JB i Weapon cfg

Započeo -replay-, Novembar 13, 2021, 14:17:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako, server je radjen od 0. Na njemu koristim JunkBuster kao AC (koji je odavno nesto malo editovan). Juce sam ubacio weapon cfg i tu su poceli problemi. Naime, od kako sam ubacio wpn-cfg imam problem sa spawnom (tj spawn me na koordinate 0,0,0) ne ocitava ni jednu komandu skoro, nista. Od tad ni JB ni ne radi. Skripta ne vuce callbackove iz JB (za HP, Armour i ostalo sve...). Takodje ni vozila ne ocitava. U skripti nema ni jedan error/warning, tako da iskreno nzm do cega je. Naravno, kaz izbacim wpn-cfg iz skripte, sve se vrati na normalno (tj skripta radi kao i pre). Hvala unapred osobi kojoj resi ovo -.-
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2021, 15:13:40 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Ma kakav JunkBuster, staro k'o grcka. Nex-AC i deri. weapon-config nije sto posto plug-and-play, moras minjat neke kalbekove.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Izbaci junk buster, ne treba ti ni za kurac

Weapon-config koristi svoje posebne funkcije za HP, Armor... Verovatno su se to dvoje izmesali

Tako da topla preporuka da ostavis weapon-config a izbacis junkBuster

Jebo vas junk buster vise...sam Double O Seven koji ga je i napravio jos ~2010 godine je rekao da ga ne koristi niko zato sto su bili napravljeni 3x bolji AC-ovi.
Imas Nex-AC, da tezak je za server, ali ako imas krstenu masinu a ne shared hosting neces imati problema.

Citat: kakosiglup. poslato Novembar 14, 2021, 13:54:48 POSLE PODNE
Jebo vas i jb i nex-ac :D
Ima i toga, ali nex-ac je battle tested koliko puta, tako da isplati se ubaciti ga.

Hvala svima na odgovoru. JB sam ubacio jos pre parngodina kad sam i poceo da radim mod (pa mi se nije ni dalobda izbacim). Svakako, videcu i Nex kako ce funkcionisati, mada znam da par modova sa foruma ima isti. LOCK