◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: // xunder poslato Maj 25, 2022, 19:30:47 POSLE PODNE
3.10.10 -> 3.10.11, dakle patch - ne bi trebalo da bude breaking changes ako postuju semver.
https://github.com/pawn-lang/compiler/compare/master...dev
Ajde i to sto kazes, mada nekako mi u glavi da ima nesto sa labelima kao minimum (znam da je tako neki razlog bio sto nisam koristio dev branch nego sam backport 2 fix-a jos pre nekihg godinu dana)

EDIT: Da se nije mozda nekome pojavio problem sa nVidia GPU da mu se ventilatori okrecu ko centrifuga a GPU ne radi nista? Sve bilo normalno do danas, a sto je najgore nisam ni update drajvere i auto update je ugasen bas zbog takvih sranja.
Poslednja Izmena: Maj 25, 2022, 19:56:19 POSLE PODNE od Deleted User

Citat: Deleted User poslato Maj 25, 2022, 19:54:20 POSLE PODNE
Ajde i to sto kazes, mada nekako mi u glavi da ima nesto sa labelima kao minimum (znam da je tako neki razlog bio sto nisam koristio dev branch nego sam backport 2 fix-a jos pre nekihg godinu dana)

EDIT: Da se nije mozda nekome pojavio problem sa nVidia GPU da mu se ventilatori okrecu ko centrifuga a GPU ne radi nista? Sve bilo normalno do danas, a sto je najgore nisam ni update drajvere i auto update je ugasen bas zbog takvih sranja.

Mislim da ti je Win poludeo xD  ;D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Maj 25, 2022, 20:02:05 POSLE PODNE
Mislim da ti je Win poludeo xD  ;D
Ovo jos nisam gledao, 0% GPU usage, sve se renderuje na intelovoj integrisanoj dok ne igram nesto. Od 2 ventilatora na grafi jedan leti 300 na sat, drugi stoji u mestu, gori lampica fan stop na samoj grafi... Upalim igru samo da test, pokrene se i drugi, i ugasi se fan stop lampica...Pa jebem mu mater sta je moglo da bude pojma nemam, ali ni restart nije pomogao nego sam moro cmos da ocistim, tek se onda vratilo u normalu...

Citat: Deleted User poslato Maj 25, 2022, 20:18:19 POSLE PODNE
Ovo jos nisam gledao, 0% GPU usage, sve se renderuje na intelovoj integrisanoj dok ne igram nesto. Od 2 ventilatora na grafi jedan leti 300 na sat, drugi stoji u mestu, gori lampica fan stop na samoj grafi... Upalim igru samo da test, pokrene se i drugi, i ugasi se fan stop lampica...Pa jebem mu mater sta je moglo da bude pojma nemam, ali ni restart nije pomogao nego sam moro cmos da ocistim, tek se onda vratilo u normalu...

Verovatno ti je nesto pobrkao sys, nema druge
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: andr00- poslato Maj 25, 2022, 21:12:52 POSLE PODNE
zivi smo valjda

došo', oglasio se, otišo'.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Deleted User poslato Maj 25, 2022, 19:54:20 POSLE PODNE

Koristim goto/labele i sada sam compile mod bez greske. Ako je bio problem vjv je vec fixan.

malo izvan samperskih zivota imam jedno pitanje za ove koji se razumiju
zelim uzet skuter sebi i da lijepo izgleda a i da ide dobro
fazon do nekih 400 500e i 50cc
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

Citat: fejza poslato Maj 25, 2022, 22:45:27 POSLE PODNE
malo izvan samperskih zivota imam jedno pitanje za ove koji se razumiju
zelim uzet skuter sebi i da lijepo izgleda a i da ide dobro
fazon do nekih 400 500e i 50cc

Dodaj jos 200 uzmi Sprint/Apolo Supermoto  (150/200cca) ;)

Citat: neshallon poslato Maj 25, 2022, 22:49:14 POSLE PODNE
Dodaj jos 200 uzmi Sprint/Apolo Supermoto  (150/200cca) ;)
hocu ja legalno da vozam to je problem

instagram:

ovo su danasnji retardi cisto onako, sumnjao sam da ima bextazy v5 mysql koji sam trazio na "trazim gamemode" javio mi se da mu dam plugine za vibe gaming, bukvalno nije mogao sam potraziti itd... poslao sam mu rar, salje on meni dl link koji postoji, a ne radi, i pocne mi psovati, danasnji retardi kao sto sam i rekao u prvoj recenici, moli me da mu xampp popravim i da mu ubacim bazu na mysql... Molim moderatore da banuju ili opomenu bolesnika, dosao je na forum pocne psovati bez razloga :D
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almiirr1 poslato Maj 25, 2022, 22:50:16 POSLE PODNE
ovo su danasnji retardi cisto onako, sumnjao sam da ima bextazy v5 mysql koji sam trazio na "trazim gamemode" javio mi se da mu dam plugine za vibe gaming, bukvalno nije mogao sam potraziti itd... poslao sam mu rar, salje on meni dl link koji postoji, a ne radi, i pocne mi psovati, danasnji retardi kao sto sam i rekao u prvoj recenici, moli me da mu xampp popravim i da mu ubacim bazu na mysql... Molim moderatore da banuju ili opomenu bolesnika, dosao je na forum pocne psovati bez razloga :D

jel to izasla nova verzija ove teme za bsamp?

instagram: