South Central | 0.3.7

Započeo index, Decembar 25, 2021, 01:05:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv: South Central

Izvorni (Skripter): Emmet_

Slike: https://www.youtube.com/channel/UCy7kBRtrBrhJbB7UKjo0H5w

Skripter: Emmet_, The__/Brasi, Risky

Download: https://github.com/seanny/SC-RP

Scan: //

Dodatno: Naime jos pre dugo dugo vremena sam naisao na ovaj naime interesantan gamemode, sam gamemode ima ogroman potencijal, mod je malo stariji, ali ima dosta unikatnih i finih stvari na njemu, dakle mod je na engleskom, jedno vreme sam i radio na ovom modu, ima veoma lepo ispisan kod , za nase modove je BABAROGA u pravom smislu te rijeci, ima dosta dinamicnih stvari kreiranja imovine bussinesa, poslova, storagea, organizacija, ima inventory system, takodjer je u mysql-u, ovaj mod sam stavio ovde da neko normalan krene da radi na njemu jer stvarno mod je po meni predobar, pre svega ima jako uredan kod i gameplay na njemu je odlican!

Svaka cast za kreatora ovoga, sada sam malo pogledao na yt sta ima, odlicno je odradjeno!

Da li mozes da izbacis neki tvoj mod, zanima me kako to izgleda

Citat: Fr0z3n poslato Decembar 25, 2021, 02:01:48 PRE PODNE
Da li mozes da izbacis neki tvoj mod, zanima me kako to izgleda
Već jesam, u razliku za tebe koji nisi ni jedan... Jel te ti si veliki "skripter"

Citat: Double Seven' poslato Decembar 25, 2021, 12:22:25 POSLE PODNE
Već jesam, u razliku za tebe koji nisi ni jedan... Jel te ti si veliki "skripter"

Nisam nikada rekao da sam veliki skripter, niti je komentar bio zlonameran...

Svidja mi se
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Emmet_ radio (ne ovaj nas sa bs), tako da to kaze sve...

Citat: Deleted User poslato Decembar 26, 2021, 18:11:24 POSLE PODNE
Emmet_ radio (ne ovaj nas sa bs), tako da to kaze sve...
Ovaj nas je za sirotinju @Emmett_White

----------                                                                                                                                                                                                 
Loaded log file: "server_log.txt".                                                                                                                                                                         
----------                                                                                                                                                                                                 

SA-MP Dedicated Server                                                                                                                                                                                     
----------------------                                                                                                                                                                                     
v0.3.DL-R1, (C)2005-2018 SA-MP Team 

Citat: Fr0z3n poslato Decembar 26, 2021, 20:16:12 POSLE PODNE
----------                                                                                                                                                                                                 
Loaded log file: "server_log.txt".                                                                                                                                                                         
----------                                                                                                                                                                                                 

SA-MP Dedicated Server                                                                                                                                                                                     
----------------------                                                                                                                                                                                     
v0.3.DL-R1, (C)2005-2018 SA-MP Team
Brate ti nisi sam u glavi jel? Jel vidis da ti je samp-server.exe v0.3DL-R1? Ti pokreces mod sa 0.3DL-R1 verzijom, skini 0.3.7 samp-server.exe i ostale gluposti pa pokreni server tad, i citaj malo taj server_log...

Ovde mozes skinuti samp server 0.3.7
https://www.sa-mp.com/download.php