◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

Eo mene opet, imal koji skripter da ne naplacuje svoje usluge :D
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: skee-lo poslato Maj 07, 2022, 11:07:30 PRE PODNE
I sta ti smatras pod tim "Editovanjem skripte"?
doredjivanje skripte , dodavanje novih nekih stvari (td, sys, mape...), fixanje bugova
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

Citat: fejza poslato Maj 07, 2022, 12:44:00 POSLE PODNE
doredjivanje skripte , dodavanje novih nekih stvari (td, sys, mape...), fixanje bugova
"zamjeni tdove, doda mapu spawna sa bsampa" gledajte edita ljudi
big dog

Citat: b-low poslato Maj 07, 2022, 15:59:20 POSLE PODNE
gledajte edita ljudi

pa dobro edit i jeste proper name za tu radnju, bukvalno uredjuje stvari, ne dodaje nove haha :D

Citat: Slade poslato Maj 07, 2022, 18:34:34 POSLE PODNE
pa dobro edit i jeste proper name za tu radnju, bukvalno uredjuje stvari, ne dodaje nove haha :D
Ja se slazem s tobom kralju, ali to je po meni sramotno raditi.

Onaj trenutak kad shvatis da ti je crko externi hdd za backup...

Pozdrav društvo, šta se radi ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 07, 2022, 23:44:07 POSLE PODNE
Pozdrav društvo, šta se radi ?
pravim kafu, ostali?

instagram:

Eo pokusavam da ozivim externi da izvadim jedan prokleti folder. I sad za inat kad mi treba sata kabal nmg da nadjem nijedan, a bilo ih je jedno 5 kuci.

Momci upravo sam VEROVATNO (vise sigurno nego verovatno) oko 2TB podataka. Jeste da je jedno 1.5TB serija i instalacije igara sto je totalno nebitno, zato je ovih 500mb nesto sto se nemoze vratiti posto je sve sto sam ja radio razne projekte i cuda. Uglavnom cuvao sam sve na externi, i kako mi nije trebalo na kompu a zauzimalo je mesto brisao vremenom, i sad mi je riknuo usb controller na externom HDD-u a kad sam zakacio na komp direktno (hvala bogu birao sam takav externi da je sata3 bas radi ovakve moguce situacije) particije nema, windows trazi format.

Ko ne zeli da uci na svojim greskama nego na tudjim, investirajte u backup i koristite cloud, sve gluposti sto imam po mediafire i dropbox-u, sve je jos uvek tamo, ostalo je vise sigurno nego verovatno lost in time.

Citat: Deleted User poslato Maj 09, 2022, 20:11:59 POSLE PODNE
Momci upravo sam VEROVATNO (vise sigurno nego verovatno) oko 2TB podataka. Jeste da je jedno 1.5TB serija i instalacije igara sto je totalno nebitno, zato je ovih 500mb nesto sto se nemoze vratiti posto je sve sto sam ja radio razne projekte i cuda. Uglavnom cuvao sam sve na externi, i kako mi nije trebalo na kompu a zauzimalo je mesto brisao vremenom, i sad mi je riknuo usb controller na externom HDD-u a kad sam zakacio na komp direktno (hvala bogu birao sam takav externi da je sata3 bas radi ovakve moguce situacije) particije nema, windows trazi format.

Ko ne zeli da uci na svojim greskama nego na tudjim, investirajte u backup i koristite cloud, sve gluposti sto imam po mediafire i dropbox-u, sve je jos uvek tamo, ostalo je vise sigurno nego verovatno lost in time.
mozes li pm pogledat?

instagram:

Citat: Deleted User poslato Maj 09, 2022, 20:11:59 POSLE PODNE

Kako tačno izgleda taj usb controller ? Jel moguće popraviti ? Ako te ne mrzi da šibneš sliku eksternog u pm
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Lik mi arhivira temu zato sto nema 5 slika, mod osnova i ima samo Log/Reg/Staff sistem  :D
.
Kaze mi lik da mora biti 5 slika, formular se mora postovati. Onda nek se vrati na teme od pre isusa i nek arhivira, brao za logiku...

Ko sve ima moderatora...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.