Westmont Roleplay - A continuation of the singleplayer storymode

Započeo realplaya, Decembar 20, 2021, 01:17:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar dan, zelimo vam predstaviti novi SA:MP 0.3.DL oldschool roleplay server, Westmont Roleplay.

BASED ON THE ORIGINAL STORY
Westmont Roleplay je oldschool hood roleplay server baziran na GTA San Andreas singlepleyer storyline.
Radnja servera je '96, cetiri godine nakon zavrsetka singleplayera, nastavljamo pricu i nasledje karaktera
iz osnovne igre koji su trenutno zakljucani ili mrtvi.

ROLEPLAYING
Roleplay na nasem serveru je baziran na istocni deo Los Santosa (Jefferson, Idlewood, Ganton, etc.)
Na serveru postujemo osnovna roleplay pravila te se krsenja istih strogo sankcionisu.
Nas game staff je aktivan i uvek ce vas neko posmatrati u roleplayanju pa se pazite da ne prekrsite
neko pravilo ili na bilo koji nacin izbegavate/unistavate svoj ili tudji roleplay. Od vas se ocekuje da se
normalno ponasate i da se sto vise trudite da vas roleplay bude kvalitetan i bez gresaka.

CONTINUATION
Trenutno na serveru postoji 11 oficijalnih fakcija iz Grand Theft Auto San Andreas singleplayera
koje mozete pogledati na nasem discord serveru u kanalu #official-factions, a neke od njih su:
Ballas, Families, Aztecas, Vagos, etc.

UPDATED MAP
Dozivite novi i azurirani Los Santos ispunjen novim lokacijama i impresivnim mogucnostima.
S' obzirom da nas server koristi 0.3.DL verziju sampa, postoji mogucnost dodavanja server-side modela,
trenutno posedujemo 150+ custom modela, a radnja servera je bazirana na Los Santos te je stoga
u velikoj kolicini remodelovan i azuriran. Environment team je fokusiran na Enex mapping pa na nasem
serveru cesto mozete primetiti walk-in objekte nalik istih iz Grand Theft Auto V.

DEVELOPMENT
Na nasem serveru postoje razne mini-igre i ostale zanimljive stvari koje svako moze raditi, a neke od njih su:

Basketball - Westmont Roleplay vam pru%u017Ea moguc%u0301nost da igrate ko%u0161arku sa
svojim prijateljima sistemom uradjenim sa power-barom, igraci su u mogucnosti
raditi trikove sa loptom, dodavati je, otimati je drugima i zakucavati.
Vise o tome na /basketballhelp.

8-Ball Pool - Nas server poseduje custom skriptu za bilijar, takodje ga mozete igrati
sa svojim prijateljima, sa ulogom ili bez. Pool sistem je uradjen na osnovu singleplayera
te je kod ispisan u maksimalnom kvalitetu bez ikakvih bagova ili opterecenja klijenta.
Vise o tome na /poolhelp.

Voicelines - Osmislili smo potpuno novi koncept za San Andreas Multiplayer
koji koristi glasovne linije iz singleplayera koje koriste glavni i sporedni karakteri, a sve
linije su dostupne preko nase komande /voicelines, od Families do Ballas kao i svih ostalih fakcija.
Vise o tome na /voicehelp.

JOINING COMMUNITY
Otvoreno vas pozivamo da se pridruzite nasoj Discord zajednici na: www.discord.io/westmont
Takodje pogledajte nase glavne kanale gde mozete pronaci teme fakcija i kompletna pravila servera.

Otvaranje Westmont Roleplay servera trebalo bi se odrzati jako uskoro s' obzirom da su mape i sam gamemode
pri kraju. Nadamo se da cemo uspeti odrzati kvalitetan roleplay server na Balkanu, kao i da cemo imati podrske u vezi istog.
Forum i UCP ce biti otvoreni nedugo posle otvaranja SA:MP servera, a nadamo se da cete do tada ostati uz nas.
Svakog dana se trudimo da ovaj server iz dana u dan bude sto bolji, a gamemode koji ce se koristiti je napravljen
originalno za ovaj projekat, stoga ima dosta jedinstvenih stvari koje cemo vam prikazati kroz sneak-peekove
u ovoj temi kao i na nasem oficijalnom discord serveru.

Leadership: playa
Developer Team: playa, lance
Environment Team: shoota, lance, playa
Poslednja Izmena: Januar 09, 2022, 00:34:03 PRE PODNE od realplaya
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

GJ GL samo napred <3
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Westmont Roleplay: Miranda Flats
Dobro vece, ovim putem vam zelim predstaviti novu mapu koja ce se nalaziti na Westmont Roleplay serveru izradjenu od strane playe(mene).
U pitanju je Miranda Flats, mali house-hood u okolini Idlewooda. Nadamo se da vam se mapa svidja.

IMAGES
Poslednja Izmena: Decembar 29, 2021, 01:00:26 PRE PODNE od realplaya

Westmont Roleplay: Bunch of Tools
Dobro vece, pre svega hvala na prethodnim lepim komentarima,
cenimo to. Dakle zelimo predstaviti novu mapu koja se nalazi u Gantonu,
u pitanju je GTA: Vice City - Bunch of Tools, tool shop.
Nadamo se da vam se svidja mapa.

IMAGES
Poslednja Izmena: Decembar 29, 2021, 01:00:41 PRE PODNE od realplaya

Citat: MirsoN poslato Decembar 26, 2021, 16:12:19 POSLE PODNE
Ima li na ovom modu išta osim mapa?
ima, ali za pocetak prezentujemo mape.

Šta je ovdje loše rečeno? Kritike prihvatit ne znaš, kako vidim momak koji je pokrenuo temu je fino odgovorio ti se našao pametovat tu...
Do jučer si imao neki lijevi profil ovdje pa ti nije išlo i morao si novi napravit da se praviš pametan

Kako mi ne moze ici na forumu molim te? Ne provaljuj se drug, ne vidim zasto bi upitao ima li ista od sistema na modu, valjda se podrazumijeva?