◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

tt tt  trazio sam gajbu da pokazem joj sve u hipnotiziranom stanju trazi novi mercedes brrrrrrrrrrrrrr

Brrr
Sometimes it is a relief to be invisible.

Citat: Paradox.pwn poslato Maj 18, 2022, 20:27:41 POSLE PODNE
Ovog @St3van treba ban podhitno

@Paradox.pwn Razlog? Zato sto  sam te pokopo argumentima ? HAHHAHAHA,kad sam mu pomenuo BW odma se ucuto :D

Kako je momci  8)
Sometimes it is a relief to be invisible.

@dazer kada vec virustotal mora, kao i slike, onda dodaj da postave gm bez .exe datoteka, da ne detektuje virus... Mislim ako vec hoces poentu toga...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

ssssammmmooooo na jeeedddnuuu noccccc

po vama jesu l' se lijepo tdovi uklopili i jel zastarilo mnogo ovo lokacija i sve to?

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Maj 20, 2022, 23:05:23 POSLE PODNE

po vama jesu l' se lijepo tdovi uklopili i jel zastarilo mnogo ovo lokacija i sve to?

Brzinometar zastario

Citat: nedobognikom.pwn poslato Maj 21, 2022, 09:12:13 PRE PODNE
Brzinometar zastario

jbg uzet cu u obzir mzd zamijenim, btw ovo zlato i to jest mzd isfurano(ili ne???) al nekim starijim igracima je sigurno gušt vidjet

Kako svi mufljuzi pobjegli iz pomoc u vezi pawn podforuma na pomoc u vezi samp (servera) podforume :D  Puno ce vam to pomoci...

Citat: Deleted User poslato Maj 21, 2022, 17:53:32 POSLE PODNE
Kako svi mufljuzi pobjegli iz pomoc u vezi pawn podforuma na pomoc u vezi samp (servera) podforume :D  Puno ce vam to pomoci...
Tamo imaju bolji pomagaci, a ne kao vi u tom pdfu...

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Maj 20, 2022, 23:05:23 POSLE PODNE
Ja bih možda pokušao neki clean design tdova, ali nešto simple, da ne bude prenatrpano i da ne bude veliko, neka prikladna veličina.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 21, 2022, 21:17:56 POSLE PODNE
Ja bih možda pokušao neki clean design tdova, ali nešto simple, da ne bude prenatrpano i da ne bude veliko, neka prikladna veličina.

nekako mi se i ovi cine skladno, lijepo i uredno, jbg nez moje misljenje vidjet cemo

Ima li neko iz Konjica, da slika pekaru Halal i Premier pored nje, bio bih mu zahvalan