Car Cracking & XP system

Započeo Slade, Januar 10, 2022, 21:23:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne brini se, bit ce sve na openu servera.
Ali naravno, nece biti blam na otvaranju kao kod vas.
Mape su vam loše shvati to, ima tu i par mapa sa ruskih sajtova, ali eto, necu da vas pljujem toliko.
Sistemi = WTLS

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:24:20 POSLE PODNE
Ne brini se, bit ce sve na openu servera.
Ali naravno, nece biti blam na otvaranju kao kod vas.
Mape su vam loše shvati to, ima tu i par mapa sa ruskih sajtova, ali eto, necu da vas pljujem toliko.
Sistemi = WTLS

Svaka vaša tema gdje predstavljate nešto sadrzi 80% sa stranih sajtova i kometarises temu gdje je neko sjeo zagrijai stolicu i uradio nešto svojim rukama

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:18:08 POSLE PODNE
Mapat je simple, kaze brat koji nije ni jednom probao u zivotu mapati.
Da, mape su simple, naravno i En-Ex interijeri su simple.
S obzirom da ti ne razumijes koncept i koliko je truda potrebno da se takva mapa uradi, nema se sta sa tobom dalje raspravljati.

Opet daješ statement bez da isti proučiš, al kažem i sam da u ovoj raspravi iako si svjestan da si izgubio u startu budući da si sam sebe davno ukopao, možeš svakakve gluposti da izjaviš.
Opet ja volim svoje argumente potkrijepiti dokazima, pa evo neke od mojih mapa (sa custom modelima):
https://imgur.com/a/kkWOOTM
https://imgur.com/a/Y7nMqzr
I evo kako je moja prva ikada mapa izgledala: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=115910.msg773550#msg773550
Doduše bila je 2017 god,puno prije nego si ti počeo igrati.

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:20:44 POSLE PODNE
Ako je mapati toliko lagano, zasto COD ima toliko lose mape?

Zašto misliš da je tvoj self-opinion vrijedan razmatranja i prihvacanja, meni su recimo bolje nego tvoje, a ja čak i ne radim u 0.3.DL (da ne pričam tada kakve bi bile), niti mapam uopšte već dugo jer nemam vremena.

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:20:44 POSLE PODNE
Prvo nauči malo o tome pa ovdje dodji srati nekome ko to radi dosta duze od tebe.

A ko to od vaše jake ekipice radi bilo šta duže od mene ?

lmao, enex mape, environmenti kakvi se nalaze na westmontu i solsu su simple? pa to je odlicno, ali nesto mi vristi jaje kad to kazes, uradi takvu mapu pa mozes reci.
vidim poprilično upijaš pojmove popu "enex" mapa, nerealno je kako osoba može nešto da pročita na internetu, navuče se na to i misli da je to jedino ispravno da i druge krene uvjeravati.
Inače zaboravih dodati: Jel veća šansa da ja odradim mapu kao tvoju ili da ti uradiš sistem poput mog ?

Btw jel nosiš utoku i bandanu kad hodaš ulicom ili ti je takav karakter samo IG ?

Komentarišeš moje sisteme: Okvirno gledajući niti jedan moj kompleksniji sistem nikada nećeš moći napraviti, jer nijedan nije objavljen online, samo Bog zna koliko si limitiran ko developer, tvoj money-config include je dokazao koliko si invalid za kod.
Naprimjer na kraju krajeva, tvoja naloženost do nivoa smijanja dolazi da ti na GitHubu u opisu piše da si SA-MP developer, ono developer frameworka gdje otprilike novac možeš zaraditi baš ako si dobar (što ti nisi). I za razliku od tebe ja pišem kod i van SA-MPa u IT industriji, zanima me dokle će tebe tvoj knowledge odvesti.

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:25:47 POSLE PODNE
Dobro, posalji dokaze.

Mod ti je urađen na isti način kao LSRP, CoA RP i svi ostali modovi, nisi nijedan jebeni sistem stavio a već znam, nisi ni prvi ni posljednji koji je pokrenuo taj projekat (hard roleplay lmao)
Poslednja Izmena: Januar 10, 2022, 22:29:48 POSLE PODNE od Slade

Citat: MirsoN poslato Januar 10, 2022, 22:09:03 POSLE PODNE
Ja nemam nista, ni sa momkom ni sa serverom samo ga poznajem  tjt..

Ti da ima se odakle preuzeti davno bi preuzeo sebi da predstavis ovdje pošto nema nailazim samo na ono sa ruskih i engleskih objavljenih modova

To nije td to je gametext botino
Nek si mu reko
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

CitatDo pre pola godine nismo znali jel? A to pre pola godine nisi znao ko smo momak, a ne ko si ti. Nismo mi umislili nikakav gangster shit, ne znas ni sta je to.. Niko nije rekao da smo neki skripteri, cak shoota i nije skripter, model maker i map kreator je..
Izvini SimiPawno nisam te prepoznao

https://imgur.com/a/kkWOOTM
https://imgur.com/a/Y7nMqzr
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA TOLIKO O TVOM MAPANJU.
Kralju popuni ovaj prazan prostor, mogu dva kamiona stati izmedju redova kompjutera.
"meni su recimo bolje nego tvoje"
Malo kompleksi pucaju, ali ajde.
Prenatrpana mapa ne znači dobra mapa, pogledaj ovaj tvoj apartman interior...

Citat: αєzαкмι poslato Januar 10, 2022, 22:27:37 POSLE PODNE
ej bre doguraste lika do pee-wee rank hahahaahahah

ne znam bruca, ali Mergevos i jos neki koderi malo jaci od kisele vode su ti se smejali za kod...

CitatMod ti je ura%u0111en na isti na%u010Din kao LSRP, CoA RP i svi ostali modovi, nisi nijedan jebeni sistem stavio a ve%u0107 znam, nisi ni prvi ni posljednji koji je pokrenuo taj projekat (hard roleplay lmao)
ti ne znas kako izgleda nas mod, ne znas nista o sistemima jer jos nista nije objavljeno javno, a da, vidim da igras 10 godina a govoris HARD ROLEPLAY, ubij se.

Citat: %u03B1%u0454z%u03B1%u043A%u043C%u03B9 poslato Januar 10, 2022, 22:27:37 POSLE PODNE
rani se kasikom
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:30:07 POSLE PODNE
Kralju popuni ovaj prazan prostor
Bolje je doduše mapati klaustrofobične mape gdje ima jedva mjesta za statičan skin. Svakako i u RL svi vole živjeti u kući ili zgradi sa što manje kvadrata.
Svakako moja prva mapa ikad (apartmana) je bolja nego ijedan int koji ćete izmapati, detaljnija, veća, dvospratni interijer.

Citat: realplaya poslato Januar 10, 2022, 22:32:22 POSLE PODNE
ne znam bruca, ali Mergevos i jos neki koderi malo jaci od kisele vode su ti se smejali za kod...

nisam upoznat sa time, ni sa osobama koje si naveo, ipak nije mi problem da mi se neko smije za kod, ali moj kod nema niko, pa kako će mi se smijati, nije li to još jedan argument gdje sam te spustio?  :D
Moj kod prije 4-5 godina je bolji nego tvoj sad, iako sam bio znatno ograničeniji po pitanju biblioteke, ipak sam stariji, sto je razumljivo, ali je strasno sta pises sa bibliotekama koje su ti na raspolaganju.
koderi: Y_less, dalje neću da navodim, al takva osoba se ne smije, nego dadne savjet, dakle ne izmišljaj, činjenicu da imaš 15 godina dokazuje to što se smiješ ljudima umjesto da im ukažeš na greške (kao što sam ja tebi na tvom includeu)

Citat: realplaya poslato Januar 10, 2022, 22:32:22 POSLE PODNE
ti ne znas kako izgleda nas mod, ne znas nista o sistemima jer jos nista nije objavljeno javno

pa kako ce ko znati kad samo stavljate mape, i to koje se rade po sat do dva vremena, dao sam asumaciju i na kraju cu bit upravu, ali eto pitanje je vremena - replika CoA RP.
Poslednja Izmena: Januar 10, 2022, 22:36:54 POSLE PODNE od Slade

Citat: Slade poslato Januar 10, 2022, 22:34:57 POSLE PODNE
Bolje je doduše mapati klaustrofobične mape gdje ima jedva mjesta za statičan skin. Svakako i u RL svi vole živjeti u kući ili zgradi sa što manje kvadrata.
Svakako moja prva mapa ikad (apartmana) je bolja nego ijedan int koji ćete izmapati, detaljnija, veća, dvospratni interijer.

Eto,pošalji neku našu klaustrofobicnu mapu kako ti kažeš, baš da i to vidimo
Dobro brate, tvoje mape su bolje HAHAHAHAHA.
SOLS env team tho ;D :D

Citat: realshoota_ poslato Januar 10, 2022, 22:39:13 POSLE PODNE
Eto,pošalji neku našu klaustrofobicnu mapu kako ti kažeš, baš da i to vidimo
Dobro brate, tvoje mape su bolje HAHAHAHAHA.
SOLS env team tho ;D :D
Tebi ni VMA ne moze da pomogne kolko si ti bolestan lik

Postove inače možeš da nabijaš u Offtopicu u igrama, ide dosta brže i niko te ne sramoti.