nisu relevantne, za nesto kada je izaslo. MTA je izasao pre SAMP-a, pa se code razlikuje po svemu iz vremena tada i sada. Node.Js je relased 2009, pa je code od tada i sada drasticno unapredjen. Pricas gluposti, procitaj sta pises. Uglavnom, ne zelim vise trositi vreme na tebe. "Ko zeli shvatit ce, ko ne zeli, on ce naci nacin da ne shvati" sto bi rekao Xunder. Pozdrav
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: BTL | jevta poslato Februar 20, 2022, 02:08:07 PRE PODNE
Pls pročitaj opet šta si napisao hahahahahah, molim te koga boli k za kod, ako nije poenta broj igrača šta jeste? Daj ne laprdaj majke ti... Bukv si rekao "poenta mi je da imam bolji kod, nije mi poenta imati igrače"
Da, poenta mi je da imam dobar code, a ne da imam 150 igraca koji imaju kancer kao na ostalim balkanskim serverima (vazi i za tvoj).

Citat: Belkenski Kye poslato Februar 20, 2022, 14:04:02 POSLE PODNE
Da, poenta mi je da imam dobar code, a ne da imam 150 igraca koji imaju kancer kao na ostalim balkanskim serverima (vazi i za tvoj).
HHAHAHAHAHAHHAHHAAHAHAHHAHA

Citat: neshallon poslato Februar 20, 2022, 06:26:21 PRE PODNE
PROGRAMIRANJU HAHHAHAHAHAHAHAHAHAA
Pls nemoj se prosipati. Prvo Pawn nije programski negi script jezik. Drugo odes i pogledas moj kod koji je savremen potpuno i uporedis code iz 2k12/2k15, mozda skontas o cemu se prica. Godine nisu relevantne, za nesto kada je izaslo. MTA je izasao pre SAMP-a, pa se code razlikuje po svemu iz vremena tada i sada. Node.Js je relased 2009, pa je code od tada i sada drasticno unapredjen. Pricas gluposti, procitaj sta pises. Uglavnom, ne zelim vise trositi vreme na tebe. "Ko zeli shvatit ce, ko ne zeli, on ce naci nacin da ne shvati" sto bi rekao Xunder. Pozdrav
AKO AKO POKAŽI SVOJE VEŠTINE U IGRI STAROJ 18 I KUSUR

Citat: BTL | jevta poslato Februar 20, 2022, 14:41:13 POSLE PODNE
AKO AKO POKAŽI SVOJE VEŠTINE U IGRI STAROJ 18 I KUSUR

Ne pokazujem ja vestine u igri staroj osamnaest godina, nego na platformi SAMP, gamemodovima koji su bazirani na Pawn jeziku, no vise preferiram da radim isti u NodeJs/ExpressJs. Ako je platforma stala negde u vremenu, OpenMultiPlayer nije koji tek dolazi. Toliko od mene, ne vredis toliko da bih nastavio da ti objasnjavam stvari ponovo i ponovo, pametan ce shvatiti.

Ovo je do sad jedno od najboljih  IG edita. Steta sto je objavljeno.Vidio sam dosta ljudi da sad otvaraju Havanu koristeci ovaj mod. 9/10

Citat: Paradox.pwn poslato April 19, 2022, 14:18:15 POSLE PODNE
Niko ne otvara havannu samo apolo opet
Meni salju poruke na discordu o laznim havanama, znam da je apolo opet otvorio havanu.