◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: tricetripet poslato Decembar 11, 2022, 15:29:13 POSLE PODNE
Podzdrav,jel zna neko kako da stavim u opis profila neku sliku ?
jel treba
i koji link treba izmenju i kakav
Molim vas ovo mi hitno treba,hvala unaprijed!

[pawn][/pawn]

Ukoliko ti je slika prevelika moze podesiti width="vrijednost" unutar img taga.

HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

plave su ti okice plave kao nebo, na meni tvoje sljokice sijaju ko srebro :p

Citat: YG$_BISHOP poslato Decembar 09, 2022, 16:30:57 POSLE PODNE
Dokle ovako? Dokle će ovaj SA-MP ići? Koliko će još ljudi praviti iste stvari i kopirati jedni druge, krasti jedni od drugih i razmišljati isto kao i drugi?

SA-MP zato nikada neće biti dobar na našim prostorima, nikada neće biti ono sto je u Rumuniji, Rusiji, etc. Koliko ja znam, pre je bilo da svako želi imati svoj server da bi ubacio nešto novo u njega, nešto što drugi serveri nemaju, jer koja je poenta napraviti isti server kao neko drugi? Po čemu se izdvajati? Na kojoj osnovi zadovoljavati klijenta? Zašto bi neko igrao serveru koji je kopija ovog drugog, koji je popularniji, ako samo ima manje igrača i manje dešavanja? Evo primera, Skill Arena koja dugo postoji, iako ne volim takav tip servera, a ne volim zbog toliko njihovih kopija i sl, ljudi su napravili nešto, zašto pokušavate napraviti isti server kao oni već deceniju? Zašto se bazirate na njihovom gamemode-u, mapama, ako možete imati nešto novo, na svom serveru? Zašto bi neko otvorio isti server kao oni, sa nekoliko igrača, umesto da igraju tamo gde ih ima na stotine, a server izgleda potpuno isto, i zajedno uživaju u dešavanjima, provode vreme, umesto pokušavati godinama otvoriti identičan server? Možda želite imati isto igrača kao oni, jer mislite da će vam identičan server pod drugim nazivom dovesti iste? Ne, neće. Zašto se ne pokrenete i napravite jebenu revoluciju u ovoj modifikaciji, barem na našim prostorima? Imamo dosta kvalitetnih kodera, ali imamo li jedan kvalitetan role-play server? Imamo li jedan kvalitetan deathmatch server? Imamo li jedan kvalitetan freeroam server? Ne, nemamo, nemamo ništa. Samo na hiljade pokušaja otvaranja novih servera koji se zatvore nakon nekoliko dana. Koliko ljudi je pokušalo otvoriti svoj server, i zatvorilo, zajedno sa svojim igračima, timom za development i administracijom? Preko 5.000 ljudi, predpostavljam. Da svi odu igrati negde, podelili se igrači, imali bismo barem 20ak kvalitetnih servera. Ali ne, zanimljivije je napraviti svoj server sa 5 do 20 jebenih igrača i zatvoriti ga posle nekoliko nedelja, a onda opet sve ispočetka. Zato današnji serveri i nemaju igrača, koliko servera postoji sa 700-800+ igrača? Ko će igrati? Novi developeri koji pokušavaju otvoriti svoj server? Svako danas misli da može imati server od 1000 igrača.

Barem da otvarate servere sa nekim novim karakteristikama, pa da razumem. Ali ovo ne ide nigde. Razumem da se apsolutno ništa neće promeniti ni sada, ali voleo bih da neko odgovori.
ZAŠTO?
Ne kenjaj mali nego idi pravi ono tvoje sranje na DL, a što se tiče kvalitetnog DM servera, Mexico Deathmatch.

Citat: aleks4k poslato Decembar 14, 2022, 09:56:36 PRE PODNE
Ne kenjaj mali nego idi pravi ono tvoje sranje na DL, a što se tiče kvalitetnog DM servera, Mexico Deathmatch.
johnnyson

Citat: aleks4k poslato Decembar 14, 2022, 09:56:36 PRE PODNE
Taj mali ti po godinama moze otac biti

Citat: aezakmi poslato Decembar 14, 2022, 11:56:21 PRE PODNE
Taj mali ti po godinama moze otac biti
Jedino da je pravio decu sa 5 a jedino sam do sad u istoriji ja tebe napravio sa 5 godina.

Citat: aleks4k poslato Decembar 14, 2022, 12:20:43 POSLE PODNE
Jedino da je pravio decu sa 5 a jedino sam do sad u istoriji ja tebe napravio sa 5 godina.

Dokle vise pricate o nekome bez imalo informacija o tom nekom...
Eno juce sam imao lika koji tako kao ti ide i prica da imam 13y sto je dosta tuzno, koliko nemate svoj zivot...

Kako ide momci ?
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: neshallon poslato Decembar 14, 2022, 12:24:32 POSLE PODNE
Dokle vise pricate o nekome bez imalo informacija o tom nekom...
Eno juce sam imao lika koji tako kao ti ide i prica da imam 13y sto je dosta tuzno, koliko nemate svoj zivot...

Kako ide momci ?
Dovoljno je informacija ostavio time što je napisao roman za samp scenu degenerik

Da bog da nesto pozitivno na ovoj sceni bilo
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: aleks4k poslato Decembar 14, 2022, 12:48:33 POSLE PODNE
Dovoljno je informacija ostavio time što je napisao roman za samp scenu degenerik

Pa ? Degenerik je jer je napisao svoje vidjenje stvari ? Hajde ti u skolu malo prvo da naucis da razaznas ono sto je napisano i izvuces kontekst  :)

Citat: neshallon poslato Decembar 14, 2022, 14:23:16 POSLE PODNE
Pa ? Degenerik je jer je napisao svoje vidjenje stvari ? Hajde ti u skolu malo prvo da naucis da razaznas ono sto je napisano i izvuces kontekst  :)
Aj ja na tvoju majku? Da denegerik je.